Оригинални ксенонови фарове на е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Оригинални ксенонови фарове на е46
Колеги както първо стана на въпрос мислех да закупя фаровете със всичко което исках,но после реших да се пробвам и засега се получи това!
Утре трябва да си получа и очите за да ги монтирам
Утре трябва да си получа и очите за да ги монтирам

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Sofiqneca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Велосипед
Колеги споделете идеи и аз какво да направя с моите "британски" фарове че днес в Кат ми спряха кашона от движение заради тия пусти фарове....
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Sofiqneca написа:Колеги споделете идеи и аз какво да направя с моите "британски" фарове че днес в Кат ми спряха кашона от движение заради тия пусти фарове....
Колега, фаровете с рефлектор или лупа са? Ако са лупи, има как да стане, потърси в нета. Виж за рефлектора не знам.
- Sofiqneca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Велосипед
Рефлектор са 

- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Колега , сменяш само рефлекторите , аз имам от десен фар перфектен рефлектор за левачка.
За милиони-няма закони.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Колеги, тъй като започнах тук ще продължа и ви моля за малко помощ.Както по-горе споменах инсталирах AngelEyes,Прожекторите и Ксенона сложих релета на ксенона и очите вичко работи абсолютно нормално с изключение на едно нещо. Незнам как му викаме в България ( Fade in/of на Angeleyes-a) работи,но когато се вкл. при отключване на колата с централното се чува звук от релето като,че ли дава на късо. ( или поне на мен така ми звучи)
Очите си светват и респективно като заключа си изгасят пак с този звук от релето. Всичко работи изрядно просто съм притеснен и повече не наясно дали е нормално релето да издава такъф звук или не.Само да вмъкна че също така ползвах релето с инсталираните очи около 2 седмици без (Fade in/off) тогава няма този звук само когато постепенно LED светлените изгасят. По-късно днес ще кажа и снимки/видео ! Благодаря ви.
Очите си светват и респективно като заключа си изгасят пак с този звук от релето. Всичко работи изрядно просто съм притеснен и повече не наясно дали е нормално релето да издава такъф звук или не.Само да вмъкна че също така ползвах релето с инсталираните очи около 2 седмици без (Fade in/off) тогава няма този звук само когато постепенно LED светлените изгасят. По-късно днес ще кажа и снимки/видео ! Благодаря ви.
- liglioto_89
- Потребител
-
Да се включа и аз с моя проблем. На британски фарове с лупи може ли да се промени лъча на светлината че се каня да подменям мойте заради нагорели рефлектори. Но тия retrofit ревлектори не ме впечатляват и предпочитам ОЕМските,само дет повечето са от десняци
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
liglioto_89 написа:Да се включа и аз с моя проблем. На британски фарове с лупи може ли да се промени лъча на светлината че се каня да подменям мойте заради нагорели рефлектори. Но тия retrofit ревлектори не ме впечатляват и предпочитам ОЕМските,само дет повечето са от десняци
Оем-ските имат врътка и няма проблем да се карат за Леви.
За милиони-няма закони.
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
Здравейте, някой слагал ли е нещо подобно на неговата кола?
http://www.bktuning.bg/product.php?ProductID=5619
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Murd3rWorship написа:Здравейте, някой слагал ли е нещо подобно на неговата кола?
viewtopic.php?f=34&t=168975&p=1863494&hilit=%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE#p1863494
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3