синьо сив лютив пушек от ауспуха

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 535д-06г;

Re: синьо сив лютив пушек от ауспуха

Мнение от KARAIVANOV » 31 Май 2012, 21:11

Абе точно си е дюзи,ама как да го повярваме,като знаем че 4 бр са около 2000 лв.иремонта,абе ужас ама като се реша и събера парички ще споделя дали проблема с пушенето и миризмата се е отстранил.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 31 Май 2012, 21:33

KARAIVANOV написа:Абе точно си е дюзи,ама как да го повярваме,като знаем че 4 бр са около 2000 лв.иремонта,абе ужас ама като се реша и събера парички ще споделя дали проблема с пушенето и миризмата се е отстранил.

:nono: не във всички случаи...и тези цифри за дюзи :kuku: ремонта няма и 1000 на 4
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е46 136к.с.
Мечтае да кара: х5

Мнение от stoimenov_1958 » 01 Юни 2012, 8:50

Aко са дюзи това ще проличи след една хубава добавка но по-скоро трябва да се всушате в мнението на Габриел.Той не е писал никога подвеждащи неща и винаги е максимално точен в "диагнозите".

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 01 Юни 2012, 9:11

Gqbriel написа:
KARAIVANOV написа:Абе точно си е дюзи,ама как да го повярваме,като знаем че 4 бр са около 2000 лв.иремонта,абе ужас ама като се реша и събера парички ще споделя дали проблема с пушенето и миризмата се е отстранил.

:nono: не във всички случаи...и тези цифри за дюзи :kuku: ремонта няма и 1000 на 4

Toй визира цена за 4 нови...

Ремонт на 4 дюзи може да надскочи 1000 лева, при положение, че цената за пълен рециклаж е около 300 лева за брой, но технически погледнато - няма как и 4те ти дюзи да са зле просто :) (тая кола ще е мъртвец!) :)

Потребител
Аватар
Кара: BMW X3 F25

Мнение от BMW BET » 01 Юни 2012, 11:21

И мойта го има белия пушек при студен мотор, а като позагрее малко изчезва.
@Dimitroff: Кога може да дойда да и направим една диагностика?В събота работиш ли?

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Юни 2012, 11:48

аз му казвах, че трябва да направи сервиз..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Мнение от iceblast » 17 Окт 2012, 0:18

Колеги, проблема е явно от катализаторите. Аз свалих мойте на 525Д и сега и аз имам лек пушек на място и както колегите казаха точно през прозореца влиза (нали ауспуха го за ива надолу). Явно варианта за оправянето е слагане на катализаторите отново, но аз ги изтърбуших мойте за съжаление и евентуално сега трябва да купувам, защото е адски дразнещо. При мен пушека е много лек на неутрална и на паркинг, но на Д когато седя в задръстваня е една идея повече и го забелязвам и супер яко ме дразни.

Дюзите са ми перфектни, турбото ми е ново и дебитомера също. Колата не гори нито масло нито вода, а пък и реално преди да сваля катализаторите всичко беше чудесно, така че съветвам колегите, които обмислят премахването им да не го правят!

Предишна

Назад към E46