новото ми BMW
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
nik4o_83 написа:panter написа:nik4o_83 написа:А за мигачите - не знам дали има оригинални бели мигачи. С бели в КАТ не можеш да минеш! Стандарт по цял свят е да са оранжеви.
май не виждаш какво пишеш колега ! Те повече от половината коли по пътищата са с бели мигачи !
Как реши ,че не можеш да минеш в КАТ с бели ???
Ами опитай се да минеш през КАТ с бели тогава...))) ...просто се сменят след КАТ
))
Ама колегата е прав, че е стара темата
абе младеж нали преди седмица си регистрирах колата с бели мигачи !
А преди това съм регистрирал още доста коли с бели мигачи, така, че не се излагаи да пишеш глупости тук !!!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Agande написа:nik4o_83 написа:panter написа:nik4o_83 написа:А за мигачите - не знам дали има оригинални бели мигачи. С бели в КАТ не можеш да минеш! Стандарт по цял свят е да са оранжеви.
май не виждаш какво пишеш колега ! Те повече от половината коли по пътищата са с бели мигачи !
Как реши ,че не можеш да минеш в КАТ с бели ???
Ами опитай се да минеш през КАТ с бели тогава...))) ...просто се сменят след КАТ
))
Ама колегата е прав, че е стара темата
Ами аз като си купя нова кола от магазина и е с бели мигачи кво да правя?? Да отида в магазина и да им кажа да дадат назаем оранжеви че да мога да мина КАТ?????
Някой път такива глупости се пишат че....
Бате много си незапознат....
Мисля, че няма какво да коментирам повече.
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
повечето тарикати слагат бели мигачи и бели лампи,за да не се вижда оранжевата лампа вътре,за което може да ти пишат акт,или глоба или там да се заядът.единственият проблем е това.макар че аз си купих сиви лампи които си светят оранжево и ефекта е същият 

50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4