Проблем с вентилатора на парното?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- merdjo
- Потребител
-
- Кара: Е91 N52B25
Проблем с вентилатора на парното?
Здравейте колеги,
Проблемът ми е, че при загасена кола вентилатора на парното се включва и изключва периодично,
съответно имам много голяма консумация на ток и акумулатора пада.
Колата ми е 320Д - 150 к.с., ако някой има идея какъв е проблема, ще черпя
Проблемът ми е, че при загасена кола вентилатора на парното се включва и изключва периодично,
съответно имам много голяма консумация на ток и акумулатора пада.

Колата ми е 320Д - 150 к.с., ако някой има идея какъв е проблема, ще черпя

- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Re: Проблем с вентилатора на парното?
Май отиваш на нова перка барабар с блока за управление.
- e36Bulgaria
-
-
- Кара: ше 318tds
- Мечтае да кара: перфектно БМВ
и аз имам същия проблем на е36 махам буксата и на другия ден я слагам и се оправя .. пробваи така 

- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Таралеж и търсачка! 

- plamsy_8805
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d Touring '00
- Мечтае да кара: Самолет...
+1 за Таралеж (Final stage unit-resistor)
- drllxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше тройка
и аз сън за таралеж 

- e36Bulgaria
-
-
e36Bulgaria написа:и аз имам същия проблем на е36 махам буксата и на другия ден я слагам и се оправя .. пробваи така
извинявам се колега мислех че е за перката на радиатора отпред!!! Таралежите са пролемни и мн прекъсват прежали 30-40 лв за нов и го слагаи смело.. маха се кората под чистачките там ти е и въздушния филтар и по навътре е тоя таралеж

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
e36Bulgaria написа:e36Bulgaria написа:и аз имам същия проблем на е36 махам буксата и на другия ден я слагам и се оправя .. пробваи така
извинявам се колега мислех че е за перката на радиатора отпред!!! Таралежите са пролемни и мн прекъсват прежали 30-40 лв за нов и го слагаи смело.. маха се кората под чистачките там ти е и въздушния филтар и по навътре е тоя таралеж
Не мисля, че ще може да го извади таралежа през въздушният филтър! Само ще си го гледа от там

- merdjo
- Потребител
-
- Кара: Е91 N52B25
Благодаря колеги,
Явно ще се сменя таралеж
Явно ще се сменя таралеж

- e36Bulgaria
-
-
vavilon написа:e36Bulgaria написа:e36Bulgaria написа:и аз имам същия проблем на е36 махам буксата и на другия ден я слагам и се оправя .. пробваи така
Не мисля, че ще може да го извади таралежа през въздушният филтър! Само ще си го гледа от тамНай-добре е през жабката. Има амнайси теми затова. Успех
Аз мо го извадих от отпред!!! махнах плсатмасите всичко и излезе ( на е36) и на един приятел махахме от една 320д (е46) по същия начин и беше мн лесно ако през жабката става да пробва колегата

- NikVanov
- ентусиаст
-
Заключена тема??-Проблем с вентилатора на парното?
Колеги, темата е заключена на много лошо място! Да не тръгнат сега хората да сменят таралежите през двигателя? Моля дайте категорично мнение, на Е36 може и да става, но на Е46 таралеж се сменя в купето след сваляне на жабката. Ако греша, Oci да си каже мнението.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: Заключена тема??-Проблем с вентилатора на парното?
И при в36 и при е46 таралежа е в купето, при е36 над газта, зад въздуховода, при е46 от дясно където е жапката, не вярвам че има толкова малоумен човек който да го търси при двигателя, тук говорим за FINAL STAGE UNIT-a, ако инаш предвид BLOWER UNIT-a да той е зад двигателя, толкова ли е трудно да се наричат нещата с истинските им имена не с някакви имена от животинската фауна, това ми напомня как навремето ламерите наричаха зерглингите, кучвта в starcrafrt-a
!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- NikVanov
- ентусиаст
-
e36Bulgaria
===
===
Аз мо го извадих от отпред!!! махнах плсатмасите всичко и излезе ( на е36) и на един приятел махахме от една 320д (е46) по същия начин и беше мн лесно ако през жабката става да пробва колегата
===
Да, ама не- виж цитатите?! Човекът го маха през мотора и това е.
===
===
===
Да, ама не- виж цитатите?! Човекът го маха през мотора и това е.
то разбирам да е единствената тема за това, че да се обърка
има още стотици за този таралеж
има още стотици за този таралеж
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Nukem написа:И при в36 и при е46 таралежа е в купето, при е36 над газта, зад въздуховода, при е46 от дясно където е жапката, не вярвам че има толкова малоумен човек който да го търси при двигателя, тук говорим за FINAL STAGE UNIT-a, ако инаш предвид BLOWER UNIT-a да той е зад двигателя, толкова ли е трудно да се наричат нещата с истинските им имена не с някакви имена от животинската фауна, това ми напомня как навремето ламерите наричаха зерглингите, кучвта в starcrafrt-a!

Е това е точния отговор и за е36 и за е46 таралежа се сваля от вътре по простата причина, че от вътре към купето има два винта за торс които без да се отвият няма как да се извади таралаже те го държат за кутията на парното а и буксата е от вътре.
Аз знам, че от към двигателя като махнеш филтъра и кутията под него и махнеш вентилатора на купето се виждат бодлите на ежко но без да отвиеш винтовете от вътре как ще го извадиш

Можеби колегата има нещо друго предвид а не крайното стъпало или резистора или таралежа казан на жаргон заради бодлите който напрактика са радиатор за охлаждане на транзисторите в крайното стъпало.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2