Инсталация за халогени

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Колъо
Мечтае да кара: Е46 М3 CSL
Детайли за колата: lowrider

Инсталация за халогени

Мнение от fozio » 27 Яну 2011, 20:04

Колеги преди да ме нападнете че не съм ползвал търсачката държа да отбележа че я ползвах и единственото което открих беше

© написа:Все пак издирих този номер, който ми беше казал за кабелите и който в последствие изгубихме. Номерът е 61129410798 . Той включва всички кабели до релето, заедно с фасунгите за халогените. Всички накрайници са там и с него инсталацията е просто едно прекарване на кабели и нагласяне на накрайниците в цокъла на релето и бушона.
Поръчва се и реле с номер 61368373700, един бушон 15А и друго не ти трябва. Между другото без да искам поръчах две релета и едното ми стои излишно. Ако нямаш реле пиши ЛС да се разберем.
Копчето за халогени както каза е само панелът на лайт модула. Възможно се да се поръча панел с автоматични фарове, съответните врътки и копчета за халогени и фарове за мъгла. В Дару струва около 120лв, което е горе долу приемливо. Аз обаче още не съм решил дали ще слагам сензори на автоматично ниво на фаровете и тогава ще трябва да търся нов лайт модул за ксенон, защото ако има вариант с програмиране на сегашния ми то в България едва ли ще намеря човек който да го направи :help:
Бушона за халогените е номер 38. От там кабела отива в релето. Трябват ти две маси за релето и халогените, които се връзват отгоре над бушоните - има си място. И така инсталацията по нищо не се различава от оригиналната.
Номера за кабелите въпреки, че го няма за фейслифт си пасва точно. Като си помисля колко пари искат в официален сервиз за нещо толкова елементарно ... :help: :help: :mhihi:

Но искам да попитам дали някой може да ми помогне като ми даде някаква схема или снимки при бушоните каква е гимнастиката ?? благодаря предварително :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Re: Инсталация за халогени

Мнение от Next » 27 Яну 2011, 20:51

Там е най големия филм. Аз го налучках на късмет в 38 бушон светих си със фетерчето отпред и отзад ръчках буксичката да уцеля дупката на 38 бушон и успях доста по бързо отколкото да разгадая как се сваля стойката на релето :mhihi:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Яну 2011, 14:13

Имаше още теми за халогени, там един колега дори ме поправя ... пък и линкове към Е46фанатикс с доста снимки, трябва да потърся

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fozio » 28 Яну 2011, 15:48

© написа:Имаше още теми за халогени, там един колега дори ме поправя ... пък и линкове към Е46фанатикс с доста снимки, трябва да потърся

Много ще съм ти благодарен ако ми помогнеш с тема със снимки колега че не съм от най-запознатите в тая тема ,а не ми се иска да оплескам всичко :)
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Яну 2011, 23:35

това предполагам си разгледал?
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=352220

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fozio » 29 Яну 2011, 14:05

Не не съм попаднал на него благодаря ти много имаш една бира от мен :bchug: тези дни като дойдат кабелите в М-кар ще споделя какво съм свършил
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330i

Мнение от ico83 » 04 Дек 2012, 23:43

извинявам се,че събуждам стара тема,но не разбрах жълтия кабел къде се вързва от тази схема
ако може някой да сподели
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 05 Дек 2012, 14:39

Тази схема, според мен е объркана!
Прочети тази тема: viewtopic.php?f=34&t=5831&start=15
Последна промяна vavilon на 05 Дек 2012, 21:38, променена общо 1 път

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Дек 2012, 16:53

бих ти помогнал, но за толкова време всичко съм забравил, все едно да го правя отново. Гледай е46фанатикс, цялото инфо го взех от там тогава и стана учудващо лесно

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330i

Мнение от ico83 » 05 Дек 2012, 18:17

© написа:бих ти помогнал, но за толкова време всичко съм забравил, все едно да го правя отново. Гледай е46фанатикс, цялото инфо го взех от там тогава и стана учудващо лесно

благодаря за бързите отговори
като разгобих видях,че точно този жълто-сив кабел идва от LCM модула и всичко си дойде на мястото

Назад към E46