Гуми полуслик ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Гуми полуслик ?
Rainbow написа:JTD написа:Колега, само ще те предупредя с тази гума в дъжд да караш много внимателно.
Направо е ужасна и аквапланингът ще го усещаш в ежедневието ти като за добър ден.
Най-неприятно е на магистралата. Както си караш с нормалните 120км/ч, уж мокро просто, дори и локви да не са се събрали и направо може да се пребиеш.
Имай го едно на ум и се пази много!
Мерси, ще го имам (и аз съм с такива), а и други ме предупредиха. Но им ударих един тест, без локви де (но със стопен сняг, предната седмица
), на Шипка със сравнително агресивно каране и не мръдваше тази гума, както и на магистрала малко се сборичкахме с една Е60
пак на мокро и нямаше грижи. По евро етикет са клас Б за мокро все пак
Говоря за аквапланинг, а не просто за мокро.
Тия гуми помпат над 2 пъти по-малко вода в сравнение със стандартните гуми за всекидневна употреба.

п.п. Да не ставам още по-лош пророк, но има и шанс да ви откажат изплащане на щета по каското, ако нещо стане беля. И това имайте предвид.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
JTD написа:Rainbow написа:JTD написа:Колега, само ще те предупредя с тази гума в дъжд да караш много внимателно.
Направо е ужасна и аквапланингът ще го усещаш в ежедневието ти като за добър ден.
Най-неприятно е на магистралата. Както си караш с нормалните 120км/ч, уж мокро просто, дори и локви да не са се събрали и направо може да се пребиеш.
Имай го едно на ум и се пази много!
Мерси, ще го имам (и аз съм с такива), а и други ме предупредиха. Но им ударих един тест, без локви де (но със стопен сняг, предната седмица
), на Шипка със сравнително агресивно каране и не мръдваше тази гума, както и на магистрала малко се сборичкахме с една Е60
пак на мокро и нямаше грижи. По евро етикет са клас Б за мокро все пак
Говоря за аквапланинг, а не просто за мокро.
Тия гуми помпат над 2 пъти по-малко вода в сравнение със стандартните гуми за всекидневна употреба.
п.п. Да не ставам още по-лош пророк, но има и шанс да ви откажат изплащане на щета по каското, ако нещо стане беля. И това имайте предвид.
Ами сега се прибирам в дъжда даже нарочно давах газ на широко....доста добре държат,аз сложих само задни предните са ми за дъжд...не че е гаранция,благодаря за предупреждението,ще внимавам

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
евро етикета съдържа задължителна информация за гумите, която се предоставя от...производителяJTD написа:По евро етикет са клас Б за мокро все пак

с каквито и гуми да се кара ако се съобразява ситуацията няма грижи. евала колега за избора, наистина изглеждат много добре и със сигурност дават много добро сцепление

"Чемодан, вокзал, Москва"
То реално и аз това си мисля, че така или иначе на мокро едва ли се раздаваме на макс
А за каското не знам, те по подразбиране са си п*дали
Но малко ме съмнява. Все пак си е street legal гума. По тази логика на масата с 18-ки и 19-ки, едвам събрали пари за гуми дот 2001, какво трябва да им кажат 

А за каското не знам, те по подразбиране са си п*дали

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Ами аз знам за отказани щети с гуми с различни ДОТ-ове и по-стари от колата
Тва е най-тъпия вариант няколко годишна кола с 10-годишни гуми
Съмнявам се толкова да са светнати застрахователите, че изобщо да се усъмнят за тия гуми ...
Иначе, честито за гумите!
Аз съм се огледал в Тойо R1R, което е нещо подобно и го дават, че става за мокро ...

Тва е най-тъпия вариант няколко годишна кола с 10-годишни гуми

Съмнявам се толкова да са светнати застрахователите, че изобщо да се усъмнят за тия гуми ...
Аз съм се огледал в Тойо R1R, което е нещо подобно и го дават, че става за мокро ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
K_Ilkov написа:Ами аз знам за отказани щети с гуми с различни ДОТ-ове и по-стари от колата![]()
Тва е най-тъпия вариант няколко годишна кола с 10-годишни гуми![]()
Гледал съм доста тестове и коментари и за йокохамата дават че държат добре на мокро,но както казаха колегите по горе,мокро е едно аквапланинг е съвсем друго,а нашите хубави пътища трето,определено на мокро съм доста по внимателен. Благодаря на всички ,като се стопли пак ще ги коментираме че в момента на сняг не държат

Що се отнася до застрахователите ,съгласен съм с колегата че щом се водят стрийт легал едва ли ще има ядове,аз съм завеждал щвта с толко унищожени гуми че чак ме беше срам,и никой нищо не ми каза.

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3