Постоянно светещи мигачи - American style
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Re: Постоянно светещи мигачи - American style
Защото при някой версии на лайт модула на коли преди фейслифта го няма като отделна опция. А става само с промяната на тези параметри 

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
bojky написа:Защото при някой версии на лайт модула на коли преди фейслифта го няма като отделна опция. А става само с промяната на тези параметри
Малко по-конкретно при кои лайт модули?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
bojky написа:Защото при някой версии на лайт модула на коли преди фейслифта го няма като отделна опция. А става само с промяната на тези параметри

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
dido0o``` написа:bojky написа:Защото при някой версии на лайт модула на коли преди фейслифта го няма като отделна опция. А става само с промяната на тези параметри
Mисля под 31
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- bojky
- младши ентусиаст
-
Gqbriel написа:dido0o``` написа:bojky написа:Защото при някой версии на лайт модула на коли преди фейслифта го няма като отделна опция. А става само с промяната на тези параметри
Mисля под 31

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Gqbriel написа:dido0o``` написа:bojky написа:Защото при някой версии на лайт модула на коли преди фейслифта го няма като отделна опция. А става само с промяната на тези параметри
Mисля под 31
с C28 проблеми няма

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
dido0o``` написа:Gqbriel написа:dido0o``` написа:bojky написа:Защото при някой версии на лайт модула на коли преди фейслифта го няма като отделна опция. А става само с промяната на тези параметри
Mисля под 31
с C28 проблеми няма
Още по-добре,но да днес ги поразгледах 28става
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- bojky
- младши ентусиаст
-
Искате да кажете, че на версия 28 го има като отделна опция ли колеги ?
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
oci написа:TheKiller написа:Колеги и ние закачихме моята е46-ца,но лайт модула явно е постен и не я поддържа тази опция,ръчкача е без грешка (колегата NAPSTERS),също така закачихме и едно купе 2002 година на един приятел,но и той не поддържаше тази опция (значи годината няма значение),какъв лайт модул да търся,че не ми се ще да дупча мигачите и да им слагам допълнителни оранжеви габарити като на бившата ми е34-ка
и при теб могат да светнат мигачите, но трюбва да се пуснат дългите на процент и мигачите ще светнат т.н американски, но вие с колега NAPSTERS сте го правили това с навкодера и затова не е станало с НЦС-а няма проблем
Малко да възродя темата,значи последната седмица пак се заиграхме с тези пусти мигачи,но пак не стана,програмата си е точно NCS,но на стария ми модул опциите ги нямаше,ядосах се и реших да сменя лайт модула от фейслифтова кола,смених го опциите се появиха,активирахме ги,но нито мигачите светнаха нито дългите на процент,просто функциите се активират успешно на нцс-а,но ефект няма,някой има ли идея какво става,защото вече се ядосвам сериозно

/// 6>4

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
TheKiller написа:oci написа:TheKiller написа:Колеги и ние закачихме моята е46-ца,но лайт модула явно е постен и не я поддържа тази опция,ръчкача е без грешка (колегата NAPSTERS),също така закачихме и едно купе 2002 година на един приятел,но и той не поддържаше тази опция (значи годината няма значение),какъв лайт модул да търся,че не ми се ще да дупча мигачите и да им слагам допълнителни оранжеви габарити като на бившата ми е34-ка
и при теб могат да светнат мигачите, но трюбва да се пуснат дългите на процент и мигачите ще светнат т.н американски, но вие с колега NAPSTERS сте го правили това с навкодера и затова не е станало с НЦС-а няма проблем
Малко да възродя темата,значи последната седмица пак се заиграхме с тези пусти мигачи,но пак не стана,програмата си е точно NCS,но на стария ми модул опциите ги нямаше,ядосах се и реших да сменя лайт модула от фейслифтова кола,смених го опциите се появиха,активирахме ги,но нито мигачите светнаха нито дългите на процент,просто функциите се активират успешно на нцс-а,но ефект няма,някой има ли идея какво става,защото вече се ядосвам сериозно
Прати ми файла и ще ти го направя, пропускаш нещо 100 процента няма как при всички да става само при теб да не иска. Или драсни едно ЛС и ще минеш да ти го направя.
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Огромни благодарности на колегата Oci за добре свършената работа днес
Рядко се срещат такива читави хора
Имам да черпя бири 

/// 6>4

Някои в Стара Загора или областа ще може ли да ми ги пусне 

- A-style
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: спокойно
- Мечтае да кара: по хубави български пътища
Колеги може ли малко снимки на е46-ци с активирани постоянно мигачи + светещи angel eyes (бял)
П.п. Ако може дневни и нощни снимки цена няма да имате
П.п. Ако може дневни и нощни снимки цена няма да имате

- drebenj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe 98г.
- Мечтае да кара: ///М
На тъмно не стават снимки 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- A-style
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: спокойно
- Мечтае да кара: по хубави български пътища
мерси колега , исках да видя на тъмно как стоят и при положение че са включени къси светлини , но ще потърся в тубата някое клипче
П.п. От тези 2-3 страници да разбирам ,че човек имащ подходяща апаратура и знае какво да прави с нея ,няма да има никакъв проблем да ми активира мигачите да светят постоянно ??? бмв е46 320д 2000г ????

П.п. От тези 2-3 страници да разбирам ,че човек имащ подходяща апаратура и знае какво да прави с нея ,няма да има никакъв проблем да ми активира мигачите да светят постоянно ??? бмв е46 320д 2000г ????