Относно "терминаторския" фар и интересно ксенонче
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- kacaro89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330disel
Re: Относно "терминаторския" фар и интересно ксенонче
да колега това е комплекта след малко го поръчвам само да бега жена ми да не види колко пари са хахахахаха
- kacaro89
- кандидат ентусиаст
-
100imenov написа:Привет и от мен,3 пъти ходя на реглаж на фаровете и не могат да ги регулират.Ксенона е фабричен и проблема е доста досаден,както виждате от снимката светлината е пречупена и няма оправяне,мислех че се разминава нивото на фаровете но не.Колкото повече се отдалечавам толкова по-голямо става пречупването се 1 лупата е завъртяна.Някой до сега с този пробелм да се е сблъсквал или да има предложение как да изравня светлината.Фаровете не са сваляни,нито са сменяни крушки,появи се от един път.
колега откри ли от какво го имаш при мен има същия проблем не ее болка за умиране ама все пак дразни
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
колеги каква е разликата между прожекторите на пазара, на какво точно да се набляга при търсенето
от къде идва разликата от 100на лв от TEЗИ примерно?
от къде идва разликата от 100на лв от TEЗИ примерно?
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
kacaro89 написа:100imenov написа:Привет и от мен,3 пъти ходя на реглаж на фаровете и не могат да ги регулират.Ксенона е фабричен и проблема е доста досаден,както виждате от снимката светлината е пречупена и няма оправяне,мислех че се разминава нивото на фаровете но не.Колкото повече се отдалечавам толкова по-голямо става пречупването се 1 лупата е завъртяна.Някой до сега с този пробелм да се е сблъсквал или да има предложение как да изравня светлината.Фаровете не са сваляни,нито са сменяни крушки,появи се от един път.
колега откри ли от какво го имаш при мен има същия проблем не ее болка за умиране ама все пак дразни
Ами не просто си поиграх сам с реглажа на страни и на височина,колкото да не ме дразни,ама минало ще вида с новите фарове как е.По темата някой с мнение за кит на Luxima ,като заместител на оригиналните крушки и баласти?

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
100imenov написа:kacaro89 написа:100imenov написа:Привет и от мен,3 пъти ходя на реглаж на фаровете и не могат да ги регулират.Ксенона е фабричен и проблема е доста досаден,както виждате от снимката светлината е пречупена и няма оправяне,мислех че се разминава нивото на фаровете но не.Колкото повече се отдалечавам толкова по-голямо става пречупването се 1 лупата е завъртяна.Някой до сега с този пробелм да се е сблъсквал или да има предложение как да изравня светлината.Фаровете не са сваляни,нито са сменяни крушки,появи се от един път.
Ами не просто си поиграх сам с реглажа на страни и на височина,колкото да не ме дразни,ама минало ще вида с новите фарове как е.По темата някой с мнение за кит на Luxima ,като заместител на оригиналните крушки и баласти?
Вземи оригинални такива....
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
Колеги да попитам от тези лупи тук - http://www.hid.bg/bi-xenon-projectors-projektori
подобни ли са на тези - http://proparts.bg/product/1249/bikseno ... seria.html
Попринцип ги бях оставил лупите за понатам, но в ХИД видях, че може и през ТБИ
та ако някои от тях стават за е46 да поръчвам и да монтирам направо ;д
Попринцип ги бях оставил лупите за понатам, но в ХИД видях, че може и през ТБИ

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
От Хид, всичките лупи са с вградени ангели!
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
dark0, не знам лупите на HID дали са добри, но според мен е по-добре да си вземеш тези за вграждане oт proparts. Визията става възможно най-близо до оригиналната.
- kacaro89
- кандидат ентусиаст
-
dark0 написа:Колеги да попитам от тези лупи тук - http://www.hid.bg/bi-xenon-projectors-projektori
Попринцип ги бях оставил лупите за понатам, но в ХИД видях, че може и през ТБИта ако някои от тях стават за е46 да поръчвам и да монтирам направо ;д
Колега аз карам вече няколко месеца с ретрофита от пропартс и колата ми изглежда перфектно даже като я дам на жена ми да я покара(случва се много рядко) се заглеждам по нея (колата имам в предвид)и си викам еии ебати убавата е 46ца хах .А колегите от пропартс са много коректно аз имах проблем с единия баласт и ми изпратиха нов без да мрънкат и разпитват и сега всичко е ок свети кристално бяло и изглежда перфектно.Монтажа е много лесен и даже ако нещо не одобряваш няма проблем да си върнеш стария вид на колата ,и да продадеш ретрофита.Аз лично съм скрил баластите и декодерите в калника и дори като вдигнеш капака не се гледат покрай фаровете разни кабеляци и кутиики,а само 2 кабелчета които се скриват зад калниците.
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
Поръчал съм си лупи morimoto h1 и сега се чудя какъв ксенон да им сложа. Препоръчайте марка ковто да не прави проблеми и да не е безбожно скъпа.
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
Re: Относно
b_velev написа:Поръчал съм си лупи morimoto h1 и сега се чудя какъв ксенон да им сложа. Препоръчайте марка ковто да не прави проблеми и да не е безбожно скъпа.
На е36цата ми е от БКтунинг, а на е46цата е от Бабуна. Супер доволен съм от качеството и светенето. На е36цата ми изгоря захранването/трафа на едната крушка (може и да не се казваше така, ама не се сещам за думата) малко след като взех ксенона. Отидох до магазина на колегата и веднага го сменихме.
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
Wierdo написа:b_velev написа:Поръчал съм си лупи morimoto h1 и сега се чудя какъв ксенон да им сложа. Препоръчайте марка ковто да не прави проблеми и да не е безбожно скъпа.
На е36цата ми е от БКтунинг, а на е46цата е от Бабуна. Супер доволен съм от качеството и светенето. На е36цата ми изгоря захранването/трафа на едната крушка (може и да не се казваше така, ама не се сещам за думата) малко след като взех ксенона. Отидох до магазина на колегата и веднага го сменихме.
На е46цата наложи ли се препрогамиране на лайт модула с ксенона на Бабуна? В описанието му пише, че не би трябвало да дава грешки.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
ако е 35W като при мен и колата е след фейса се налага, ако ли не се слагат залъгалки, но по чистия момент е да се препрограмира, за да падне консумацията на 35 от 55, което си е + за акумулатора, спира да мига ксенона и да дава грешки
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
b_velev написа:Wierdo написа:b_velev написа:Поръчал съм си лупи morimoto h1 и сега се чудя какъв ксенон да им сложа. Препоръчайте марка ковто да не прави проблеми и да не е безбожно скъпа.
На е46цата наложи ли се препрогамиране на лайт модула с ксенона на Бабуна? В описанието му пише, че не би трябвало да дава грешки.
Да, препрограмирах я, защото в разстояние на 2 седмици светна 2 пъти чека. Кофтито беше, че светне ли за изгоряла крушка гаснеше ксенона (левия или десния, зависи кой чек светне). Явно е някаква защита и спира тока. Лично аз мисля, че всякаквите залъгалки и тн. са абсолютно излишни. Просто някой с нужната техника казва на лайт модула да търси консумация от ксенон а не от обикновена крушка.
- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d,Peugeot 407SW
- Мечтае да кара: BMW E61
А като я пре програмира за ксенон,остана ли ти да работи врътката за височината на фаровете ?
The Power of Dreams!