тропа като каруца
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
тропа като каруца
колеги имам 1 въпрос...сложих 17 джанти и колата взе да вози като каруца..но това си го обяснявам ...птитеснява ме това 4е от багажника скърца то4но като стар матрак ..това става като подам газ..при тръгване изобто...от кво може да е?
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: тропа като каруца
iceto написа:колеги имам 1 въпрос...сложих 17 джанти и колата взе да вози като каруца..но това си го обяснявам ...птитеснява ме това 4е от багажника скърца то4но като стар матрак ..това става като подам газ..при тръгване изобто...от кво може да е?
Първо, 17" джанти неминуемо оказват отрицателно влияние върху возията. Второ, мини през сервиз за оглед на ходовата част. Проблема може да е от амортисьори или тампони... все пак при подаване на газ, тежестта минава назад.
- niki CA 2925 KB
- кандидат ентусиаст
-
танпоните си провери и аз като си сложих 17 и запо4на да тропа като каруца отзад и бе6е от тях
Говора за танпоните които се набиват в носа4а които отова към купето
Говора за танпоните които се набиват в носа4а които отова към купето
(ЕЦВАНЕ)
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
- AUDI-6EFFFFFFFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 46/320d
- Мечтае да кара: самолет
Re: тропа като каруца
Здр колеги да неотварям нова тема пиша тука крах колата в БОШ в Пазарджик да и сменят заден десен лагер и след като цял ден чаках и си я взех установих че са и еб............ май........... на колицата.Равносметка 150лв.Счупили са топката на скоростния лост,кадето влиза полуоската в дифа капе масло от семеринг мисля че е,изкривилиса една тръбичка покоято минава нафта от помпата към печката и като запоследно задницата е стнала супер неусройчива в смисъл по неравен асфалт нагърчен задницата ми бяга наляво надясно.Ебаси майсторите тцтцтц
.Въпроса ми е някой има ли представа от какво може така да бяга задницата като съм сигорен че амортесиорите са добри и преди да сменят лагера не подскачаше така?Понеже са и правили стенд незнайно защо дали е възможно нещо да са я расцентровали.Апък в същия сервиз Бош преди 2 месеца сменяха инякакви маслени тампони на задницата и от тях няма да е?

7 мнения
• Страница 1 от 1