Реотани задно стъкло, помощ !
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
Re: Реотани задно стъкло, помощ !
Махни релето и измери напрежението в буксата му, където се включват крачета 85 и 86 при пуснат подгрев и запалена кола. Ако има напрежение (13-14V), значи проблема е в релето. Имам едно излишно реле между другото, ако на някой му е изгоряло мога да му го подаря. Ново е, но не е оригинално.
- Genome
- Потребител
-
- Кара: EstorilBlue e46& X5 Individual
- Мечтае да кара: e30 M3 EVO
Колеги, и аз имам подобен проблем. Още от миналата зима при включване на реотаните директно светва лампата за акумулатора на таблото и естествено нищо не нагрява. Идеи къде да търся решението и какво може да е?
- armagedon01
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07
Колеги, как точно се сваля кората на задна дясна греда ????
- vladobosh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2001г.
armagedon01 написа:Колеги, как точно се сваля кората на задна дясна греда ????
За комби са два винта под декоративната кора(дясна) на багажника и 3-4 щипки отвътре. За седан и купе не знам, може да е подобно.

- armagedon01
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07
Интерсува ме конкретно за седан

- b_velev
- младши ентусиаст
-
Махаш плафона и дърпаш в горната част в посока на другата кора. Внимавай да не я счупиш в долната част. Няма винтове, само на щипки се държи.
Колеги, извинявам се, че питам отново /мисля, че в темата имаше подобен въпрос/, но как се оправят реотани които не работят?
Доколкото разбрах имало някакъв електропроводим лак, но къде се продава?!?
- b_velev
- младши ентусиаст
-
xian777 написа:Колеги, извинявам се, че питам отново /мисля, че в темата имаше подобен въпрос/, но как се оправят реотани които не работят?
http://magazin.maslaigresi.com/elektrop ... stici.html
http://www.profix.bg/plugins/content/co ... content.66
Ако потърсиш в гугъл, излиза но доста места.
b_velev написа:xian777 написа:Колеги, извинявам се, че питам отново /мисля, че в темата имаше подобен въпрос/, но как се оправят реотани които не работят?
http://magazin.maslaigresi.com/elektrop ... stici.html
http://www.profix.bg/plugins/content/co ... content.66
Ако потърсиш в гугъл, излиза но доста места.
Хиляди благодарности!
И аз имах проблеми с реотаните. Както си работеха изведнъж горните спряха да работят останаха само долните (нали са разделени на две).
След като карах така цялата минала зима реших преди седмица да разкача задната дясна кора и да погледна какво става.
Разкачих кората, нищо скъсано огънато или наранено. Извадих всички кабели + кутийката, напръсках всичко с контактен спрей и го върнах по местата. След час пробвах има ли резултат от гимнастиката и (като никога) проработи.
След като карах така цялата минала зима реших преди седмица да разкача задната дясна кора и да погледна какво става.
Разкачих кората, нищо скъсано огънато или наранено. Извадих всички кабели + кутийката, напръсках всичко с контактен спрей и го върнах по местата. След час пробвах има ли резултат от гимнастиката и (като никога) проработи.
- b_velev
- младши ентусиаст
-
maxi-mix написа:И аз имах проблеми с реотаните. Както си работеха изведнъж горните спряха да работят останаха само долните (нали са разделени на две).
И при мен се оправи проблема с контактен спрей.

- serjinko
- Потребител
-
- Кара: Бмв 320Д
- Мечтае да кара: Бмв 330д
Genome написа:Колеги, и аз имам подобен проблем. Още от миналата зима при включване на реотаните директно светва лампата за акумулатора на таблото и естествено нищо не нагрява. Идеи къде да търся решението и какво може да е?
Колега и пре мен се получава същото.. пре включване на реотаните и светва лаппата за акумолатора и съответно ненагряват.. ! Ти откри ли проблема ?
- Berchev
- Потребител
-
- Кара: BMW 530D (f10) xDrive 258hp
Колеги и аз имам същият проблем - когато включа нагревателите и ми светва лампата на акумулатора и нищо не се случва. Моля помогнете че сега зимата е много лошо без реотани...
Благодаря предварително
Благодаря предварително
xian777 написа:Колеги, извинявам се, че питам отново /мисля, че в темата имаше подобен въпрос/, но как се оправят реотани които не работят?
Виждал съм на фирмата Бизон. Представлява едно стъклено шишенце "фиолка" с четчица а течността прилича на бял бронз. Залепваш хартиено тиксо две ленти успоредно на пистата с разстояние колкото е пистата на реотана и намазваш няколко ръце 2 или3, но след пълно изсъхване. После разлепваш тиксото и всичко е ОК.

74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5