Няколко въпроса за MPPS V12 и ремап на 330д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- PavelPavlov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330d
- Мечтае да кара: BMW Alpina B7
Re: Няколко въпроса за MPPS V12 и ремап на 330д
VRPerformance написа:Това в послеписа са глупости,разликата е там че този които прави файла знае какво има в него,това се опитвах да обесня,а не хоп файла в колата и след това даване на безразборна гас по улиците тайно се надявайки да сте уцелили файла и колата да издържи поне това даване на гаспопринцип няма никаква гаранция но шанса да се счупи нещо е доста по-малък ако файла е правен от човек с които можеш да държиш връзка,в форума има още колеги които могат да бъдат ползвани...а за диното просто не си се качвал на такива за да видиш колко от файловете дигат 30кс и колко от тях 15
Здрасти,
Напълно съм съгласен за това, че който прави файла знае какво има в него. Аз писах, че купувача и в двете ситуации няма идея какво има във файла

Да, точно защото имам същите резерви към подобни файлове, ако погледнеш по-горе съм питал точно това - колата замерена ли е преди и след смяната на картата по някакъв обективен начин.

Поздрави,
Павел
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Напротив купувача е задължен да знае какво е бутано в софтуера или поне някои от най-важните параметри за да може като го запише в автомобила да направи една диагностика и да види дали реално се получава това което е написано в софтуера,защото по някои път има изненади
например ако турбото е нагласено на едно налягане а то всъщност да е друго...в този случай купувача незнае колко трябва да е понеже няма никаква информация за софтуера и той го приема за нормално,но уви след 2 дена даване на гас и турбото е чао 
Прав си че всеки си има глава на раменете но Бъларина се блажни от ефтиното и това че е минал "тънко"

Прав си че всеки си има глава на раменете но Бъларина се блажни от ефтиното и това че е минал "тънко"
VRPerformance написа:Това в послеписа са глупости,разликата е там че този които прави файла знае какво има в него,това се опитвах да обесня,а не хоп файла в колата и след това даване на безразборна гас по улиците тайно се надявайки да сте уцелили файла и колата да издържи поне това даване на гаспопринцип няма никаква гаранция но шанса да се счупи нещо е доста по-малък ако файла е правен от човек с които можеш да държиш връзка,в форума има още колеги които могат да бъдат ползвани...а за диното просто не си се качвал на такива за да видиш колко от файловете дигат 30кс и колко от тях 15
А ти случайно да беше прочел, че човека, който е помогнал на автора на темата е отворил файла и е пипал по него?
Случайно да беше прочел, че автора не е изсипал просто ей така файла?

Въобще твоето мнение в тази тема помогна ли с нещо, освен да кажеш по заобиколен начин - всички писали са глупаци, аз разбирам от тези неща, дай си парите и ще получиш каквото ти трябва.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Не исках да се заяждам с колегата, защото знам и съм виждал негови коли правени, но тона му е направо нетърпим всички сме глупаци и неграмотни пък той е най-грамотния.
Дино нямам, но имам приятели които имат и правят коли като не отстъпват на твоито качество повярвай ми.
Няма незаменими хора и ти не си най-великия, човек самозабрави ли се и вземе ли се на сериозно рано или късно последва съдбата на доста хора които сме ги виждали със сервизите тук.
То от писанията ти стана ясно, че ти си най-добрия и всички трябва при теб да чипосват защото другите не знаят как
Тая тема вече е приключена дано модераторите разчистят малко и заключат, че стана махленска работа.
Пак ти казвам работа има за всички явно не ти върви бизнеса щом го взимаш толкова навътре

Дино нямам, но имам приятели които имат и правят коли като не отстъпват на твоито качество повярвай ми.
Няма незаменими хора и ти не си най-великия, човек самозабрави ли се и вземе ли се на сериозно рано или късно последва съдбата на доста хора които сме ги виждали със сервизите тук.
То от писанията ти стана ясно, че ти си най-добрия и всички трябва при теб да чипосват защото другите не знаят как

Тая тема вече е приключена дано модераторите разчистят малко и заключат, че стана махленска работа.
Пак ти казвам работа има за всички явно не ти върви бизнеса щом го взимаш толкова навътре

