Озвучаване

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI

Озвучаване

Мнение от sannikolaus » 29 Мар 2009, 23:26

здравейте. най-накрая се реших да си сложа яка музика в колата, но както всеки знае на седан озвучение трудно се прави! Пък и както ни е ясно на всички BMW има много добра звукоизолация. Баскаса в багайника не се чува както трябва и затова стигнах до едно друго решение. та въпроса ми е следният: Знае ли някои да има фирма в София за направа на бас джобове за вратите? Искам да монтирам такива джобове, на задните врати с гнезда за един 10 инчов бас, среда и пищялка. Моля помогнете!!! :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '03
Мечтае да кара: 760Li

Мнение от obi_fix » 29 Мар 2009, 23:33

би трябвало Toyaga да ги правят тия работи...ако не има 1 сервизче само за музика там съм виждал кори преправяни за по 3-4 говорителя на кора не бас говорители но сигорно и това правят
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 i
Мечтае да кара: Е90 пак бензин

Мнение от ивайло81 » 30 Мар 2009, 0:21

според мен най-добрият варият е хубави тонколони отзаде,и бас закрепен да гледа към купето точно на мястото на задният подлакътник.купува се бас за отворен обем и готово.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 30 Мар 2009, 0:43

Момчетата в Toyaga ги правят тези работи, директна изработка даже на нови кори ще ти направят, без преправяне и такива циганиики.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Потребител
Аватар

Мнение от Pancho-M3 » 30 Мар 2009, 1:29

А иначе може ли да се свалят оригиналните колони и да се заместят с по качествени на тези места + дорби колони на кората и усилвател няма ли да има добър ефект.Аз търся звук с качество като BOSSE при Ауди ,а не като в жигула джангър кутията отзад и да се надува свирнята :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFA » 30 Мар 2009, 2:21

Pancho-M3 написа:А иначе може ли да се свалят оригиналните колони и да се заместят с по качествени на тези места + дорби колони на кората и усилвател няма ли да има добър ефект.Аз търся звук с качество като BOSSE при Ауди ,а не като в жигула джангър кутията отзад и да се надува свирнята :mhihi:

Немога да разбера защо виняги сравнявате АУДИ или БОССЕ абе баце като си фен НА БМВ не знаеш ли ква музика се монтира в Тях??? на същото ниво на БОССЕ даже бих казал и по добро.... Видели БОССЕЕ в ауди-колата на закаснелите борци и ниеее искаме такава... :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
Само разбирачи в тоя форум...80% Инжинери на BMW

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 30 Мар 2009, 8:22

Да ти кажа аз как съм си решил този проблем. Смяна на говорителите .... Стъпало, бас каса в багажника, правят се 2 дупки задната кора и вече не знам кой как ги нарича аз им викам ботуши се вкарва баса вътре. Става трепач, имам и 2х100w пищялки пак на задната кора. Всичко това е вързано към стапало(4-ри канално). Ефекта е мн добър но не е жигулски "джънгър чекмедже"
Последна промяна milennyc на 30 Мар 2009, 8:37, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 30 Мар 2009, 8:28

...аз ходих точно в тояга с такова желание- само коронки да сменят- и ми обадиха скромната цифра 2000 + лева! викам им: "абе хора, вие за криза не сте ли чували?" :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 30 Мар 2009, 9:16

alexsch написа:...аз ходих точно в тояга с такова желание- само коронки да сменят- и ми обадиха скромната цифра 2000 + лева! викам им: "абе хора, вие за криза не сте ли чували?" :shock:

Не знам. Аз съм ходил при тях много пъти и са правили много работи по колата - знаят си цената на труда според мен. А и не работят с нищо некачествено.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

музика

Мнение от vavilon » 30 Мар 2009, 9:33

Авител също са добри. Аз си сложих направо вложка отзад с елипси, амплифаер (4 канален) и музиката много добра и без каса. Вложката я направиха с лек наклон към пасажерите отзад не е хоризонтална. Отгоре си има плат елипсите са скрити и нищо не вижда. С цел да не се дразнят автоджамбазите и наркоманите 8) .

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 30 Мар 2009, 13:03

колко ти излезе това удоволствие в авител?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e65 730d SE
Мечтае да кара: m5

Озвучаване

Мнение от optimist » 30 Мар 2009, 13:33

[quote="RAFA
Немога да разбера защо виняги сравнявате АУДИ или БОССЕ абе баце като си фен НА БМВ не знаеш ли ква музика се монтира в Тях??? на същото ниво на БОССЕ даже бих казал и по добро.... Видели БОССЕЕ в ауди-колата на закаснелите борци и ниеее искаме такава... :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:[/quote]

Братле като не си наясно що скачаш срещу колегата :winky:
На БМВ сток музиката нещо :drinking: сравнено с на ауди пък ако е босе направо :shock: . Ако не си я направиш после просто нямаш музика тва е ...
На моята е Харман Кардон с 10 колони и не може да стъпи на малкия пръст на стоковата в а6 с5 при това с най обикновен алпайн , може колите да са по -хубави ама музиката Ц.

Потребител
Аватар

Re: Озвучаване

Мнение от mastersa6o » 30 Мар 2009, 20:07

optimist написа:[quote="RAFA
Немога да разбера защо виняги сравнявате АУДИ или БОССЕ абе баце като си фен НА БМВ не знаеш ли ква музика се монтира в Тях??? на същото ниво на БОССЕ даже бих казал и по добро.... Видели БОССЕЕ в ауди-колата на закаснелите борци и ниеее искаме такава... :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Братле като не си наясно що скачаш срещу колегата :winky:
На БМВ сток музиката нещо :drinking: сравнено с на ауди пък ако е босе направо :shock: . Ако не си я направиш после просто нямаш музика тва е ...
На моята е Харман Кардон с 10 колони и не може да стъпи на малкия пръст на стоковата в а6 с5 при това с най обикновен алпайн , може колите да са по -хубави ама музиката Ц.[/quote]
Най добрата заводска музика е АУДИ Концерт ;)
в БМВтата е добра ама не чак толкова :roll: :(

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 30 Мар 2009, 22:23

Напълно подкрепям колегите, stock музиката на Audi е доста класи над тази която имаме в Е46-ците за съжаление :(

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI

Мнение от sannikolaus » 31 Мар 2009, 0:56

Ами в такъв случай ще ида да видя какво ше кажат момчетата от тояга и ще го решим. Благодаря на всички за помощта!!! :)

Следваща

Назад към E46