Телефон на БМВ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Mariga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 318i N42
Телефон на БМВ?
Привет, колеги!
Вече с пълно основание мога да ви нарека такива, защото от няколко дни съм горд собственик на така мечтаната кола(ще се похваля и с снимки тия дни
)
Нещото за което искам да питам е това, че имам телефон в колата който си е оригиналния на БМВ, но незнам как работи. Прочетох темите за телефон в форума, но никъде не си отговорих на въпроса(повечето са за липсващ телефон и търсенето на такъв). Тефелона е ето този от снимките:

Незнам просто дали мойе да работи с нашите СИМ карти. Има отвор, който се вижда на снимките, пробвах и сложих карта, но явно няма да е това начина, защото едвам я изкарах после
Вътре в телефона, няма място за СИМ карта, явно че ще е този отвор но каква карта се слага и ще може ли да работи в бг. Иначе телефона си работи постоянно, но изписва че липсва СИМ карта. Лаик съм все още на тема БМВ, но всеки е бил такъв в началото, а с питане и четене човек се учи. Благодаря ви, предварително!
п.п. Една от причините да съм на 100% сигурен че искам БМВ беше и форума, много отзивчиви и компетентни момчета има тук
Вече с пълно основание мога да ви нарека такива, защото от няколко дни съм горд собственик на така мечтаната кола(ще се похваля и с снимки тия дни

Нещото за което искам да питам е това, че имам телефон в колата който си е оригиналния на БМВ, но незнам как работи. Прочетох темите за телефон в форума, но никъде не си отговорих на въпроса(повечето са за липсващ телефон и търсенето на такъв). Тефелона е ето този от снимките:

Незнам просто дали мойе да работи с нашите СИМ карти. Има отвор, който се вижда на снимките, пробвах и сложих карта, но явно няма да е това начина, защото едвам я изкарах после

п.п. Една от причините да съм на 100% сигурен че искам БМВ беше и форума, много отзивчиви и компетентни момчета има тук

- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Re: Телефон на БМВ?
Липсва ти държача на сим картата колега

Номер 5

Номер 5
Номенклатурен номер : 84116928068
Описание : КАРТОДЪРЖАЧ
Ед.цена (с ДДС) : 14.17 BGN
Няма наличност
- Mariga
- кандидат ентусиаст
-
Аха, ясно
Освен от официалните представители на БМВ мога ли да го намеря от някъде другаде? Няма ли някакъв начин да стане и без него?

Освен от официалните представители на БМВ мога ли да го намеря от някъде другаде? Няма ли някакъв начин да стане и без него?

- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Без него няма как да стане, какъв е смисъла да го търсиш другаде като в Пловдив има представител на BMW, отиваш, поръчваш го, защото го нямат налично и до 3-4 дни идва от Германия.
Тази част едва ли я има налична в някой магазин за авточасти, ще ти кажат "можем да я поръчаме", ще я поръчат от BMW и ще ти я доставят до 1 седмица, нищо чудно и да те натоварят малко.
Тази част едва ли я има налична в някой магазин за авточасти, ще ти кажат "можем да я поръчаме", ще я поръчат от BMW и ще ти я доставят до 1 седмица, нищо чудно и да те натоварят малко.
- Mariga
- кандидат ентусиаст
-
5 мнения
• Страница 1 от 1