- VRPerformance
- ентусиаст
-
Да прочетох че колегата е "прехвърлил" карти а не че ги писал той
а до това за глупаците незнам защо използваш тази дума след като аз казах че не виждам хора в темата които разбират от софтуер,естествено се убидиха само такива които явно това "работят" и съм засегнал егото им
както виждате с други хора си говорим по друг начин
никаде не съм написал че съм най-добрия...а човек се учи докато е жив..ето миналата седмица направих няколко БМВ да работят без дебитомер нещо което досега не съм можел
радвам се че имате приятели с динота но немога да разбера защо се хвалите с това...се едно аз да се хваля че имам приятел с къща за 1 милион и порше панамера
За форума си прав аз съм тук от години и съм ги виждал тези колеги,доста ми приличате на тях и те като вас се хвалеха че могат това или онова и даваха голяма "помощ" чрез Лични съобщения а всъщност са хора търсещи допълнителни приходи
Отностно другите фирми с динота,познавам ги и можете да прочетете какво съм писал в сайта ми "че най-добри услуги предлагат фирмите с такива стендове"
Отностно бизнеса ми няма какво да го мислиш върви ли или не върви,но ако не вървеше щях да стана софиянче или имигрант както правят повечето които не са успяли да се реализират в малкия град,защото тук ако предлагаш кофти услуга оставаш безработен

Отностно другите фирми с динота,познавам ги и можете да прочетете какво съм писал в сайта ми "че най-добри услуги предлагат фирмите с такива стендове"
Отностно бизнеса ми няма какво да го мислиш върви ли или не върви,но ако не вървеше щях да стана софиянче или имигрант както правят повечето които не са успяли да се реализират в малкия град,защото тук ако предлагаш кофти услуга оставаш безработен

VRPerformance написа:Да ме е яд?няма как да стане това,просто не ме познавашдаже ми е весело защото очаквах такива коментари
няма как да съм бил записвач на файлове преди няколко месеца,нито преди година,нито преди 2 и тн...нямаше да имам нужда от дино в този случай
та не виждам кое му е кофтито на въпроса като отговора е елементарен
И пак не ми отговори точно на въпроса.
Когато преди година и назад си нямал дино, не си ли бил записвач на файлове?
Точно това твое изказване показва, точно както и oci каза, че започваш да се самозабравяш. Тази дума "дино" не ти излиза от устата вече през тази една година от както е в употреба. И разбираш ли ако нямаш дино, значи не ставаш.
Да ти напомням как на Роман Алфата набиваше грешка след грешка и гаснеше на поразия? А други неща да ти напомням ли. Смешно е.
В друг форум по ника ще ме познаеш, ама тук съм с друг ник и е много готино да пишеш ей така.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
- VRPerformance
- ентусиаст
-
всеки е тръгнал от някаде
Живи и здрави да сте,може да продължаваме така до без край...

Живи и здрави да сте,може да продължаваме така до без край...
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
VRPerformance написа: За форума си прав аз съм тук от години и съм ги виждал тези колеги,доста ми приличате на тях и те като вас се хвалеха че могат това или онова и даваха голяма "помощ" чрез Лични съобщения а всъщност са хора търсещи допълнителни приходи![]()
точно това е и ние сме тук от години може би и повече дори от теб, но както виждаш никой не се хвали дори и реклама няма никой от нас пък хората знаят кой какво може, и към кой да се обърне има ли проблем това всеки може да ти го потвърди.
Относно ЛС много ясно, че е така нали затова е форум и не се помага само на ЛС, а с писане на компетентни мнения в темите БЕЗПЛАТНО, дори и по телефона са ми звъняли и в 22.00 часа и по-късно мога ли винаги ще ударя едно рамо, но ти явно търсиш само комерса, затова ти казвам пак има си платен раздел там имаш обява привличай си там клиентите не се нервирай и не оценявай хората кой колко е добър в софтуера без дори да го познаваш или да си видял нещо направено от него.
Пак ти казвам чел съм твой коли и лично аз дори съм пращал хора при теб, но тона ти не е добър за този форум.
- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
xian777 написа:Колеги - вече направих ремап на моята кола - 330xD - 184 кс. и искам да кажа, че съм възхитен - този автомобил можел да върви страхотно.
Специални благодарности искам да изкажа на колегата DiGital, който пригоди файла който си бях закупил, като копира необходимото върху моят свален от колата файл. Нямам идея как го е направил, но мога да кажа, че разбира от това което прави.
Сега колата набира та се къса! От 18.30 досега я тествах - не мога да се нарадвам
Още веднъж благодаря на всички за дадените съвети в темата и още веднъж, специални благодарности на DiGital!
+1 за колегата DiGital

...темата е малко стара, но с нея и работата на колегата DiGital и аз успях да ремапна 330d на братчеда

54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4