Пълно съсипване на колата след некачествен основен ремонт
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: Пълно съсипване на колата след некачествен основен ремон
oci написа:BAVAREC1 написа:павката написа:браточка,какво се случва в момента с колата,какво се чака толкова все едно водите преговори за южен поток?момчетата от сервиза като четат темата не ти ли се дразнят?
преди години рашо го навяха и насяха тука,къде с причина,къде без.ама доколкото помня,човека си поемаше щетите.
скрили са като мишки,просто наголяма работа се земаха но имат срок и до понеделник на стената всички недоволни от сервиза
Добре де след като явно всички знаят кой е този измислен сервиз и майсторите, то вече и моето дете се сетизащо не ги посочите в темата да чуем и тяхната версия. Тази тема в този си вид е без никакъв смисъл или поне яз не го намирам. Ако ще сме съдии тук поне да чуем двете страни.
В техническия раздел на Е46 няма да позволя да се случи това!!!

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Много ми е интересно,защо нападате колегата?На всеки може да се случи да го подведат!Похвално е,че човека си поддържа колата и иска най-доброто за нея!
Омръзна ми пълни неграмотници да ни правят на маймуни през тоя форум.Странно как уважавани тук "колеги" се оказват адски некоректни в действителността!?!
Защо и други модератори не се намесват в темата?
Омръзна ми пълни неграмотници да ни правят на маймуни през тоя форум.Странно как уважавани тук "колеги" се оказват адски некоректни в действителността!?!
Защо и други модератори не се намесват в темата?

dr.peshev написа:В техническия раздел на Е46 няма да позволя да се случи това!!!
Браво! само така

..Bayerische Motoren Werke..

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
Мога,но това е решение на автора!
Той,ако искаше, до сега да се е случило!
Той,ако искаше, до сега да се е случило!
Абе докторе, аз имам по принцип много добро мнение за теб, отлични лични впечатления на живо, сега обаче не мога да разбера защо се правиш на папа, защо парадираш с модераторски правомощия - това няма да позволиш, онова няма данпозволиш. Много е прав Оци, тая тема е глупава, ако не могат да се чуят всички гледни точки. Как така ги определяте тия неща??? Точно, щото е технически форума, нека да чуем техническата гледна точка на най-обсъжданиете хора в тая тема. Кви са тия глупости... Където и да иде човек се легитимира кой е. Айде малко да се уважаваме!
slitter написа:Абе докторе, аз имам по принцип много добро мнение за теб, отлични лични впечатления на живо, сега обаче не мога да разбера защо се правиш на папа, защо парадираш с модераторски правомощия - това няма да позволиш, онова няма данпозволиш. Много е прав Оци, тая тема е глупава, ако не могат да се чуят всички гледни точки. Как така ги определяте тия неща??? Точно, щото е технически форума, нека да чуем техническата гледна точка на най-обсъжданиете хора в тая тема. Кви са тия глупости... Където и да иде човек се легитимира кой е. Айде малко да се уважаваме!
Подкрепям с две ръце !
Точно защото в България всичко се премълчава ... или завоалира, затуй сме на тоя хал. Лично аз МОЛЯ автора на темата да напише името на сервиза / фирмата, за да :
1. имат право на отговор (тяхната версия)
2. уточняване на следоперативната ситуация
3. евентуално изчистване и изглаждане на взаимоотношения
Ако пък няма реакция от тяхна страна -ще знам , че поне стотина души ще бъдат спасени от такива "майстори" !
Последна промяна Taricate на 18 Дек 2015, 23:03, променена общо 1 път
Добрите шофьори имат остатъци от насекоми по страничните си прозорци! - Валтер Рьорл
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
Ти мислиш,че от сервиза не четат форума?!
Ако искаха,щяха да си кажат мненията.
Аз само спазвам правилата на форума и това не зависи от моето мнение по въпроса!
Темата е пусната в техническия раздел и не мога да допусна персонални обвинения и лични нападки тук!
С нищо не парадирам,иска само да се спазва добрия тон на форума.
Ако искаха,щяха да си кажат мненията.
Аз само спазвам правилата на форума и това не зависи от моето мнение по въпроса!
Темата е пусната в техническия раздел и не мога да допусна персонални обвинения и лични нападки тук!
С нищо не парадирам,иска само да се спазва добрия тон на форума.
- xterminator
- кандидат ентусиаст
-
Аз също съм сигурен, че следят и четат темата. Ако се разреши - веднага казвам името на сервиза и хората. Не съм го направил само и само да не наруша правилата на форума. Всеки, който иска да знае повече винаги може да ме попита на ЛС. 

