Смяна на хидравличното масло?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на хидравличното масло?
--------------------------------------------------------------------------------
Здравейте колеги, днес имах голямото желание да си сменя маслото на кормилната рейка купих си масло Фукс ATF Titan 300, обаче така и не намерих от къде точно се излива старото масло, бях чел някъде из нета обаче за по старите модели, че има нещо като пробка в края, дори имаше и снимки, обаче при мене не намерих такава и съответно желанието ми беше секнато и само долях до макс. Въпросът ми е от къде се източва старото масло?
Благодаря предварително!
Поздрави
Колата е Е46 320д
Здравейте колеги, днес имах голямото желание да си сменя маслото на кормилната рейка купих си масло Фукс ATF Titan 300, обаче така и не намерих от къде точно се излива старото масло, бях чел някъде из нета обаче за по старите модели, че има нещо като пробка в края, дори имаше и снимки, обаче при мене не намерих такава и съответно желанието ми беше секнато и само долях до макс. Въпросът ми е от къде се източва старото масло?
Благодаря предварително!
Поздрави
Колата е Е46 320д
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
1. Издърпай течноста от казанчето с нещо.
2. Откачи маркуча от долната част на казанчето и го наври в някоя бутилка по голяма.
3.Запали колата и върти волана от пълен ляв до пълен десен като задържаш малко в края.
Предницата трябва да е във въздуха.
Успех!
2. Откачи маркуча от долната част на казанчето и го наври в някоя бутилка по голяма.
3.Запали колата и върти волана от пълен ляв до пълен десен като задържаш малко в края.
Предницата трябва да е във въздуха.
Успех!
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Това за паленето сигурно лие? Няма ли да окаже влияние на хидравличната помпа? Не е ли достатъчно само размърдването на волана от карай до край с вдигнати гуми?
И още 2 въпроса:
1. Има ли филтър за хидравличното масло? Примерно в Е39 този филтър е интегриран в казанчето за маслото. При Е46 има ли такова нещо?
2. Защо и кога се сменя маслото в хидравличната система?
И още 2 въпроса:
1. Има ли филтър за хидравличното масло? Примерно в Е39 този филтър е интегриран в казанчето за маслото. При Е46 има ли такова нещо?
2. Защо и кога се сменя маслото в хидравличната система?
4 мнения
• Страница 1 от 1