Е46 М3 или Порше 911 Карера
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Azrail
- UFO Pilot
-
До тука квото прочетох - не го караш правилно и явно не си СМГ тип
. Въпрос на вкус - казало кучето и се облизало под опашката.
П.П. Намали си аватара - разтягаш таблиците.

П.П. Намали си аватара - разтягаш таблиците.
MORE BEER!
- bmw_bulgar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ВАЗ 2105
- Мечтае да кара: Ferrari F40 LM
най вероятно си прав че не крам правилно СМГ, просто не мога да му свикна, и поради тая причина не ми е кеф.
аватара толкова ли ми е голям, на моя екран не разтяга нищо. Освен ако ICQ-то ми е вклу4ено и прилепнато от страната на интернет експлорер....?
аватара толкова ли ми е голям, на моя екран не разтяга нищо. Освен ако ICQ-то ми е вклу4ено и прилепнато от страната на интернет експлорер....?

- Azrail
- UFO Pilot
-
Да, за подписа ставаше дума. Ма май е било от линка на предишната страница. Сори за което.
MORE BEER!
- bmw_bulgar
- кандидат ентусиаст
-
смалих го на 448 x 67 ..... сега по добре ли е? Питам щото при мен ц 448 x 67 и с по големия вариант няма проблем.

между другото
имам предложение за оня пич дето се чудеше за колата
Може да потърси и Z8 обаче може би ще е малко по-скъпо от карерата.Затова пък е едно от най красивите БМВта правени някога
Нема такава кола, като събера 70к евро ще си купим такова нещо ^_^
имам предложение за оня пич дето се чудеше за колата

Може да потърси и Z8 обаче може би ще е малко по-скъпо от карерата.Затова пък е едно от най красивите БМВта правени някога

Нема такава кола, като събера 70к евро ще си купим такова нещо ^_^
"Провалът не е опция, провалът не е вариант, провалът не е избор - той не може да бъде и решение."
След снимките изборът е ясен....М3
Ного е грозно тая карера...
Съвет от мен...
1. Ако ги накараш да ги сменат тиа гуми , че по евтини от тех нема, ше се пребиеш некаде с тех, за джантите незнам..
2. LM са известни с това че продават удряни коли, провери я много добре, от личен опит го знам.Много нашенци се подлугват от ниските цени. От опит го знам.
И накрая , ние май с тебе сме комшии/от снимките така мисла/, та ако ти триабва рамо при преговорите свиркаи.. че тея от LM са си ебали мамата.
Ного е грозно тая карера...
Съвет от мен...
1. Ако ги накараш да ги сменат тиа гуми , че по евтини от тех нема, ше се пребиеш некаде с тех, за джантите незнам..
2. LM са известни с това че продават удряни коли, провери я много добре, от личен опит го знам.Много нашенци се подлугват от ниските цени. От опит го знам.
И накрая , ние май с тебе сме комшии/от снимките така мисла/, та ако ти триабва рамо при преговорите свиркаи.. че тея от LM са си ебали мамата.
- PUTER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92 335i 6MT
- Мечтае да кара: e92 M3 може би....
- Детайли за колата: сток като за начало ...
Никога не бях виждал снимки на Порше отвътре.... кожата изглежда като на стария ми Форд
Супер cheap изпълнение...спартански интериор,много съм разочарован!
М3.. ех М3
кола мечта
На тази и липсва само навигацията и е fully loaded
P.S За ускорението на М3 и 330ci: При положение че имат над 100 к.с разлика,не разбрах откъде идва равното им ускорение.. може би от онази специална система за запалването,която си слагал на твоето БМВ

Супер cheap изпълнение...спартански интериор,много съм разочарован!
М3.. ех М3

На тази и липсва само навигацията и е fully loaded

P.S За ускорението на М3 и 330ci: При положение че имат над 100 к.с разлика,не разбрах откъде идва равното им ускорение.. може би от онази специална система за запалването,която си слагал на твоето БМВ

