Задна щора- проблеми!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Задна щора- проблеми!

Мнение от alexsch » 26 Юли 2010, 8:17

имам електрическа задна щора. е да ама вчера един от пътниците на задната седалка кво почна да ръга под нея- и хоп- счупи се плъзгача - едно Т-образно нещо- дето се плъзга по горния ръб на щората като се местят от мотора двете пръчки...сега щората виси гадно на една страна....естествено коментара беше- ебаси тъпите бмв-та, що са им толкова слаби тия неща....вземи си една от илиенци - по 20 кинта са....като му казах, че това струва 700 левчета, колкото му е заплатата на пича, оня ми вика- :kuku:

та въпроса е - може ли и как да се поправи това нещо? някой знае ли да се продават отделно такива части за щората. в дару - няма. ако някой има прецакана такава задна щора- да свирка за часитите...
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d '03
Мечтае да кара: E90 V10 Hartge

Re: Задна щора- проблеми!

Мнение от adko001 » 26 Юли 2010, 14:51

Съвет - подбирай какви олигофрени качваш в колата си :yes: :mhihi: :mhihi: :mhihi: сори за офф-а ама ...
Последна промяна adko001 на 26 Юли 2010, 14:54, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 26 Юли 2010, 14:54

Пробвай да намериш някоя на, която не и работи мотора ... обикновено те сдават багажа
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 26 Юли 2010, 15:18

....направо ми идеше не знам кво да го направя тоя.....вика ми- кво се тюхкаш- щорите са по 20-30 кинта макс на илиенци....казвам му- щом е така- иди да ми купиш една такава за 30 лева и да я сравним с оригиналната.....

мани- болен съм от снощи!

ако някой има с преебан мотор- да казва...
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от nava6i » 05 Авг 2012, 17:45

Колега и аз имам същия проблем!Само,че на мен,днес ми се счупи и втория държач!Подозирам,че един колега им помогна да се счупят,защото щората не се отваряше до край и той и помагаше "лекичко" :ranting: !

Та казвате,че не се предлагат части за щората и вариантите са-нова щора или втора употреба?

Назад към E46