Преобразяването на едно е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Stahlblau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: направо.
- Мечтае да кара: настрани!
- Детайли за колата: винаги на борд.
Re: Преобразяването на едно е46
sh1n3 написа:b00st написа:Пиши ако решиш да я продаваш
![]()
![]()
то ще е опашка ми се струва...

Но практиката показва, че такива коли не се продават! И нормално.
Страхотна е .. Всеки път като искам да си оправя настроението отварям темата и широката усмивка се появява веднага!

Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323Ci
Много ме радват хубавите думи колеги. И пак да кажа : вече почти година мина откакто я боядисах и все още като я спра някъде се обръщам да я погледна още веднъж...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
павката написа:тази кола ли мина през маднеса?
Не колега, не е минавала през маднеса ....
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
Не само ти се обръщаш
подхожда перфектно на ник-а ти. Видях я днес(предполагам на работното ти място) КРАСАВИЦА !

За много години!
Защо не предложиш на онези, които правят календара, някоя хубава снимка от колата ти?
На мен много ми харесва как стои колата ти? А имаш и поглед за снимки, така че може да излезе нещо хубаво- пробвай да им пратиш!

Защо не предложиш на онези, които правят календара, някоя хубава снимка от колата ти?
На мен много ми харесва как стои колата ти? А имаш и поглед за снимки, така че може да излезе нещо хубаво- пробвай да им пратиш!

- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
Ами колега, зависи от администраторите. С една дума пратил съм им ....

Момчета, без лоши чувства, НО: Четири страници с цъкане и "чик*ии на мокър песък", а реално за почти една година по темата има около четири ъпдейта и около 50 снимки отвън. (за което в началото на раздела си има тема, "покажете си Е46-ците")
Не ме разбирайте погрешно, и на мен ми харесва колата и всеки път си мисля, че нещо ново е направено. Отварям с интерес, а то или поредния коментар "ноу е яка" или снимки след поредната автомивка (без ъпдейт).
Сори, ако развалям рахатлъка, но аз тема с преобразяване не виждам. Започна добре, боядиса я и после си...
Не ме разбирайте погрешно, и на мен ми харесва колата и всеки път си мисля, че нещо ново е направено. Отварям с интерес, а то или поредния коментар "ноу е яка" или снимки след поредната автомивка (без ъпдейт).
Сори, ако развалям рахатлъка, но аз тема с преобразяване не виждам. Започна добре, боядиса я и после си...
- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
Kris написа:Момчета, без лоши чувства, НО: Четири страници с цъкане и "чик*ии на мокър песък", а реално за почти една година по темата има около четири ъпдейта и около 50 снимки отвън. (за което в началото на раздела си има тема, "покажете си Е46-ците")
Крис без лоши чувства, но невярвах че някой като теб - фен с многобройни мнения и виждания за нещата би казал, че след като съм боядисал колата после съм .....
Честно казано ми е много трудно да впечетля някой, а и не ми е за цел да го правя, но след като съм сменил по колата следните неща :
М предна броня, М прагове, М задна броня, М волан, М скоростен лост,оригинални фарове с ксенон, оригинални лед стопове, джанти,навигация, кожено ел. рекаро с подгрев, harman/kardon, ОЕМ черен таван и да смяната на цвета беше последното нещо което направих найстина ми е трудно да измисля какво повече да направя освен това да споделя с колеги-приятели моята радост.
Съжелявам, но мислех целта на форума освен покупко-продажба е и за това да споделяме и да даваме отзиви. Ако сървъра не може да подържа 4 страници с " мноу е яка " съжелявам, мога да ги изтрия всичките.
Простото сравнение с e46fanatics.com, е че там колегите направиха повече страници с "чик*ии на мокър песък" - Gorgeous!
А транформацията на колата е в следните две екстериорни снимки може да се види :
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Колегата имаше предвид,че ъпваш темата през 3-4 дни без реално да има нещо ново. Просто обикновен ъп.
Аз също я отварям всеки път и виждам,че няма нищо ново реално просто си я вдигнал нагоре.
Аз също я отварям всеки път и виждам,че няма нищо ново реално просто си я вдигнал нагоре.

- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
Ако е това проблема, найстина съжелявам. Няма да се повтори без да има нещо ново по темата... 

Така изредени, не са малко нещата. Но пък и не са толкова много, но това няма значение. Както каза колегата по-горе постоянното up-ване без преобразяване е причината. Ако ти трябва жокер, пусни ми една две снимки на интериора и ще ти помогна с насоки. Иначе за отвън наистина е супер, може би едни пръскалки за фаровете и парктроник/камера за задно виждане и не мосля, че има нужда от друго.
- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
Така изредени нещата са като за 5 години постоянно проучване кое е най-доброто, камерата за задно виждане е в действие от 2011 година, има доста неща който искам да взема като - датчик за авт. фарове и чистачки, пръскалки на фаровете, clubsport итериорни прагове и хиляди други но както всички знаем лесно е ако изкарам 10 000 ще си накупя всичко ще и сложа М54B30 ще я прибера в гаража и ще си седи да и се радвам само.
Ще ти пратя или ще кача интерирорни снимки на колата но там за мен всичко е приключило - Пиано лак интериорни лайстни, навигация 16:9 Dynavin, M волан, М скоростен лост, барче с щора и подлакътник, черен таван, harman/kardon. Ако смяташ, че ще има нещо което би ми харесало и е ОЕМ. Бих се зарадвал на градивна критика.
Нека не се заяждаме, както разбрах не е правилно да се ъп-ва темата без да има реално подобрение по колата за което се извинявам.
Лек ден.
Ще ти пратя или ще кача интерирорни снимки на колата но там за мен всичко е приключило - Пиано лак интериорни лайстни, навигация 16:9 Dynavin, M волан, М скоростен лост, барче с щора и подлакътник, черен таван, harman/kardon. Ако смяташ, че ще има нещо което би ми харесало и е ОЕМ. Бих се зарадвал на градивна критика.
Нека не се заяждаме, както разбрах не е правилно да се ъп-ва темата без да има реално подобрение по колата за което се извинявам.
Лек ден.
Знам, че е много. Но малко по малко е по-добе и ще е по-удовлетворяващо за теб, от колкото с 10 000 лв и всичко наведнъж и за седмица да е готова.
Успех колега. И ако мога да помогна по какъвто и да е начин аз съм насреща.
Успех колега. И ако мога да помогна по какъвто и да е начин аз съм насреща.

- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте колеги,
Дълго време не обновявах темата с нещата, който правех по нея, но реших все пак да споделя с вас едно от нещата, който направих, а именно:
Climate comfort челно стъкло със рейн сензор, който махнах и сложих рейн и лайт сензор с автоматичен лайт модул.
Надявам се да Ви хареса:
Дълго време не обновявах темата с нещата, който правех по нея, но реших все пак да споделя с вас едно от нещата, който направих, а именно:
Climate comfort челно стъкло със рейн сензор, който махнах и сложих рейн и лайт сензор с автоматичен лайт модул.
Надявам се да Ви хареса:
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
много яко купе, колега
това ми е любимия цвят за е46, а и за доста други модели
в последно време много рядко се срещат фенски теми

в последно време много рядко се срещат фенски теми

60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4