тампони предни носачи
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- shumaher77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е46 320Д
- Мечтае да кара: БМВ Е46 330Д
тампони предни носачи
колеги дават ми само тампона да го набия на моята конзола,става въброс за преден носач на бмв е46 заден тампон.Някой правел ли е тази операция и дали е добре така ,защото са на супер цена а тругите започват от 55 до 110лв.Гарантират,че са добри а и за 20лв.на брой 

- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Re: тампони предни носачи

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Аз си поръчах Powerflex за 135 лева двата от Prospeed. Чакам ги тия, за да ги сменя. Всеки ми каза, че това са тампоните, най вече колегата Dimitroff, за което му благодаря!
ka4i написа:Аз си поръчах Powerflex за 135 лева двата от Prospeed. Чакам ги тия, за да ги сменя. Всеки ми каза, че това са тампоните, най вече колегата Dimitroff, за което му благодаря!
Нямам търпение някой ден да го срещна лично

- shumaher77
- кандидат ентусиаст
-
колеги това го гледах но намен ми ги дават без конзоли тоест трябва да ги набия новите в мойте конзоли
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
еми така де.вадиш старите и набиваш новите в конзолата.като при Е36.
- shumaher77
- кандидат ентусиаст
-
да де някой правил ли го е на е46
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
От 1000 км съм с Powerflex, 66 мм преправени на 60мм, идват без "челюстите", трябва да се набият, в началото колата се усеща по-твърдо, но след време нещата си идват на мястото.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
shumaher77 написа:да де някой правил ли го е на е46
Колега щом се продават без конзолата значи се набиват без проблем, а относно това дали е някой го е правил на е46 да аз съм го правил поне 100 пъти, така, че действай смело

Аз съм от 25 000 км. с усилени тампони на Мале мисля, че бяха и съм доста доволен! Вчера бях в сервиз за проверка на предницата и съответно за смяна на биалетки и тампоните не са мръднали! Сигурно няма да са вечни като пауърфлекса, ама тия шарени тампончета някак не ме кефат за предницата. В крайна сметка тампоните са направени да поемат вибрации, а не там да е бетон! Това е лично мое мнение де, не ангажирам никой с него, не искам сега да влизаме в нова дискусия, която вече многократно сме провеждали тук във форума! Виж замислил съм се за пауърфлекс като заместител на тампона на диференциала отзад, който установих, че се е скъсал вчера също така, ама ще помисля на какво да заложа!
тампоните на носачите на моделите от 98г до 01г оригинално са 60мм,а на моделите след 01г вече са 66мм;само тампони на 60мм не се предлагат,предлагат се на 66мм и за това първата смяна на моделите до 01г се налага да бъде к-кт с конзолите и след това може да се сменят само тампоните.дано съм бил полезен колеги
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
ИЦАКА86 написа:тампоните на носачите на моделите от 98г до 01г оригинално са 60мм,а на моделите след 01г вече са 66мм;само тампони на 60мм не се предлагат,предлагат се на 66мм и за това първата смяна на моделите до 01г се налага да бъде к-кт с конзолите и след това може да се сменят само тампоните.дано съм бил полезен колеги
Не съм съгласен, моята е 2003г и е с 60мм тампони. Наложи се 66мм да се "модифицират", защото не обърнахме внимание, че за xd и за xi са различни и Dimitroff имаше едни залежали за xi и реших да ги взема.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
slitter написа:Аз съм от 25 000 км. с усилени тампони на Мале мисля, че бяха и съм доста доволен! Вчера бях в сервиз за проверка на предницата и съответно за смяна на биалетки и тампоните не са мръднали! Сигурно няма да са вечни като пауърфлекса, ама тия шарени тампончета някак не ме кефат за предницата. В крайна сметка тампоните са направени да поемат вибрации, а не там да е бетон! Това е лично мое мнение де, не ангажирам никой с него, не искам сега да влизаме в нова дискусия, която вече многократно сме провеждали тук във форума! Виж замислил съм се за пауърфлекс като заместител на тампона на диференциала отзад, който установих, че се е скъсал вчера също така, ама ще помисля на какво да заложа!
Напълно съм съгласен. Аз карах с полиуретанови тампони и веднага се отказах от тях. Смених ги с усилени на миели и сега вече съм доволен а и тампоните ни имат вътре масло в кухините да обират вибрациите мазно мазно а не като тези тампони да блъскат във волана.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Next написа:slitter написа:Аз съм от 25 000 км. с усилени тампони на Мале мисля, че бяха и съм доста доволен! Вчера бях в сервиз за проверка на предницата и съответно за смяна на биалетки и тампоните не са мръднали! Сигурно няма да са вечни като пауърфлекса, ама тия шарени тампончета някак не ме кефат за предницата. В крайна сметка тампоните са направени да поемат вибрации, а не там да е бетон! Това е лично мое мнение де, не ангажирам никой с него, не искам сега да влизаме в нова дискусия, която вече многократно сме провеждали тук във форума! Виж замислил съм се за пауърфлекс като заместител на тампона на диференциала отзад, който установих, че се е скъсал вчера също така, ама ще помисля на какво да заложа!
Напълно съм съгласен. Аз карах с полиуретанови тампони и веднага се отказах от тях. Смених ги с усилени на миели и сега вече съм доволен а и тампоните ни имат вътре масло в кухините да обират вибрациите мазно мазно а не като тези тампони да блъскат във волана.
И аз съм това мнение, ама има хора, които искат да сложат тампоните и да забравят за смяна.
Така че - различни хора, различни мнения.
- shumaher77
- кандидат ентусиаст
-
и сега в крайна сметка да ги слагам ли или.Тези са гумени и имат метална част одвън не са от две части,то това цялото се набива на аломиниевото тяло.А и това за 60 и 66 не разбрах нищо.
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4