Слагане на М-броня "С новите ДЖАНТИ"
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Re: Слагане на М-броня Снимки.
Бях скептично настроен, но ми харесва. Отлично си се справил 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Екстра е личи си,че си мераклия,но помисли какво ще правиш със задницата,защото се получава грозна разлика. 

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
100imenov написа:Екстра е личи си,че си мераклия,но помисли какво ще правиш със задницата,защото се получава грозна разлика.
Следват едни прагове първо

- djssss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61-530XD LCI
- Мечтае да кара: кюрьосити
много чисто и красиво,браво!
Няма за какво да се извиняваш-пред панелката да не по-добре
А бронята е станала страхотно! Поздравления!

А бронята е станала страхотно! Поздравления!
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Браво пич, колата си я барнал добре, наистина има ефект, според мен 17ките ще заспят, аз исках да слагам такива на моята обаче не ми бяха по джоба пък и харесах други после. Успех
- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
Браво колега, много готино е станало дори и без да са сложени всички детайли по бронята
Специални адмирации за труда да снимаш всичко и да го споделиш с нас тук във форума. Надявам се и за напред да продължиш и да видим до къде ще стигне пробразяването на колата ти 

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
Благодаря колеги за хубавите думи

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Колега имам едни мкови капаци за халогените дет ми се мандахерцат някъде из гаража ако ти трябват ще ти ги подаря на драго сърце
Нали сме форум затова да си помагаме
евала за начинието напомня ми на моето преобразяване на колата как и аз стоях и си я гледах с часове и никой не ме разбираше

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
shalashaska написа:Колега имам едни мкови капаци за халогените дет ми се мандахерцат някъде из гаража ако ти трябват ще ти ги подаря на драго сърцеНали сме форум затова да си помагаме
евала за начинието напомня ми на моето преобразяване на колата как и аз стоях и си я гледах с часове и никой не ме разбираше
![]()
![]()
![]()
Колега като взема новите халогени ще се разбереме

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Бронята е паснала идеално, според мен както каза някой колега в по-предните постове ще й седят много добре едни сплитери, като ако направиш черни лайстните, можеш да сложиш и черни бъбреци. Тези джанти, които си взел, не са ли от м-паркет на е90. Според мен едни 17 стил 68 или 18' стил 72 ще й седят повече (това е мое мнение, колата и парите, които даваш, са си твои
) . Иначе много лачена изглежда, успех. 

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
Колеги малко по-малко кретам
няма как искам да го направя както си трябва а не да бързам.. е иска се и финанси разбира се
Та ето какво свърших Днес.. Първо реших да поработя върху това.

сложих му тиксото за да знам после коя буква къде е по хоризонталата и свалих буквите..

След това малко грунд за пластмаса който да служи за основа.. и след това черният мат ...

След това започнах да работя по Лайсните и бъбреците които бяха хромирани .. тях ги дадох на бояджия заедно със всички лайсни. да ми ги направи
всичките черен мат. Тази мания ми костваше 40 лева..

много трудно ги изкарах въпросните лайсни особенно задните под джама.. понеже са със доста здрава двойно залепяща...

и както сами се сещате трябва хубаво да се изчисти старата лепенка преди да се сложи новата.. това ми отне 1 час
Следва да се сложат гумите на задният прозорец.. бояджията ги е махнал за да ги боядиса ... и там едни лепенки и там едни отлепяния...
Купих си специална двойнозалепяща лепенка на 3М и издържа до 95 градуса.. изкл. здрава е залепиш ли нема отлепяне а максималната здравина се постига след 72ч.

А тук е вече сложена има една метална сглбка която трябва да се махне преди да се сложи гумата иначе няма как просто да влезе...

А тук е готовата от едната страна лайсничка:

Долната Страна лайсните за вратите...

Тук вече идва най-сложната част да се залепят пак лайсните на мястото им като... залепите ли леко на криво... лепенката не пуска...

А това е когато всичко е на мястото си :

Това е за сега колеги малко по малко кретам мисля следващото нещо да е фабрично затъмнените Халогени..
П.П според вас добре ли се получи това със надписа 328 да е черно според мен се връзва идеално със лайсните и бъбреците
Ако има критики казвайте

Та ето какво свърших Днес.. Първо реших да поработя върху това.

сложих му тиксото за да знам после коя буква къде е по хоризонталата и свалих буквите..

След това малко грунд за пластмаса който да служи за основа.. и след това черният мат ...

След това започнах да работя по Лайсните и бъбреците които бяха хромирани .. тях ги дадох на бояджия заедно със всички лайсни. да ми ги направи
всичките черен мат. Тази мания ми костваше 40 лева..

много трудно ги изкарах въпросните лайсни особенно задните под джама.. понеже са със доста здрава двойно залепяща...

и както сами се сещате трябва хубаво да се изчисти старата лепенка преди да се сложи новата.. това ми отне 1 час

Следва да се сложат гумите на задният прозорец.. бояджията ги е махнал за да ги боядиса ... и там едни лепенки и там едни отлепяния...
Купих си специална двойнозалепяща лепенка на 3М и издържа до 95 градуса.. изкл. здрава е залепиш ли нема отлепяне а максималната здравина се постига след 72ч.

А тук е вече сложена има една метална сглбка която трябва да се махне преди да се сложи гумата иначе няма как просто да влезе...

А тук е готовата от едната страна лайсничка:

Долната Страна лайсните за вратите...

Тук вече идва най-сложната част да се залепят пак лайсните на мястото им като... залепите ли леко на криво... лепенката не пуска...

А това е когато всичко е на мястото си :

Това е за сега колеги малко по малко кретам мисля следващото нещо да е фабрично затъмнените Халогени..
П.П според вас добре ли се получи това със надписа 328 да е черно според мен се връзва идеално със лайсните и бъбреците

Ако има критики казвайте

- OkObOkO
- Потребител
-
- Кара: 1.9 TDI
- Мечтае да кара: 335d
Re: Слагане на М-броня + Още нещо
Браво колега!
Страхотно става, продължавай с този ентусиазъм

Страхотно става, продължавай с този ентусиазъм