- bmw_bulgar
- кандидат ентусиаст
-
ас четох една тема която момче_с_бмв писа за олекутяване на 330ци за по бързо ускоряване....
ето линка :
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=51614
можеби неговата 3ка е подобно наточена и наистина ускопява къто М3.
ето линка :

- bmw_bulgar
- кандидат ентусиаст
-
- PUTER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92 335i 6MT
- Мечтае да кара: e92 M3 може би....
- Детайли за колата: сток като за начало ...
bmw_bulgar написа:ас четох една тема която момче_с_бмв писа за олекутяване на 330ци за по бързо ускоряване....
ето линка :

Ако все пак греша,моля да бъда поправен

Пък и като се позамисля ако искаш да ги правиш,вземи си един Сивик,остави му само една седалка и ще дадеш време под 12.6

- bmw_bulgar
- кандидат ентусиаст
-
и ас не знам дали ги е направил тези неща. ще тря да исчакаме той да отговори.
дам един CRX може да му оставиш една седалка и да му сложиш един в-тех двигател и ще прави под 12 секунди.
дам един CRX може да му оставиш една седалка и да му сложиш един в-тех двигател и ще прави под 12 секунди.

- mom4e_s_BMW
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на всeки , които си остави мнението във форума. Четох на всички изказванията за БМВ и Порше . Четох и във форумите на Порше какво става и Поршето отпадна изцяло като кола. Недостатъците му са явни , грозно ми е като външност , зимата почти няма да се кара , а и мястото където живея не е подходящо за такава кола . Без гараж не става . М3 -то пък се оказа с доста проблеми . Липсваше му история от кар-факс , АБС му светеше , не му бяха правени никакви настройки , нито настройки на клапаните на всеки 6 месеца, нямаше записи на поддръжката му и искаха да вземат моето БМВ само за 10 000 долара трейд ин , а после да го продадат за 18 000 както сега вървят и на всичкото отгоре като го проверих с моя лаптоп и софтуер ми изкара 2 кода 20 minuti след като карах колата. Показа ми даже , че и последното нулиране на кодовете е било в деня , който го карах за първи път. Добре че поизтрезнях малко от еуфорията . Известна роля изигра и моя приятел , с който си разменихме колите за седмица. Той взе моето 330 , а аз неговия Мустанг ГТ 2006 година модел, 300 коня и 320 момент . Много ми хареса ускорение , звук и всичко , ама в края на краищата не е БМВ. Шумно е много , голяма по размери, виждам цялата предница през цялото време, малко е гумено усещането ако вляза по-бързо в завой . Състезавахме ги двете с моето 330 и от втора скорост с 5 мили в час до 60 мили в час форда е пред моето бмв само с една кола дължина. Мустанга пък е равен с М3 . Качих снимки на Мустанг-а на моя уеб-сайт , ако някой се интересува как изглежда .
http://new.photos.yahoo.com/smiledangel73
В крайна сметка оставам с моето 330 за сега . От 3350 паунда съм му свалил теглото с 210 паунда след претегляне на Флаийнг Джей. Системата за запалване , КНН филтъра, олекотяването и шарк инжектора играят роля за по-доброто ускорение . Хората , които са го карали споделят , че е същото ускорение както М3 .
Днес си взех обратно БМВ-то и спокойно мога да кажа , че няма по-хубава кола от бавареца. Комфортно , тихо , миризмата на кожата е друга, тихо и брутално ускорение ... и много други неща .
http://new.photos.yahoo.com/smiledangel73
В крайна сметка оставам с моето 330 за сега . От 3350 паунда съм му свалил теглото с 210 паунда след претегляне на Флаийнг Джей. Системата за запалване , КНН филтъра, олекотяването и шарк инжектора играят роля за по-доброто ускорение . Хората , които са го карали споделят , че е същото ускорение както М3 .
Днес си взех обратно БМВ-то и спокойно мога да кажа , че няма по-хубава кола от бавареца. Комфортно , тихо , миризмата на кожата е друга, тихо и брутално ускорение ... и много други неща .
К&Н филтър , прозрачни корнери със сини крушки
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5