Къде се намира релето за вентилатора?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Къде се намира релето за вентилатора?
Здравейте,
Имам проблем с вентилатора. Не спира да върти и предполагам, че е от релето, но не можах да го намеря. Някой ако е имал същия проблем да каже.
Благодаря!
П.С: Къде се намира релето за вентилатора???
Имам проблем с вентилатора. Не спира да върти и предполагам, че е от релето, но не можах да го намеря. Някой ако е имал същия проблем да каже.
Благодаря!
П.С: Къде се намира релето за вентилатора???
Проблема колега едва ли е от релето, според мен просто температурния датчик дава грешна информация на перката и затова се получава така. Провери първо него и след това скачай на реле. Виж също така в какво положение са тръбите от който минава водата, дали са много надути и адски горещи, или не. Кажи какво ти показва стрелката за t' на таблото.
п.с. сори че вчера пред Рамстор не можах да ти дам рационално мнение но просто много бързах и аз...
п.с. сори че вчера пред Рамстор не можах да ти дам рационално мнение но просто много бързах и аз...

mikfena написа:Сега отивам до сервиза да видим какъв е проблема. Иначе ми показва че е студена колата - и то как няма да е като тя неспира да работи на 100%. За вчера при рамстор аз се извинявам че така селски на светофара ама ми беше пламнала главата. Благодаря все пак.
Глупости няма проблем колега принципно сме за това за да си помагаме... сори че и аз бях много на тагадък... ако си от квартала може да драснеш някое ЛС за по бира и да обсъдим биметата

- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
Какво стана? Как реши проблема!mikfena написа:Сега отивам до сервиза да видим какъв е проблема. Иначе ми показва че е студена колата - и то как няма да е като тя неспира да работи на 100%. За вчера при рамстор аз се извинявам че така селски на светофара ама ми беше пламнала главата. Благодаря все пак.
6 мнения
• Страница 1 от 1