помощ за някои части
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
помощ за някои части
Колеги, моля ако някой от Вас знае автоморга в която има катастрофирал автомобил БМВ е46 330хд, фейслифт с двигарел 184 кс. или пък продава чати за такава кола да сподели.
Търся греда преден мост, броня /нормалната - не м-кова/, конзолата за бронята с буферите, халогени/кръглите/, конзола за компресора на климатика, стабилизиращата щанга, кора предпазна под радиатора, стойката /ПВЦ/ под левия и десния фар, дюзите за измиване на фаровете, кората под двигателя и еърбег на кръглия волан.
Благодаря Ви предварително!
П.С. Темата съм я пуснал и в раздела за частите, за което се извинявам на модераторите. Идеята ми да я пусна и тук е, че някои от частите са съвместими за всички е46.
Търся греда преден мост, броня /нормалната - не м-кова/, конзолата за бронята с буферите, халогени/кръглите/, конзола за компресора на климатика, стабилизиращата щанга, кора предпазна под радиатора, стойката /ПВЦ/ под левия и десния фар, дюзите за измиване на фаровете, кората под двигателя и еърбег на кръглия волан.
Благодаря Ви предварително!
П.С. Темата съм я пуснал и в раздела за частите, за което се извинявам на модераторите. Идеята ми да я пусна и тук е, че някои от частите са съвместими за всички е46.
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Re: помощ за някои части
Колега, ако си от София, някъде до Лозен имало морга само за БМВ-та, но не съм ходил и не мога да ти кажа точно адреса. Наскоро ми трябваха някои неща, та един приятел ме светна за нея, но така и не стигнах до там. Ако имаш интерес, мога да го разпитам точно къде е 

Последна промяна alchohol на 09 Сеп 2011, 17:01, променена общо 1 път
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

alchohol написа:Колега, ако си от София, някъде до Лозен имало морга само за БМВ-та, но не съм ходил и не мога да ти кажа точно адреса. Наскоро ми трябваха някои неща, та един приятел ме светна занея, но така и не стигнах до там.
От София съм, забравих да уточня.
Благодаря за отговора, сега ще потърся в интернет тази морга - дано я намеря

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
0897/223133 - кажи, че телефона ти е дал Димитров от БМВ форума 
Все пак темата няма място в техническият раздел и я заключвам.

Все пак темата няма място в техническият раздел и я заключвам.
4 мнения
• Страница 1 от 1