НАЙ ГОЛЯМОТО ХОДЕНЕ ПО МЪКИТЕ Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: НАЙ ГОЛЯМОТО ХОДЕНЕ ПО МЪКИТЕ Е46
NIKMAN написа:На колко хил. км. е колата, та така всичко се предаде отведнъж.
270 000 прецакването на помпата е в следствие , че аз доста въртях да мъча да паля.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
бе въртенето на място освен да ти товари стартера и да ти изтощи акумулатора ме съмнява да ти скапе помпата.
като цяло , като влезе в критични обороти за определено време много неща могат да се скапят.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
ivailovv написа:като цяло , като влезе в критични обороти за определено време много неща могат да се скапят.
вярно е,на много места чета за развалена помпа след яко форсиране към критиките,сигорно електрониката изпушва но си мисля че трябва да е тръгнала,иначе здрава попма ме съмнява да здаде багажа така лесно с едно форсиране

- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
НАЙ ГОЛЯМОТО ХОДЕНЕ ПО МЪКИТЕ Е46
Какво ли стана с тази кола? Колега има ли развитие?
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- dimi81trov
- Потребител
-
- Кара: Mercedes S500 306 к.с.
- Мечтае да кара: BMW B7 ALPINA
Така е колега, като се хвърляте на ефтинийките като купувате, после ви излизат доста скъпички. Аз съм на принципа: "Сто пъти мери и един път режи" и никога не съм имал проблеми до сега с избора си на точни автомобили !!!
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
[quote="ivailovv"]Не съм купил колата сега колега купих е преди доста години беше на 1 година и на 37000 км . 2001 г 7 месец е.
Какво да и избира на почти нова кола

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
mustang1986 написа:ivailovv написа:Не съм купил колата сега колега купих е преди доста години беше на 1 година и на 37000 км . 2001 г 7 месец е.
Ти на кое викаш почти нова кола

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
bmw-maximilian написа:mustang1986 написа:ivailovv написа:Не съм купил колата сега колега купих е преди доста години беше на 1 година и на 37000 км . 2001 г 7 месец е.
Ти на кое викаш почти нова кола![]()
![]()
Ако прочетеш маааалко по-внимателно целият цитат ще разбереш.
Когато я е купувал е била на малко над година и на 37к км.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Мисля,че за 11г. вярна служба (както си го описал), 2000 лв. ремонт не са края на света. Вярно, че са над 1/3 от цената на колата в момента, но щом си избрал да я караш толкова, би трябвало да го очакваш. При дизелите въпроса не е "дали", а "кога" ще настъпи момента с ремонт на помпа, турбо и дюзи.
Never mistake motion for action...
dimi81trov написа:Така е колега, като се хвърляте на ефтинийките като купувате, после ви излизат доста скъпички. Аз съм на принципа: "Сто пъти мери и един път режи" и никога не съм имал проблеми до сега с избора си на точни автомобили !!!
Место да помогнеш ъи ми говориш купувам евтини . Когато купих колата преди 9 години беше на 1 година и е взех за 28 000 лв. Колата все още не е запалила. Тарся друг майстор.
Leon написа:Мисля,че за 11г. вярна служба (както си го описал), 2000 лв. ремонт не са края на света. Вярно, че са над 1/3 от цената на колата в момента, но щом си избрал да я караш толкова, би трябвало да го очакваш. При дизелите въпроса не е "дали", а "кога" ще настъпи момента с ремонт на помпа, турбо и дюзи.
В интерес на истината аз съм от Пловдив и бях тръгнал към София да е оставям в на един приятел автосалона да се продава. Но точно тогава се случи

Сега някой да ми даде читав майстор в Пловдив. ПИСНА МИ ОТ МАЙСТОРИ 1 МЕСЕЦ НЯМАМ КОЛА. Сега този където ми прави помпата ми излиза с номера ,че нещо в компютъра на колата не ми било наред

- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Колега...по-добре потърси от тука помощ, изчакай някой колега да те насочи при някой който знае какво прави. Т'ва при тебе не е нормално! Кой знае тия където до сега са ровили един след друг какви са ги забъркали. То ако са ти заминали турбо, гнп и компа наведнъж...трябва някакъв репортаж да се снима:)
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
frizzante написа:Колега...по-добре потърси от тука помощ, изчакай някой колега да те насочи при някой който знае какво прави. Т'ва при тебе не е нормално! Кой знае тия където до сега са ровили един след друг какви са ги забъркали. То ако са ти заминали турбо, гнп и компа наведнъж...трябва някакъв репортаж да се снима:)
ДАЙТЕ МИ НЯКАКЪВ СВЯСТЕН СЕРВИЗ ПИСНА МИ ОТ ЛУДИ МАЙСТОРИ. 1 МЕСЕЦ НЕ МОГАТ ДА МИ ОПРАВЯТ КОЛАТА !!! АМАН.
В КРАЙНА СМЕТКА СЕГА КОЛАТА МИ Е ПРИ ЕДИНИЯ ОТ ДВАМАТА МАЙСТОРИ В ПЛОВДИВ КОЙТО ИМАТ СТЕНДОВЕ ЗА ТЕЗИ ПОМПИ.
ПОЧВАМ ДА СЕ ЗАМИСЛЯМ ДАЛИ ДА НЕ СИ ЗАКАРАМ КОЛАТА В СОФИЯ.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Като пишеш с големи букви ни се караш на нас, а ние не сме виновни за премеждията ти с майсторите, нали?
Ако решиш да докараш колата в София, пиши едно лс и мога да те насоча към сервиз, както предполагам и други хора тук в темата.

Ако решиш да докараш колата в София, пиши едно лс и мога да те насоча към сервиз, както предполагам и други хора тук в темата.
Never mistake motion for action...
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4