Въпрос за печка на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Re: Въпрос за печка на Е46
Този марлуч винаги ще е топъл антифриза си циркулира през нея дори и да не работи. То става благодарвние на водната помпа
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
не става на въпрос за топлината а за пулсацията
всъщност не съм забелязъл дали ''свършва'' когато не работи печката. мислех си че е заради работата на печката
всъщност не съм забелязъл дали ''свършва'' когато не работи печката. мислех си че е заради работата на печката
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колеги това с пипането на маркуча е пунта мара,една работеща печка се чува много добре,даже дори и ако си вътре в колата,а ако запалиш колата и отвориш капака неможе да не я чуеш,които не я чува значи неработи,а се заблуждава.ако се сетя после ще снимам клип на моята и ще кача да чуете ето един пример
http://www.youtube.com/watch?v=vaLFneEd ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vaLFneEd ... re=related

- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Колеги моята печка нещо не иска да се включи!Преди 3 дена се включи и от тогава никакъв го няма!На какво може да се дължи?Бушон или нещо друго?Това чудо може ли да се рециклира или трябва ново?

- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
колеги може ли да пуснете една снимка къде се намира точно ауспуха на тая печка за 320Д 99, гледах я на подемник такова чудо зад предна дясна гума не видях 

- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
BlackManz написа:колеги може ли да пуснете една снимка къде се намира точно ауспуха на тая печка за 320Д 99, гледах я на подемник такова чудо зад предна дясна гума не видях
Колега, а ти сигурен ли си че имаш печка ? Ако имаш огледай хубаво зад гумата неможе да не го видиш

- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
DoesNot написа:BlackManz написа:колеги може ли да пуснете една снимка къде се намира точно ауспуха на тая печка за 320Д 99, гледах я на подемник такова чудо зад предна дясна гума не видях
Колега, а ти сигурен ли си че имаш печка ? Ако имаш огледай хубаво зад гумата неможе да не го видиш

като гледам тия големите тръби на ауспуха и, направо се чудя

възможно ли е спортното окачване да го е пресовало нещо

да споделя и аз нещо за печката аз си я направих с едно реле за време да си я настройвам и да си пали когато си поискам утре ще я правя и да се пали с джиесем така не трябва навигация за да се пали настройвам я само след колко часа да се запали и тя се пали и сутрин като се кача в колата топло и мотора топъл
BMW 320 D
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
stanoi4o написа:да споделя и аз нещо за печката аз си я направих с едно реле за време да си я настройвам и да си пали когато си поискам утре ще я правя и да се пали с джиесем така не трябва навигация за да се пали настройвам я само след колко часа да се запали и тя се пали и сутрин като се кача в колата топло и мотора топъл
А сподели колега как го направи това? Тази печка се управлява от К-линия? не от + .... - управлението на ел. блока на печката е доста сложно нещо командващо се от процесор тя не е нагревател

колега подава се маса на едната жичка и печката си пали без проблем с едно реле съм дал + на управлението на климатика и той си се запуска заедно с печката трябват ти едно реле за време едно обикновено реле 3 диода това е всичко за да можеш да си палиш печката когато си искаш като направя да се пали и с телефон ще ти пусна клипче да погледнеш за какво иде реч и всичкото това ще ми излезе за около 150 лв. вярно не е оригинално но върши същата работа
BMW 320 D
- shark1986
- младши ентусиаст
-
stanoi4o написа:колега подава се маса на едната жичка и печката си пали без проблем с едно реле съм дал + на управлението на климатика и той си се запуска заедно с печката трябват ти едно реле за време едно обикновено реле 3 диода това е всичко за да можеш да си палиш печката когато си искаш като направя да се пали и с телефон ще ти пусна клипче да погледнеш за какво иде реч и всичкото това ще ми излезе за около 150 лв. вярно не е оригинално но върши същата работа
Това ако наистина го направиш

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
stanoi4o написа:....
а дали изгася сама! е въпроса и дали това което си побългарил, няма да ти цоца акумулатора постоянно ?
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- shark1986
- младши ентусиаст
-
LUCIFER'S написа:stanoi4o написа:....
а дали изгася сама! е въпроса и дали това което си побългарил, няма да ти цоца акумулатора постоянно ?
Е то ясно че като е побългарено все ще има някъде бъг в системата

ми то печката работи толко време колкото съм настроил релето за време да работи вече я паля и с телефона днес и това направих аз съм настроил релето да работи 15 минути като минат 15 минути тя се гаси след това трябва или със телефона да я запаля или пак да настроя релето кога да се запали а за акумолатора не ми е правил за сега проблем но ще видим че още се тества нека мине малко време да видим дали всичко ще е ок за сега всичко е ок
BMW 320 D
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
milennyc написа:Този марлуч винаги ще е топъл антифриза си циркулира през нея дори и да не работи. То става благодарвние на водната помпа
Извинявам се първо за