ПРОБЛЕМ С ГАРАНЦИЯ НА АКУМУЛАТОР BOSCH
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Re: ПРОБЛЕМ С ГАРАНЦИЯ НА АКУМУЛАТОР BOSCH
00700 написа:bobi_81xx написа:Току що се чух с представителите на BOSCH в гр.Монтана и казаха че са изпратили акумулатора при ГОЛЕМИЯТ BOSCH и трябва да се чака да каже какво са решили.Служителката беше доста любезна и обясни,че като разберат становището по въпроса веднага ще звъннат.Каза,че щом няма проблеми в колата най-вероятно ще го подменят с друг по-точно каза "да се надяваме".Казах и ,че с този ОБОРОТНИЯТ 74Ah дето ми го дадоха нямам никакъв проблем въпреки че е по-малък от този дето се препоръчва за колата.Питах е за резултатите от тестовете нищо конкретно неказа.Важното е че има някакъв напредък "уж".Ще чакаме резултати дано до Коледа се оправя
Какво толкова му гледат на акумулатора? Правят му една диагностика ... . Аман от специалисти.
Лошото е ,че и не казват нищо поне да кажат ще го смениме или няма."да се надяваме"-такъв беше отговора!!!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Те си пращат рекламациите веднъж седмично, през това време е стоял в склада. При вносителя е същото.
Never mistake motion for action...
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Leon написа:Те си пращат рекламациите веднъж седмично, през това време е стоял в склада. При вносителя е същото.
Може,Колега !!!нека решат проблема и да си отстоят на реномето като марка другото не е от значение!!!!
В момента освен, че тестват и акумулатора ти тестват и косвено автомобила.
Може още на 3-тия ден да видиш, че и този, който са ти дали пак пада и да си решат лесно проблема, вместо сега да се занимават с официални вносители и т.н., каквато е процедурата.

Може още на 3-тия ден да видиш, че и този, който са ти дали пак пада и да си решат лесно проблема, вместо сега да се занимават с официални вносители и т.н., каквато е процедурата.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Тестват друг път, нищо не правят. Същите проблеми имах с едно ACDelco преди 3 години, купено от представителя в София. На 2рата зима - game over. Като го заредя работеше 2 дена и после пак няма палене. Носих го да го тестват в гаранция, отговора беше "акумлатора е ок", сложихме го даже на друга кола и същия меч. Купих си друг направо, боклука замина за скрап.
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Ами то работата с гаранциите е както и със застрахователите
гледат да изкарат, че всичко е ОК, а ако има виновен това де е другата страна 

- bmw_g_power
-
-
asotsf написа:Колега тая кола по каталог на Бош и дават 80 А/ч акумулатор ти си сложил доста по-голям. Проблема ти може да е от недозареждане.
Аз вече съм 4-та година със такъв 100 амперов акумулатор на моята кола БМВ 320д 136к.с и нямам проблеми ти викаш недозареждане

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
bmw_g_power написа:asotsf написа:Колега тая кола по каталог на Бош и дават 80 А/ч акумулатор ти си сложил доста по-голям. Проблема ти може да е от недозареждане.
Аз вече съм 4-та година със такъв 100 амперов акумулатор на моята кола БМВ 320д 136к.с и нямам проблеми ти викаш недозарежданеТя гаранцията и изтече.Даже и на големите студове до -20 до към -25 градуса(на по-ниски температури не съм пробвал още) винаги съм палил от първия път!
Не предизвиквай съдбата,да не споделиш сутринта че ...
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Atsalov написа:bmw_g_power написа:asotsf написа:Колега тая кола по каталог на Бош и дават 80 А/ч акумулатор ти си сложил доста по-голям. Проблема ти може да е от недозареждане.
Аз вече съм 4-та година със такъв 100 амперов акумулатор на моята кола БМВ 320д 136к.с и нямам проблеми ти викаш недозарежданеТя гаранцията и изтече.Даже и на големите студове до -20 до към -25 градуса(на по-ниски температури не съм пробвал още) винаги съм палил от първия път!
Няма какво да предизвиква...ще пере докрай с тоя 100А е перфектен...направо давам мпя бош 85 който не е за тези коли..
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Да се включа по темата, за да не пиша друга. Имам Exide Premium s 3 годишна гаранция. Понеже не карам тази кола всеки ден, сега при по-ниските температури започна да върти много преди да запали. Лампата в купето даже премигва докато върти стартера, което ме навежда на мисълта, че акомулаторът може и да си заминава.
Дали да го зареждам или направо да отида да го рекламирам гаранционно?
Дали да го зареждам или направо да отида да го рекламирам гаранционно?
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Gqbriel написа:Atsalov написа:bmw_g_power написа:asotsf написа:Колега тая кола по каталог на Бош и дават 80 А/ч акумулатор ти си сложил доста по-голям. Проблема ти може да е от недозареждане.
Няма какво да предизвиква...ще пере докрай с тоя 100А е перфектен...направо давам мпя бош 85 който не е за тези коли..
Стария ми беше бош силвър s5 100а-Доста бързо си отиде.Сега съм с Варта силвър динамик 85а закупен преди около половин година-засега няма проблем

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Стария ми беше бош силвър s5 100а-Доста бързо си отиде.Сега съм с Варта силвър динамик 85а закупен преди около половин година-засега няма проблем
S5 100Ah Както и този който чакам още да го "тестват" (изкара 2години и 10 месеца), вече ми писна да чакам

- bmw_g_power
-
-
mustang1986 написа:Gqbriel написа:Atsalov написа:bmw_g_power написа:asotsf написа:Колега тая кола по каталог на Бош и дават 80 А/ч акумулатор ти си сложил доста по-голям. Проблема ти може да е от недозареждане.
Незнам колко и как ги карате тия ваши коли,че толкова бързо скапвате тия акумулатори или попадете на тия ментаци на BOSCH турски.Аз със моята никога не съм имал проблеми,но аз на ден изминавам по 100-150км. незнам дали е от това или аз съм оцелил читав акумулатор!Имам и познати които са си купили за колите си от тая марка,защото и на тях им е омръзнал на всеки 1-2 год да сменят акумулатори и те са доволни.Днес сутринта вънка беше -10 градуса и ми запали както си пали винаги!Явно съм късметлия

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
mustang1986 написа:Gqbriel написа:Atsalov написа:bmw_g_power написа:asotsf написа:Колега тая кола по каталог на Бош и дават 80 А/ч акумулатор ти си сложил доста по-голям. Проблема ти може да е от недозареждане.
Аз карах 3 години и на 1 свещ палеше от раз печката и ме спасяваше при доста минусови темп като тогава нямах гараж

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Колеги има щастлива ръзвръзка по темата с въпросният акумулатор
Днес се обадих директно в РОБЕРТ БОШ ЕООД да проверя как стой въпроса с акумулатора и от там ми заявиха,че ще го подменат с нов за което съм изключително щастлив и развълнуван
но трябва да почакам още някой друг ден за да пристигне в сервизът дето оставих старият.Ще чакам с нетърпение да се обадят да отида да си го взема!!! Наближава Коледа а по Коледа стават чудеса
п.п Ще трябва да променя и заглавието по случая!!!

п.п Ще трябва да променя и заглавието по случая!!!

51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4