Пълно съсипване на колата след некачествен основен ремонт

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Re: Пълно съсипване на колата след некачествен основен ремон

Мнение от dr.peshev » 18 Дек 2015, 22:24

oci написа:
BAVAREC1 написа:
павката написа:браточка,какво се случва в момента с колата,какво се чака толкова все едно водите преговори за южен поток?момчетата от сервиза като четат темата не ти ли се дразнят?
преди години рашо го навяха и насяха тука,къде с причина,къде без.ама доколкото помня,човека си поемаше щетите.

скрили са като мишки,просто наголяма работа се земаха но имат срок и до понеделник на стената всички недоволни от сервиза

Добре де след като явно всички знаят кой е този измислен сервиз и майсторите, то вече и моето дете се сети :mhihi: защо не ги посочите в темата да чуем и тяхната версия. Тази тема в този си вид е без никакъв смисъл или поне яз не го намирам. Ако ще сме съдии тук поне да чуем двете страни.

В техническия раздел на Е46 няма да позволя да се случи това!!! :cop:
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 18 Дек 2015, 22:38

Много ми е интересно,защо нападате колегата?На всеки може да се случи да го подведат!Похвално е,че човека си поддържа колата и иска най-доброто за нея!
Омръзна ми пълни неграмотници да ни правят на маймуни през тоя форум.Странно как уважавани тук "колеги" се оказват адски некоректни в действителността!?!
Защо и други модератори не се намесват в темата? :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 18 Дек 2015, 22:41

dr.peshev написа:В техническия раздел на Е46 няма да позволя да се случи това!!! :cop:

Браво! само така :clap: а не можеш ли да я преместиш в Извън темата и да се разбере кой е сервиза или и това няма да позволиш ?
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dr.peshev » 18 Дек 2015, 22:45

Мога,но това е решение на автора!
Той,ако искаше, до сега да се е случило!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 18 Дек 2015, 22:48

Абе докторе, аз имам по принцип много добро мнение за теб, отлични лични впечатления на живо, сега обаче не мога да разбера защо се правиш на папа, защо парадираш с модераторски правомощия - това няма да позволиш, онова няма данпозволиш. Много е прав Оци, тая тема е глупава, ако не могат да се чуят всички гледни точки. Как така ги определяте тия неща??? Точно, щото е технически форума, нека да чуем техническата гледна точка на най-обсъжданиете хора в тая тема. Кви са тия глупости... Където и да иде човек се легитимира кой е. Айде малко да се уважаваме!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 2002

Мнение от Taricate » 18 Дек 2015, 22:58

slitter написа:Абе докторе, аз имам по принцип много добро мнение за теб, отлични лични впечатления на живо, сега обаче не мога да разбера защо се правиш на папа, защо парадираш с модераторски правомощия - това няма да позволиш, онова няма данпозволиш. Много е прав Оци, тая тема е глупава, ако не могат да се чуят всички гледни точки. Как така ги определяте тия неща??? Точно, щото е технически форума, нека да чуем техническата гледна точка на най-обсъжданиете хора в тая тема. Кви са тия глупости... Където и да иде човек се легитимира кой е. Айде малко да се уважаваме!

Подкрепям с две ръце !
Точно защото в България всичко се премълчава ... или завоалира, затуй сме на тоя хал. Лично аз МОЛЯ автора на темата да напише името на сервиза / фирмата, за да :
1. имат право на отговор (тяхната версия)
2. уточняване на следоперативната ситуация
3. евентуално изчистване и изглаждане на взаимоотношения

Ако пък няма реакция от тяхна страна -ще знам , че поне стотина души ще бъдат спасени от такива "майстори" !
Последна промяна Taricate на 18 Дек 2015, 23:03, променена общо 1 път
Добрите шофьори имат остатъци от насекоми по страничните си прозорци! - Валтер Рьорл

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dr.peshev » 18 Дек 2015, 23:00

Ти мислиш,че от сервиза не четат форума?!
Ако искаха,щяха да си кажат мненията.
Аз само спазвам правилата на форума и това не зависи от моето мнение по въпроса!
Темата е пусната в техническия раздел и не мога да допусна персонални обвинения и лични нападки тук!
С нищо не парадирам,иска само да се спазва добрия тон на форума.

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xterminator » 18 Дек 2015, 23:09

Аз също съм сигурен, че следят и четат темата. Ако се разреши - веднага казвам името на сервиза и хората. Не съм го направил само и само да не наруша правилата на форума. Всеки, който иска да знае повече винаги може да ме попита на ЛС. ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dr.peshev » 18 Дек 2015, 23:14

Напиши си тема в Некоректни и ми развържи ръцете!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BAVAREC1 » 18 Дек 2015, 23:15

ми незнам сервиза дали я четат но ако бяха мъжееееее веднага трябваше да се извинят но не и тяхното мнение днес го чухме

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 18 Дек 2015, 23:16

xterminator написа:Аз също съм сигурен, че следят и четат темата. Ако се разреши - веднага казвам името на сервиза и хората. Не съм го направил само и само да не наруша правилата на форума. Всеки, който иска да знае повече винаги може да ме попита на ЛС. ;)

Най-добре поискай темата да се премести на място където няма да е в разрез с правилата и кажи името на сервиза!
Според мен проблема трябва да се разреши публично!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 18 Дек 2015, 23:18

Ако напишеш името на сервиза веднага ще заключат темата. По добре недей. Най интересното е че хората от сервиза четат ама се скатават като мишки защото знаят каква са я надробили, което също потвърждава тяхната вина. Мой съвет към автора : пусни тема в некоректни да видим какво ще стане. Тогава имаш по големи шансове да ти оправят колата от колкото сега. Може да пуснеш и отделна тема в извън темата

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BAVAREC1 » 18 Дек 2015, 23:22

adovet написа:Ако напишеш името на сервиза веднага ще заключат темата. По добре недей. Най интересното е че хората от сервиза четат ама се скатават като мишки защото знаят каква са я надробили, което също потвърждава тяхната вина. Мой съвет към автора : пусни тема в некоректни да видим какво ще стане. Тогава имаш по големи шансове да ти оправят колата от колкото сега. Може да пуснеш и отделна тема в извън темата

няма да споделя името на сервиза,но колега ти наистина си прав,тихичко се скатават и премълчават,същи я сервиз за един месец трябваше да си оправят срането но не и не

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 18 Дек 2015, 23:34

Името на сервиза мисля че е ясно вече на всеки. Идеята е като се разтърси някой нов член на форума читав сервиз за да си оправи колата да се ориентира веднага в правилната посока да не ходи във въпросния.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 18 Дек 2015, 23:39

Абе, пичове, аз ли бъркам нещо или...
Тълкуването на израза "лични нападки" означава накърняването на човешките права като обида от личен, семеен, сексуален, вероизповедален и т.н. характер. Такъв тип нападки лично аз също не толерирам! Аз обаче до тук, не съм срещнал такова нещо, съдейки по изказа автора и той не е човек, който би си позволил такова нещо. Какво по-добро място за обсъждане на технически проблем на извършен ремонт на Е46 от техническия подфорум на Е46 като всеки се легитимира кой е. Тук няма лични нападки, а желание да се посочи кой е извършил ремонта и човекът/хората да могат да се защитят със собствените си технически твърдения. Какви лични нападки, кви пет лева. Тук никой никого не е псувал...

ПредишнаСледваща

Назад към E46