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
Напиши си тема в Некоректни и ми развържи ръцете!
ми незнам сервиза дали я четат но ако бяха мъжееееее веднага трябваше да се извинят но не и тяхното мнение днес го чухме
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
xterminator написа:Аз също съм сигурен, че следят и четат темата. Ако се разреши - веднага казвам името на сервиза и хората. Не съм го направил само и само да не наруша правилата на форума. Всеки, който иска да знае повече винаги може да ме попита на ЛС.
Най-добре поискай темата да се премести на място където няма да е в разрез с правилата и кажи името на сервиза!
Според мен проблема трябва да се разреши публично!!!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Ако напишеш името на сервиза веднага ще заключат темата. По добре недей. Най интересното е че хората от сервиза четат ама се скатават като мишки защото знаят каква са я надробили, което също потвърждава тяхната вина. Мой съвет към автора : пусни тема в некоректни да видим какво ще стане. Тогава имаш по големи шансове да ти оправят колата от колкото сега. Може да пуснеш и отделна тема в извън темата
adovet написа:Ако напишеш името на сервиза веднага ще заключат темата. По добре недей. Най интересното е че хората от сервиза четат ама се скатават като мишки защото знаят каква са я надробили, което също потвърждава тяхната вина. Мой съвет към автора : пусни тема в некоректни да видим какво ще стане. Тогава имаш по големи шансове да ти оправят колата от колкото сега. Може да пуснеш и отделна тема в извън темата
няма да споделя името на сервиза,но колега ти наистина си прав,тихичко се скатават и премълчават,същи я сервиз за един месец трябваше да си оправят срането но не и не
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Името на сервиза мисля че е ясно вече на всеки. Идеята е като се разтърси някой нов член на форума читав сервиз за да си оправи колата да се ориентира веднага в правилната посока да не ходи във въпросния.
Абе, пичове, аз ли бъркам нещо или...
Тълкуването на израза "лични нападки" означава накърняването на човешките права като обида от личен, семеен, сексуален, вероизповедален и т.н. характер. Такъв тип нападки лично аз също не толерирам! Аз обаче до тук, не съм срещнал такова нещо, съдейки по изказа автора и той не е човек, който би си позволил такова нещо. Какво по-добро място за обсъждане на технически проблем на извършен ремонт на Е46 от техническия подфорум на Е46 като всеки се легитимира кой е. Тук няма лични нападки, а желание да се посочи кой е извършил ремонта и човекът/хората да могат да се защитят със собствените си технически твърдения. Какви лични нападки, кви пет лева. Тук никой никого не е псувал...
Тълкуването на израза "лични нападки" означава накърняването на човешките права като обида от личен, семеен, сексуален, вероизповедален и т.н. характер. Такъв тип нападки лично аз също не толерирам! Аз обаче до тук, не съм срещнал такова нещо, съдейки по изказа автора и той не е човек, който би си позволил такова нещо. Какво по-добро място за обсъждане на технически проблем на извършен ремонт на Е46 от техническия подфорум на Е46 като всеки се легитимира кой е. Тук няма лични нападки, а желание да се посочи кой е извършил ремонта и човекът/хората да могат да се защитят със собствените си технически твърдения. Какви лични нападки, кви пет лева. Тук никой никого не е псувал...