НАЙ ГОЛЯМОТО ХОДЕНЕ ПО МЪКИТЕ Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: НАЙ ГОЛЯМОТО ХОДЕНЕ ПО МЪКИТЕ Е46

Мнение от Jordana » 19 Окт 2012, 18:20

На самия мотор какво е състояниято ? Компресия зацепване и такива неща ? Тя за да запали турбо не и трябва .Тва съм го виждал с друг автомобил в подобна ситуация .Тия дето правят двигатели не могат да зацепват помпи а тия с помпите пък не бутат по двигателя.Въобще пълен цирк.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivailovv » 19 Окт 2012, 18:28

Jordana написа:На самия мотор какво е състояниято ? Компресия зацепване и такива неща ? Тя за да запали турбо не и трябва .Тва съм го виждал с друг автомобил в подобна ситуация .Тия дето правят двигатели не могат да зацепват помпи а тия с помпите пък не бутат по двигателя.Въобще пълен цирк.

Мотора си е ок от механична гледна точка. Гледаха дали не е прехвърлил зъб на веригата. Гледаха цилиндрите ок са. Много ме съмнява мен , че просто този майстор не може да ми оправи помпата. В крайна сметка сега колата ми е при майстора който прави помпите и има стенд и уш утре вече щял да ми каже какво и има точно на колата . Та толкова време чаках и сега ще почакам още един ден. Ако и утре се опита да ми говори некви врели некипели си прибирам колата и е карам в София. Вече знам в кой сервиз. Или някой ако знае читав Пловдивски да каже. Просто в Пловдив има само два сервиза който имат стендове за тези помпи и аз съм при единия който май не е много читав майстор.

А като цяло в началото като дадох да се прави моята помпа уш по екектрониката имало някакъв проблем. И тои каза , че за 400 лв ще е оправи :) Да .. но ... уви... неще да пали .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 19 Окт 2012, 20:39

Кой е този майстор в Пловдив колега?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 07 Ное 2012, 11:05

Тука развитие има ли в тоя сериал?
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

Предишна

Назад към E46