bmw-заден мост-помогнете
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
bmw-заден мост-помогнете
Моля някой да ми помогне:Проблема е,че на е46 му се е разцепило дюшамето до задния мост.Някой знае ли къде ги заваряват или там нещо друго и колко струва?Знам, че това им е проблем
Моля ви за мнения... 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ///MapTo
-
-
Там,където стъпвам аз има стелка,под нея има мокет,а под мокета има поцинкована ламарина...дюшеме има в апартамента на баба ми в центъра,който е строен към 40-те години на миналия век...е*ем ти колата,дето караш ти щом е с дюшеме... 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
верно интересен стил на изразяване
виж в тая тема колегата rappa е писал нещо по твоя проблем:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 2&start=60
успех!

виж в тая тема колегата rappa е писал нещо по твоя проблем:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 2&start=60
успех!

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
ПЪРВО СЪМ ЖЕНА ,А НЕ МОМЧЕ.ВТОРО ПРИ НАС ЗА ПОД ТАЗИ ДУМА(ДИАЛЕКТ)СЕ ИЗПОЛЗВА БЕЗ ПРОБЛЕМ.
И ТРЕТО ВИЕ СТЕ БИЛИ ДОСТА ТЪПИ К.....ВМЕСТО ДА ПОМОГНЕТЕ НА ЧОВЕК ВИЕ МУ СЕ ХВАЩАТЕ ЗА ЕДНА ДУМА-ТОЛКО ЛИ СТЕ СМОТАНИ ПИЧОВЕ ,ЧЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС?НЯМА ЛИ ДА СЕ ВКЛЮЧИ НЯКОЙ УМЕН МЪЖ НАЙ СЕТНЕ ДА ДАДЕ СЪВЕТ, НА ЕДНА МАЦКА ВМЕСТО ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ.ТО ЧОВЕК ДА СЪЖАЛИ ,ЧЕ ВЛИЗА В МЪЖКИ ТЕМИ.МАКАР ЧЕ ГИ ОБОЖАВАМ.А ДОКОЛКОТО КОЛАТА ПРОСТО СИ Е СУПЕР,КАТО ИЗКЛЮЧИМ ТОВА КОЕТО ВИДЯХ ДНЕС,СЛЕД КАТО Я ВДИГНАХА 

- ///MapTo
-
-
Мацка,вместо да се чудиш как да се самоизтъкнеш като умница сред стадо малоумници,отвори линка в поста над твоя,чети и деиствай 

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Тони, иди при някой дето изправя ударени коли, тоест автотенекиджия. Най вероятно той има и заваръчен апарат и ще ти завари пода. А и понеже е автотенекиджия ще махне мокета и другите там работи които пречат на заварката професионално. Ако отидеш при обиковен заварчик дето заварява бойлери и казани може да оплеска нещо. Работата е за няколко часа, зависи как се е разцепило дюшемето-и по нашия край му викаме така на пода на колата. Познавам поне двама човека които могат да свършат работа но са в Лом.
НАЙ-СЕТНЕ ПИЧ ДА МЕ РАЗБЕРЕ.UKELICHKO МЕРСИ,АЗ ТАКА И МИСЛЕХ ДА НАПРАВЯ.АМА ИСКАХ МНЕНИЕ ОТ НЯКОЙ ПОТЪРПЕВШ.,ЧЕ ВСЕ ПАК Е ОПАСНО ДА СЕ КАРА ТАКА И ДАЛИ ДЪРЖИ ЗАВАРКАТА ТАМ.А ДОКОЛКОТО ЗА ДУМАТА ДЮШАМЕ ЕГАТИ ЧАК ПАК ТОЛКОЗ СМЯХ...МИ РАЗНИ ХОРА РАЗНИ ДИАЛЕКТИ.ТАКА МУ КАЗВАМЕ НИЕ.А ИНАЧЕ ЛОМ МИ Е БАЯ ДАЛЕЧ
АЗ САМ ОТ ПАЗАРДЖИК.

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
във форума се пише задължително с изключен caps lock
имай го в предвид за напред
имай го в предвид за напред
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2