Идентични ли са предните врати на E46 Limousine и Touring
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Идентични ли са предните врати на E46 Limousine и Touring
Здравейте,
Нов съм във форума и може би по тази причина не успях да открия отговор на този въпрос с функцията за търсене. Моля за извинение ако дублирам съществуваща тема.
В моя конкретен случай се налага да сменя предна дясна врата на Е46 Limousine (1998), но постоянно се натъквам на перфектно запазени врати от модела Touring. Не разбирам много от това, затова се обръщам към всички Вас за съвет - как бих могъл да разбера дали частите са идентични? Предполагам че става чрез номерата на детайлите, но ще съм благодарен за всеки линк или съвет.
Благодаря на всеки, който ще отдели време да ми отговори!
Нов съм във форума и може би по тази причина не успях да открия отговор на този въпрос с функцията за търсене. Моля за извинение ако дублирам съществуваща тема.
В моя конкретен случай се налага да сменя предна дясна врата на Е46 Limousine (1998), но постоянно се натъквам на перфектно запазени врати от модела Touring. Не разбирам много от това, затова се обръщам към всички Вас за съвет - как бих могъл да разбера дали частите са идентични? Предполагам че става чрез номерата на детайлите, но ще съм благодарен за всеки линк или съвет.
Благодаря на всеки, който ще отдели време да ми отговори!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Re: Идентични ли са предните врати на E46 Limousine и Touring
Купувай смело, вратите са еднакви
парт номер: 41517034151

- MoToPuCT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d, E60 530xi, Yamaha YZF R1
- Мечтае да кара: E92 M3, E46 M3 CSL, всякакви Aston Martin
BMW///M-ma6inata написа:Купувай смело, вратите са еднакви![]()
И аз съм на същото мнение, само да те коригирам че това е номера за лява врата, а колегата търси дясна.
Дясната завършва на 2, т.е. номера й е 41517034152

borg написа:... Предполагам че става чрез номерата на детайлите, но ще съм благодарен за всеки линк или съвет...
Ето ти един линк, тук може да си намираш частите, които са необходими, както и по парт. номер да проверяваш коя част в кои модели BMW се среща.
Много благодаря за бързите отговори и за линка! Супер сте! 

4 мнения
• Страница 1 от 1