Парното си прави каквото си иска ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Парното си прави каквото си иска ?
Паля колата и тръгвам ...всичко си е ОК. Парното е пуснато на определени градуси...силата с която трябва да духа е настроена съвсем лекичко ...и след малко почва да духа на МАХ... индикатора на климатроника не се е променил... и така трае няколко секунди/минути...няма връзка с нищо, натискам да го намаля - не става, натискам АУТО, пак не става, а понякога не се спира докато не спра всичко. Когато го спря и след 5 мин пусна всичко си е ОК...но след известно време пак почва да фучи, духа с всичка сила ??? Моля някой да каже от къде идва този проблем

Re: Парното си прави каквото си иска ?
Крайното стъпало на климатика или така наречения таралеж ....
Сменяй докато е време, защото някоя сутрин можеш да намериш напълно изтощен акумулатор
Сменяй докато е време, защото някоя сутрин можеш да намериш напълно изтощен акумулатор
- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw
и аз мислия 4е е от таралежа колега аз го имам на мен не ми варши работа и ти давам гаранциа за него
Мерси колеги
Ако наистина се окаже това..мога ли аз да си го сменя сам или трее некое майсторче да търся..къде се намира т'ва чудо?

Ако наистина се окаже това..мога ли аз да си го сменя сам или трее некое майсторче да търся..къде се намира т'ва чудо?
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
bobifan написа:Мерси колеги![]()
Можеш ама се зареди с нерви и време

Принципно сваляш жабката (цялата да падне долу) и разглабяш корите отзад и отстрани, таралежа е зад управлението на климата.... по принцип е като таралеж с мн иглички но ти ще го видиш отзад така че го разгледай добре как изглежа за да го разпознаеш, когато тръгнеш да го сменяш.
Успех!

- niki76(bmw3)
- Потребител
-
и при мен излезе таралежа,правеше ми така и във сервиза на bmw откриха че е той
7 мнения
• Страница 1 от 1