как да проверя дали ми работи вътрешното огледало
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: как да проверя дали ми работи вътрешното огледало
overclock написа:Аз на лайт модула имам позиция ауто, сензор за дъжд и датчик в пластмасата на огледалото. Фаровете се палят само когато си сложа ръката на сензора за дъжд. Този датчик в огледалото нищо не включва. Във фаровете (фабричен ксенон) точно до ел. магнита който прилича на моторче и движи пластинката ограничаваща заслепяването има сензор, който също не ми е ясно за какво е.
Toзи датчик ,не помня кой по-нагоре, служи за затъмняване на огледалото - по някакъв начин мери осветеността при него и този на самото огледало при оределена стойност - затъмнява огледалото....когато е тъмно и няма кола отзад или каквото и да е си е нормално ..в момента в който светне отзад потъмнява...каот се изключва при задна скорост
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- shitizreal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е91
- Детайли за колата: 325i Automatic
Gqbriel написа:shitizreal написа:И аз имам ел. хр. огледало и съм го тествал по описания по-горе от колегите начин (запушва се датчика отзад на огледалото и светиш отпред със светкавицата на телефона примерно).
Относно AUTO на лайт модула на мене при палене ми ги пуска фаровете и при гасене ги спира,но май нямам датчик да не го прави това по светло или трябва да се програмира модула....!?
При теб е програмиран daytime running lights - това няма нищо общо с Ауто позицията,която пали фарове САМО и единствено когато ,стане идея по тъмно...при теб така е програмирано...за да го спреш - само препрограмиране
Ауто и дневни светлини са различни неща
Ясно колега предполагах че е нещо такова ,просто имам ауто на копчето за вкл. на фаровете и се чудех дали или.Относно спирането е ясно че само с препрограмиране,но аз карам целогодишно на фарове,винаги си седи на ауто

$ anotha day anotha dollar $
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
shitizreal написа:Gqbriel написа:shitizreal написа:И аз имам ел. хр. огледало и съм го тествал по описания по-горе от колегите начин (запушва се датчика отзад на огледалото и светиш отпред със светкавицата на телефона примерно).
Относно AUTO на лайт модула на мене при палене ми ги пуска фаровете и при гасене ги спира,но май нямам датчик да не го прави това по светло или трябва да се програмира модула....!?
При теб е програмиран daytime running lights - това няма нищо общо с Ауто позицията,която пали фарове САМО и единствено когато ,стане идея по тъмно...при теб така е програмирано...за да го спреш - само препрограмиране
Ауто и дневни светлини са различни неща
Ясно колега предполагах че е нещо такова ,просто имам ауто на копчето за вкл. на фаровете и се чудех дали или.Относно спирането е ясно че само с препрограмиране,но аз карам целогодишно на фарове,винаги си седи на ауто
На Ауто- не светят фаорове през деня.....точно това е идеята на Ауто - да светват само ,когато стане по-тъмно затова е екстра да не се занимаваш да пускаш фаровете

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- aqa_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d Sport '04
- Мечтае да кара: 14 етажна панелка
Gqbriel написа:shitizreal написа:Gqbriel написа:shitizreal написа:
На Ауто- не светят фаорове през деня.....точно това е идеята на Ауто - да светват само ,когато стане по-тъмно затова е екстра да не се занимаваш да пускаш фаровете
В началото супер много се радвах на тая "екстра" ама сега само ме дразни едната позиция повече, защото зимата е безполезна

Според мен щеше да е екстра, ако беше направено зимата да работят постоянно фаровете, а пък само лятото да светят като се стъмни

От гъзария се умира!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
aqa_boy написа:Gqbriel написа:shitizreal написа:Gqbriel написа:shitizreal написа:
В началото супер много се радвах на тая "екстра" ама сега само ме дразни едната позиция повече, защото зимата е безполезна![]()
Според мен щеше да е екстра, ако беше направено зимата да работят постоянно фаровете, а пък само лятото да светят като се стъмни
Да бе видиш ли 2003 бмв са мислели,абе дали ще е приложимо за българия

- pekicha
- Потребител
-
- Кара: Е46 320D 2003
Както каза колегата Gqbriel, на задна скорост се изключва затъмняването на огледалото, така че ако е прецакано и е постоянно затъмнено - това е вариант да се тества. Но само ако е фабрично с такова огледало, понеже брат ми си сложи електрохроматично, но не е вързано за задната скорост и ток му се подава от жица от плафона
.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Какво му е трудното да се тества на огледалото ?!?!
Ми светнете го с едно фенерче и е готово !!!
Ми светнете го с едно фенерче и е готово !!!
- nazis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320D,150к.с /комби бегачка
Да питам и аз нещо че не ми е ясно
Аз имам електрохроматично огледало и на него има 3 копчета -натискам ги и немога да разбера за какво са
иначе огледалото се затъмнява нощем
Аз имам електрохроматично огледало и на него има 3 копчета -натискам ги и немога да разбера за какво са
Голямата цица разсейва добрият ебач !
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
nazis написа:Да питам и аз нещо че не ми е ясно
Тези са за гаражна врата води се HomeLink
http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=384653
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3