Проблем - Акумулатора пада изведнъж??
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
Re: Проблем - Акумулатора пада изведнъж??
Нищо не се чува от духалките затова съм шах и мисля,че не е от скапания таралеж.
- gtdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 318i 143кс
Така, и аз да се включа в темата. След няколко падания на акумулатора за една нощ и невъзможност да запаля сутрин, взех да засека консумацията с мултицет и се оказа около ~40-50 mA. По-интересното, е защо при акумулатор на 1,5-2 години [url][/url]Бош, за една нощ няма ток да запали. И така, днес трябваше да си сменя стикера на гражданската, и докато човъркам лепенката, 4-5 минути, след като съм изгасил колата, чувам как духалките ми се включват на макс за по около 3 секунди през интервали от 6-7 секунди
Влязох в колата и извадих ключа, да не би на контакт да го прави този номер, но уви.. цяла нощ духалките се включват на най-бърза степен и спират и това през няколко секунди... Някакви идеи откъде идва проблема??? Едвали призрак си базара по таблото
Та съвета ми е, някой с подобен проблем да провери този сценарий - да изчака малко в колата, да не би и при него да се включват духалките...

Последна промяна gtdriver на 04 Апр 2013, 22:36, променена общо 1 път
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Смени си таралежа!
- gtdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 318i 143кс
vavilon написа:Смени си таралежа!
Доколкото виждам от схемата 28 и 37 бушон отговарят на вентилаторите( таралежа )? Утре ще пробвам да ги махна и да оставя колата без тях. Най-веротно това ще потвърди главния заподозрян

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
gtdriver написа:Така, и аз да се включа в темата. След няколко падания на акумулатора за една нощ и невъзможност да запаля сутрин, взех да засека консумацията с мултицет и се оказа около ~40-50 mA. По-интересното, е защо при акумулатор на 1,5-2 години [url][/url]Бош, за една нощ няма ток да запали. И така, днес трябваше да си сменя стикера на гражданската, и докато човъркам лепенката, 4-5 минути, след като съм изгасил колата, чувам как духалките ми се включват на макс за по около 3 секунди през интервали от 6-7 секундиВлязох в колата и извадих ключа, да не би на контакт да го прави този номер, но уви.. цяла нощ духалките се включват на най-бърза степен и спират и това през няколко секунди... Някакви идеи откъде идва проблема??? Едвали призрак си базара по таблото
Та съвета ми е, някой с подобен проблем да провери този сценарий - да изчака малко в колата, да не би и при него да се включват духалките...
Таралежа вече успешно се ремонтира и излиза в пъти по евтино и качествено отколкото да купиш някое мейле което кой знае колко ще изкара. Ако някой има нужда от ремонт да свирка

- трансмакс
- Потребител
-
- Кара: SCANIA 124 R ергенска Е60 530
- Мечтае да кара: Х5
имам един прецакан таралеж за проба колега 

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
трансмакс написа:имам един прецакан таралеж за проба колега
Какво искаш да му се пробва на този таралеж

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Моя е ремонтиран , при колега във форума и лятото колата не беше палена 5 дни и пак беше паднал , и уикенда същата работа за два дни и вчера като тръгнах за работа х*й. Добре че старат е36чка не ме предава и тя . Вече се чудя дали нещо не е проблемен акумулатора понеже чух за такива модели на Бош силвър. Тези дни ще взема от друга кола читав акумулатор и ще я оставя за 2-3 дни , и ако не запали , какво следва
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5