Разбойниците пак удариха ....

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d
Мечтае да кара: Боинг 747

Re: Разбойниците пак удариха ....

Мнение от vortep » 14 Окт 2011, 16:48

А също така и за емблемите, че забравих да кажа за тях. Гепиха ми задната емблема, капака надран около емблемата, предната не могли да я свалят, но я сасипали и една драскотиа 30-40cm през капака. Отидох при застрахователите, описаха ги нещата казаха ми че липсващи елементи не се покриват. Вкараха ми я в техен сервиз и ми боядисаха само прадния капак, другите неща не ги признаха (задния капак и прецаканата предна емблема, която си беще перфектна преди да е заиграла отверката по нея или там с кавото ги свалят джамбазите)! 800лв за каско, които лесно ти взимат, но трудно ти дават при нужда.

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Мнение от iv4o9999 » 17 Окт 2011, 14:46

ето за тази цел аз си ходя за най малката драскотина, тормоз му е майката с тия вампири. Аз немога да разбера кой нормален човек ще вземе да си сваля нещата от колата и да се разправя за да взима пари от тях.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d
Мечтае да кара: Боинг 747

Мнение от vortep » 17 Окт 2011, 15:57

И на мен до преди да ми го кажат това застрахователите, дори през ум не ми е минавало, че мога да си сваля нещо от колата и да отида да искам да ми го платят!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lordlosh » 18 Окт 2011, 2:34

Аз да се чувствам голям късметлия, че ми сложиха волан и ключалка тогава ^^
Много е кофти работата, а сега съм решил да си купувам пистов мотор и от сега го мисля как да го пазя и да се тревожа, представям си го като го взема какво ще е, то паркинга е ясен, ама като ходя на работа с него, а май почти никой не прави каско(кражба) на мотор .....
Гаврата в нашата държава е пълна, на един приятел с БМВ в моя квартал по същата процедура ключалка и волан и застрахователите нищо .........

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на ток
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от nik4o_83 » 18 Окт 2011, 10:24

Евала колега за волана - на мен преди месец и малко ми откраднаха точно волана. Какво ли не пробвах...мобли...не ми признаха щетта за волана. Оправиха ми всичко друго, но колата си взех без волан - той си е от мен :)) ...кофти работа...

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

Мнение от jbankov » 18 Окт 2011, 13:04

lordlosh написа:Аз да се чувствам голям късметлия, че ми сложиха волан и ключалка тогава ^^

В коя от всички смотани компании си застрахован :shock:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lordlosh » 18 Окт 2011, 20:08

В Лев Инс, ама бяха много разправии и сумати чакане и мен се опитаха да ме метнат като ми отказаха възлагателно писмо, ама с 1000 разправии, нов оглед и говорене с разни кози, си закарах колата в сервиза и там чаках сумати време за нов волан и ключалка, ама поне ми го направиха из*одите ......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 19 Окт 2011, 10:28

Аз май доста леко съм минал - само с две странични стъкла на огледала. :mhihi:
То въобще има ли някой, на който не са му откраднали нищо от колата??

ентусиаст
Аватар

Мнение от jbankov » 19 Окт 2011, 11:14

lordlosh написа:В Лев Инс, ама бяха много разправии и сумати чакане и мен се опитаха да ме метнат като ми отказаха възлагателно писмо, ама с 1000 разправии, нов оглед и говорене с разни кози, си закарах колата в сервиза и там чаках сумати време за нов волан и ключалка, ама поне ми го направиха из*одите ......

ЛЕВ ИНС са дали пари за нещо :shock: :shock: :shock: Не го вярвам ,тези са възможно най-големите измекяри ,котио могат да съществуват.
Поздравления все пак :clap: Направо трябва да черпиш :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 19 Окт 2011, 11:35

Колеги, а някой застрахован ли е извън обичайните мутренски фирми - примерно Алианц и т.н. да каже там как се изплащат подобни неща и пишат ли се като липси?

Да не се окаже, че е на принципа евтиното дето излиза по-скъпо... Айде стъклата на огледалата ясно, че и от там могат да ги откажат, но като има следи от взлом и да ти обясняват, че сам си си разбил колата и си си махал навигации и волани!??? :nono:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 19 Окт 2011, 12:38

mitaka7 написа:Аз май доста леко съм минал - само с две странични стъкла на огледала. :mhihi:
То въобще има ли някой, на който не са му откраднали нищо от колата??

:oops: - и дано занапред да е така :angel:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Потребител
Аватар

Мнение от vanko_penkov » 19 Окт 2011, 12:48

до всички колеги ,искам да обарнете внимание че до месец ште се продава такав волан вав форума!!!!!!!!!!!!!!!
преди имах е36 биваш на ваншен вид ,но което биваше бе откраднато ,та се рових за втора рака елементи (оште не бях се регистрирал вав форума)и попаднах на м-огледалата които беха ми откраднати 1:1,НЕИСКАМ ДА ОБИДА НИКОИ КОИТО ПРОДАВА ЧАСТИ ТУК.не се сештам кои е и как се казва ,ама не искам да се случва повече

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 19 Окт 2011, 12:50

vanko_penkov написа:до всички колеги ,искам да обарнете внимание че до месец ште се продава такав волан вав форума!!!!!!!!!!!!!!!
преди имах е36 биваш на ваншен вид ,но което биваше бе откраднато ,та се рових за втора рака елементи (оште не бях се регистрирал вав форума)и попаднах на м-огледалата които беха ми откраднати 1:1,НЕИСКАМ ДА ОБИДА НИКОИ КОИТО ПРОДАВА ЧАСТИ ТУК.не се сештам кои е и как се казва ,ама не искам да се случва повече

To това мисля е ясно :mhihi: ,но ако срещнем подобно нещо да се казва тук е най-добре... :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 19 Окт 2011, 12:53

Колеги - разбрах, че можело да се поръча болт за волана със секретна глава - като секретен болт за джантите. Колегата marto853 ми го каза - ако искате може да се поинтересуваме за какво иде реч.
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар

Мнение от jbankov » 19 Окт 2011, 12:57

Аз съм си решил донякъде проблема като главата на болта ми е с друг размер от оригиналния...поне да ги затрудня малко от малко.
Иначе за секрет е добър вариант, стига Марто да ни светне :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46