Покупка на дюзи за 3.0 M57D30
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SKYY
- Потребител
-
- Кара: BMW 330 XD
- Мечтае да кара: BMW 330 XD
Re: Покупка на дюзи за 3.0 M57D30
На втори и пети цилиндър отказаха маистора ми обясни ,че от добавката която съм сложил е допринесла за аварията заради боклуците които е вдигнала
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Съжалявам че така ще цапам темата... но може ли да споделиш какво се случи като отказаха? Че и аз боря един проблем с моя погореляк от вчера 

- SKYY
- Потребител
-
- Кара: BMW 330 XD
- Мечтае да кара: BMW 330 XD
Първо губи мощност, второ двигателя на свободна тресе и то доста, също и при ускорение ( ако е възможно въобще) също тресе ,разхода на гориво се вдига. По тъблото нищо не светва
Моя съвет е не слагаите добавки просто зареждаите хубава навта

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
в крайна сметка, доволни ли сте от сервиза на Бош на летището, много противоречиви мнения прочетох и целия нет, и на мен ми дойде времето за рециклиране, чистене или какво вече не знам на 1-2 дюзи. Ако има колега който го прави, и сте доволни от него бих се възползвал. 

- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Не се занимавайте с нови дюзи отивате в бош и там могат да ви ги тестват и така ще ви кажат дали всичките са зле или само някои,на мен за пробването на дюзите в испания ме таксуваха 10-20евро на бройка едва ли и тук е толкова фатално,преди около година имах подобен проблем колата пали и мърка тръгвам и при плавно ускорение колата си пълни километража без проблем,но пък смачкам ли изведнъж газта тръгне да набира и буф гасне и влиза в авариен режим сменях кво ли не датчици на рампата на помпа общо взето всичко по двигателя от вън бе сменено с ново и накрая пак същия проблем наложи се да сваля дюзите и ги занесох в бош за тест казаха ми че всички са спекли освен 1 и ги оставих всичките за рециклиране.Взеха ми по 100евро на дюза
Стана ми интересно как е работил двигателя и е вървял отлично без рязко подаване на газта и човека ми обесни че самата дюза има 6 степени на работа тоест работата в впръскването и за да не ми обеснява подробно влезохме вътре и пуснахме дюзите 1 по 1 за тест и на всичките излизаха едни огромни Х-ове някоя на 6-те нива на впръскване.
Стана ми интересно как е работил двигателя и е вървял отлично без рязко подаване на газта и човека ми обесни че самата дюза има 6 степени на работа тоест работата в впръскването и за да не ми обеснява подробно влезохме вътре и пуснахме дюзите 1 по 1 за тест и на всичките излизаха едни огромни Х-ове някоя на 6-те нива на впръскване.
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5