Проблем с рейката
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Проблем с рейката
Колеги от скоро имам някакво похлопване от пред в лява и днес като ходих при един майстор каза, че според него е луфт в рейката набивали се някякви втулки.
Кое е по добрия вариянт да търся втора употреба или да я дам някъде за рециклиране.
Изчетох доста теми но май проблема с рейката е повече при е 39 и е36, но ето че дойде и моя ред.
Някой правил ли е тази интервенция?
Кое е по добрия вариянт да търся втора употреба или да я дам някъде за рециклиране.
Изчетох доста теми но май проблема с рейката е повече при е 39 и е36, но ето че дойде и моя ред.
Някой правил ли е тази интервенция?
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Чувал съм добри думи за сервиз Мотоексперт на Симеоновско шосе точно на кръстовището с Г.М. Димитров, срещу автомивката. Тя и моята рейка има малък луфт от едната страна ... но все още не мисля да я рецеклирам.
- oci
- старши ентусиаст
-
да ама мойта хлопа даста иначе няма луфтове утре ще я карам на диагностика на един майстор който се занимава само с рейки и ще видим какво ще излезе
- oci
- старши ентусиаст
-
Аман от майстори, ходих на три места и три различни мнения сега се оказва, че не е от рейката а единия шарнир + тампоните отзад и вътрешен накрайник.
Ще ги сменя и ще видим уж гарантират, ча рейката е здрава ходих при майстори който рециклират рейки и казват че този луфт е нормален и рейката 100% е здрава, но като сменя тези неща ще видя дали ще изчезне хлопането.
То за шарнира и аз се съмнявах ама ще видим какво ще излезе.
Ще ги сменя и ще видим уж гарантират, ча рейката е здрава ходих при майстори който рециклират рейки и казват че този луфт е нормален и рейката 100% е здрава, но като сменя тези неща ще видя дали ще изчезне хлопането.
oci написа:Аман от майстори, ходих на три места и три различни мнения сега се оказва, че не е от рейката а единия шарнир + тампоните отзад и вътрешен накрайник.....
Абсолютно същият проблем. Единият "майстор" вика рейката, другият вика, че рейката си е добре....

Re:
oci написа:Аман от майстори, ходих на три места и три различни мнения сега се оказва, че не е от рейката а единия шарнир + тампоните отзад и вътрешен накрайник.
колега какво стана оправили си рейката, аз имам същия проблем, похлопва горката, кажи нещо в полза, да знам какво ме чака

Re: Проблем с рейката
колега и аз имах съштия проблем с тропане от ляво но го реших смених пласмасовата втулка на рейката която се намира от лявата страна точно под болта за регулиране на луфта,струва 50лв ако си е свалиш сам.Майстора се намира в Пловдив много добър.
телефона му е 0885745365.А рециклирането на цялата рейка заедно със семерингите е 150лв и гаранция.
телефона му е 0885745365.А рециклирането на цялата рейка заедно със семерингите е 150лв и гаранция.
go6o03 написа:колега и аз имах съштия проблем с тропане от ляво но го реших смених пласмасовата втулка на рейката която се намира от лявата страна точно под болта за регулиране на луфта,струва 50лв ако си е свалиш сам.Майстора се намира в Пловдив много добър.
Колега това този майстор там до Стефанов ли е?
не е до Стефанов покрай центара е обади се на телефона който ти дадох и ште разбереш каде е.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
и аз да се разпиша...
при мен също имаше похлопване в ляво, също ми казаха рейка.
Обаче уви, смених тампоните на носачите (не заради похлопването, ами щ'от исках плътни) и всичко заспа.
Обаче уви, смених тампоните на носачите (не заради похлопването, ами щ'от исках плътни) и всичко заспа.
carmanf1 написа:и аз да се разпиша...
Какви пари са тампоните колега?
хаха, оци, вчера рециклирах рейката и направих предницата, направо е чук сега! не съм вярвал, че е46 може да има мерцедесова хидравлика! Направо уникално лесно се върти волана, супер е! и аз след ходене по майстори установих, че е заминала! рециклирах я при жан, дано да държи! сега е уникално след смяната на всичко!!!
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
Така като ви слушам майче и аз съм за рециклиране на рейка
. Имах потропване отпред и от ляво се чуваше повече. Мислих че са тъмпони на носачите - смених ги определено предницата се стегна но леко потропване още се чува като минавам през неравности.. трябва да ида да е видят

58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4