Увиснала задна броня
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Увиснала задна броня
Прегледах с търсачката и видях само една тема по въпроса, която не ми помогна особено. Колеги кажете кво да я права тая задна броня ,че е много грозно така и всеки път ми бърка в очите
. Свалях я, гледах кво не е наред, но на пръв поглед всичко е точно, държачите ако са тези които си мисля са си там. Увиснала е не цялата, а точно в края до гумата.
Ако не мога сам бих я закарал, някъде дето да я оправат, но не знам къде. 

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Хич не се разбира, какво точно и има на бронята, една снимка, ако сложиш, ще е екстра и със сигурност някой ще може да помогне 

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
А дали ти е оригиналната броня? Аз сменях броня преди 5 месеца. Някаква тайландска 230лв. Еми кво да ти кажа същият проблем не пасна като хората. И от дясната страна сега лекичко виси 1см и неможахме да я приберем към калника. Да не говорим че повечето захвати и липсват. Втора ръка е около 250лв. И сега съжелявам, че не си взех.
- IvaN66
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 2.0d 99'
И моята беше провиснала до гумата от страната на капачката на резервоара.Натисках я,побутвах я и накрая щракна и се закачи.Има едни калпави метални щипки,ако са ти много закривени провисва.Огледай я добре и би трябвало да се справиш.
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
И аз съм така (майка им тайландски боклуци),знам какво е моето решение по въпроса,650лв при Бабунаvavilon написа:А дали ти е оригиналната броня? Аз сменях броня преди 5 месеца. Някаква тайландска 230лв. Еми кво да ти кажа същият проблем не пасна като хората. И от дясната страна сега лекичко виси 1см и неможахме да я приберем към калника. Да не говорим че повечето захвати и липсват. Втора ръка е около 250лв. И сега съжелявам, че не си взех.

Ето снимка. Държача се намира от лявата страна на капачката на резервоара, нали така? Защото друго нищо нямам, което да крепи бронята в края където виси най-много.

Къде са поставени тези щипки, защото като свалих бронята никъде не видях по нея, както и по калникаIvaN66 написа:Има едни калпави метални щипки,ако са ти много закривени провисва.Огледай я добре и би трябвало да се справиш.

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
Е точно там, където ти се е откачила има метална
щипка. Ако е паднала, вземи си намери нова.
Държи се за самия калник, а бронята влиза в нея
И удари една паста на тая боя!
щипка. Ако е паднала, вземи си намери нова.
Държи се за самия калник, а бронята влиза в нея

И удари една паста на тая боя!

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
robertov написа:Благодаря за помощта. Само последно щипката къде трябва да се сложи на калника или на бронята?
на калника

Като гледам в http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=15 от схемата номер 12 ли е тая щипка?
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
Колега и аз го имам същия проблем. Като е купих колата всичко си беше наред. Като глшедам е №18 и 19 от схемата мисля че някой беше споменавал за тези щипки че не са много скъпи.
Кажи ако си ги сменил трудна ли е процедурата че и мен много ме дразни това
Кажи ако си ги сменил трудна ли е процедурата че и мен много ме дразни това
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3