Едно питане...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Едно питане...
Здравейте, колеги.
Преди малко, като се прибирах, както си карам, поглеждам в таблото и виждам, че дисплея върху който са изписани километрите едва свети. Поглеждам настрани, по същия начин светят и радиото и климатроника.
Пробвам да усиля светлината от копчето, на часовниците (километраж, оборотомер) светлината се усилва и намалява, но на дисплеите не. След малко светлината на дисплея започна да се усилва и намалява, но без аз да пипам нищо. Ту се усили докрай, ту намалее до максимум. Някой има ли идея от какво може да се получи?
Преди малко, като се прибирах, както си карам, поглеждам в таблото и виждам, че дисплея върху който са изписани километрите едва свети. Поглеждам настрани, по същия начин светят и радиото и климатроника.

Пробвам да усиля светлината от копчето, на часовниците (километраж, оборотомер) светлината се усилва и намалява, но на дисплеите не. След малко светлината на дисплея започна да се усилва и намалява, но без аз да пипам нищо. Ту се усили докрай, ту намалее до максимум. Някой има ли идея от какво може да се получи?

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Re: Едно питане...
Тази функция се управлява от лайт модула, на него има едно "око", което в зависимост от осветеността в купето променя яркостта на дисплея. Не знаех, че и на радиото и климатроника влияе също. Виж да не се е зацапало нещо.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
Ахх, винаги съм се чудил, за какво аджеба е това "диодче" там
...ами ще го погледна.
И да...дисплея се засилва и намалява сам заедно с радиото и климатроника, наблюдавах го 15мин.
Има още едно такова "диодче" на радиото, то за какво е? ...като изгася колата мига червено 

И да...дисплея се засилва и намалява сам заедно с радиото и климатроника, наблюдавах го 15мин.

- pekicha
- Потребител
-
- Кара: Е46 320D 2003
По принцип като си пуснеш фаровете се намаля.
Иначе една сутрин и аз имах същия проблем - както си карам и изведнъж забелязвам, че от време на време се засилва и маналява само. Паркирах си колата до работа и вечерта като се качих и тръгнах, проблема го нямаше. Според мен е свързано с лайт модула и това как е свързан. На брат ми на колата винаги премигва когато се регулира силата на светлина от врътката.
Предполагам, че не дава добър контакт и сега като е по-студено има повече вибрации след като запали и е била студена. Така се получи при мен. Но това са само догадки. Нека колегите се изкажат, че и на мен ми е интересно от какво може да е.
Иначе една сутрин и аз имах същия проблем - както си карам и изведнъж забелязвам, че от време на време се засилва и маналява само. Паркирах си колата до работа и вечерта като се качих и тръгнах, проблема го нямаше. Според мен е свързано с лайт модула и това как е свързан. На брат ми на колата винаги премигва когато се регулира силата на светлина от врътката.
Предполагам, че не дава добър контакт и сега като е по-студено има повече вибрации след като запали и е била студена. Така се получи при мен. Но това са само догадки. Нека колегите се изкажат, че и на мен ми е интересно от какво може да е.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
Днес през цялото време, докато бях в колата си играх с това нещо. Затискам с пръст "окото" светлината намалява, махам пръста, усилва се. Интересното е, че и от врътката също се усилваше и намаляваше без никакъв проблем. С две думи, днес нито веднъж не забелязах да се усилва и намалява само. 

- shitizreal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е91
- Детайли за колата: 325i Automatic
А на мене врътката ми регулира само таблото и радиото,климатроника-не и винаги свети на макс.При вас как е.
Аз другите ги държа понамалени поради куцо направеното осветление на колите ни което пробива през черното на таблото,много евтино направено,а не да светят само стрелките и чертичките както според мене е по-добре...
Аз другите ги държа понамалени поради куцо направеното осветление на колите ни което пробива през черното на таблото,много евтино направено,а не да светят само стрелките и чертичките както според мене е по-добре...
$ anotha day anotha dollar $
6 мнения
• Страница 1 от 1