Някой с 330ci e46 за едни 400 метра ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- sasheto34
- Потребител
-
- Кара: e46 330cd
- Мечтае да кара: Honda NSX
Re: Някой с 330ci e46 за едни 400 метра ?
Вече съм по-богат със 100 лева,330ката я бих с малко на 400 метра,от летящ сме равен нито БУКВАЛНО не можем да си дръпнем и см. стоим един до друг.На колегата със 328-цата ,съм му обещал след като мина през маднес да се пуснем пак,за да види ,че колата е била сток ,поздрави 

- sasheto34
- Потребител
-
Колеги,не си правя ташак с никой,след посещение в маднес ще кача снимка от първото дино,ако колата не излезе сток искрено съжалявам,че съм ви подвел,но аз не съм правил НИЩИЧКО ,даже катализаторите не съм махал (ако изобщо са там) ,а и предишния собственик не ми е казвал за подобрения,печката е стокова,може би се дължи на факта ,че сменям всичко с оригинални части и я поддържакм ,малко по-често от колкото трябва.Даже съм навит да направя дино в София да видим колко ще излезе ,не съм измамник или пишлио да си дига самочувствието.
Благодаря на колегата с 328цата ,за отзоваването ,поздрави
Благодаря на колегата с 328цата ,за отзоваването ,поздрави

- sasheto34
- Потребител
-
До колкото знам чипосаните дизели пушат ,колегата с 28-цата може да потвърди ,че грам черничко не ми е излязло от ауспуха
sasheto34 написа:До колкото знам чипосаните дизели пушат ,колегата с 28-цата може да потвърди ,че грам черничко не ми е излязло от ауспуха
глупости, пушат само колите който не са в добра кондиция
bioz написа:глупости, пушат само колите който не са в добра кондиция

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Тук ядем доматите с колците и за пръв път виждаме и мерим сток 330цд
Важно е да си вярваш и да си вдигаш самочувствието... няма лошо! След като те кефи.
и помеждудругото рацерските теми са разбранени във форума особено, ако става дума за уговорки на гонки, така че тая тема ще я репортна

Важно е да си вярваш и да си вдигаш самочувствието... няма лошо! След като те кефи.
и помеждудругото рацерските теми са разбранени във форума особено, ако става дума за уговорки на гонки, така че тая тема ще я репортна

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
vicho написа:....
След като написах:
Djelebov написа:....Мисля че темата е за ключ - Ако не е достатъчно, че е брутално проста, моля заключете я, защото терминалната скорост на 330d/i е позволена само на писта в България, което значи, че тука се прави уговорка за нелегални състезания
потърсих някаква забрана в Правилата, но нищо не намерих

- sasheto34
- Потребител
-
Относно нещата които прочетох,че съм пишлио дето си дига самочувствието с чипирана печка няма да ги коментирам,след посещение в маднес ще кача снимки от дино теста,и ще помоля колегата да ги замерим отново,че колата е била сток
П.с. дори катализатора не съм махал

П.с. дори катализатора не съм махал
- joepower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 touring
- Мечтае да кара: М Power
- Детайли за колата: черна , М40Б18
sasheto34 написа:До колкото знам чипосаните дизели пушат ,колегата с 28-цата може да потвърди ,че грам черничко не ми е излязло от ауспуха
Така е, нямаше пушек, може просто мойта кола да не върви.....

- sasheto34
- Потребител
-
Относно всичките глупости които изчетох ,че колата ми е чипирана и си дигам самочувствието щото съм комплексиран и т.н. ,за всички отворковци ще отида да си направя дино тест ще кача снимка с актуална дата ,да не мрънкате,че е стара,между другото ,вече съм по богат с 50 кинта,вчера се пуснахме с един пич с 330ци ,на 400 метра го бих с половин кола,а от летящ сме равни до 60-200 нататък става опасно,и решихме да не рискуваме,беше доста оспорвано...колите са доста равни ,много ми е чудно като толкова гледате ауто дата ускорения и т.н. от 0-100 ци-то е по-бързо а някой да е гледал след 100 ? от 100 до 200
))

- alioshev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525d
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Е айде кажи честно? Въобще има ли смисъл да си с чипосана печка и да се правиш на мъж пред толкова хора? Кажи си ей правил съм това и това, колата е толкова коне и готово. Аз ще дам не 5, ами 500лв. ако тая печка не е чипосвана и успее да надвие М54-ка.

това в Streetracers беше ежедневие
даже на мен ми липсва, но какво да се прави - други решават
даже на мен ми липсва, но какво да се прави - други решават