разход и лошо гориво
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
Re: разход и лошо гориво
За сега проблема си остава в лошото гориво. При последното зареждане нещата с разхода се нормализираха. Остава проблема с датчиците който мисля днеска да го разнищя.

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
emo_ch написа:Левият датчик постоянно ли показва нула или се колебае около нулата. По принцип помпата в резервоара изпомпва горивото само в единия отсег и когато горивото е наполовина, единият датчик показва много малко количество (между 0 и 2 литра), а другият показва пълен отсег (поне про мен е така).
Когато е заредено догоре и двата датчика показват приблизително еднакво. Когато съм на половината резервоар и по-малко показва само десния датчик. Показанието му е вярно според стрелката на горивомера.

- stenli_bmv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535д
taba4ko написа:emo_ch написа:Левият датчик постоянно ли показва нула или се колебае около нулата. По принцип помпата в резервоара изпомпва горивото само в единия отсег и когато горивото е наполовина, единият датчик показва много малко количество (между 0 и 2 литра), а другият показва пълен отсег (поне про мен е така).
Когато е заредено догоре и двата датчика показват приблизително еднакво. Когато съм на половината резервоар и по-малко показва само десния датчик. Показанието му е вярно според стрелката на горивомера.
Правилно ти показва всичко

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3