Мултиволан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- a03
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 F25 28i
Re: Мултиволан
Zagy написа:meraklia_pz написа:Да попитам и азАз съм със 4-лъчев без копчалаците. Едва ли някой в БГ ще ми продаде само тях и аербега, затова поразгледах в ebay http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E46-E39-E53-X5-E38-Drivers-Multifunction-Airbag-Steering-Wheel-33675353102A-/160728884944?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item256c3026d0 какво ще кажете за този вариант ?
Този е с правилната букса - ще стане
Колега,я кажи коя букса гледаш и каква трябва да бъде,че и аз мисля да купувам такова нещо. Трябва ли да се преправя нещо друго по инсталацията или само бега е достатъчен?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Гледам буксите на втората снимка (бялата и черната). То други букси няма де...
Si non confectus, non reficiat.
- a03
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 F25 28i
Zagy написа:Гледам буксите на втората снимка (бялата и черната). То други букси няма де...
Идеята ми беше дали има различни видове на тези букси и ако има какво да гледам,че да не взема нещо което няма да ми върши работа?
- ivanofff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136к.с.
a03 написа:Zagy написа:Гледам буксите на втората снимка (бялата и черната). То други букси няма де...
Идеята ми беше дали има различни видове на тези букси и ако има какво да гледам,че да не взема нещо което няма да ми върши работа?
Принтираш си снимките и търсиш такъв!

- meraklia_pz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i 98
Да попитам аз
моят е 4 лъчев без бутоните, ако взема "бега" и бутоните няма ли да стане, моят волан е в добро състояние, а тези където гледам са изкривени дори. Идеята ми е дали като взема от такъв с "бег и бутоните" ще мога да ги сложа на моят волан, който е без бутоните ???
п.с. Да попитам и за подгрева на самият волан, бутона се намира от дясната страна от долу първият - прав ли съм ? и от къде взима захранване ? работата на Plug & Play ли е или и за него трябва да мисля захранване за да може да работи ???
А също така да попитам и за бутоните от лявата страна долу за телефон и другото за какво е ???

п.с. Да попитам и за подгрева на самият волан, бутона се намира от дясната страна от долу първият - прав ли съм ? и от къде взима захранване ? работата на Plug & Play ли е или и за него трябва да мисля захранване за да може да работи ???
А също така да попитам и за бутоните от лявата страна долу за телефон и другото за какво е ???
- sttekata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 216i Gran Tourer 109hp, 05.2019
- Мечтае да кара: Only BMW
- sttekata
- кандидат ентусиаст
-
Ако някой има нужда от приятелска помощ за смяна на волана и окабеляване да се обади
ще му го направя.
За 30-40 мин. е цялата процедура.

За 30-40 мин. е цялата процедура.
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
Здравейте,
Харесал съм си волан из английските сайтове та да питам по знаещите дали ще го бъде...
Та 1во ще стане ли на е46 2002 като в момента съм с обикновен четирилъчев.
2ро с бизнес CD съм, ще мога ли да ползвам копчетата на волана и в какво се състои окабеляването за това.
И 3то за темпомата ми трябва само окабеляване като това показано на клипчето от предната страница или още нещо ?
Благодаря,
Поздрави.
Харесал съм си волан из английските сайтове та да питам по знаещите дали ще го бъде...

2ро с бизнес CD съм, ще мога ли да ползвам копчетата на волана и в какво се състои окабеляването за това.
И 3то за темпомата ми трябва само окабеляване като това показано на клипчето от предната страница или още нещо ?
Благодаря,
Поздрави.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- sttekata
- кандидат ентусиаст
-
ДА ще стане, а кабела отиваш в BMW и ще питаш за ретрофит кабел от обикновен волан към мулти волан към 50лв ли беше... 

- desoxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 touring
Нямаш ядове с тоя волан,дори можеш да вземеш само бега с мултифункцията ако се предлага отделно и да я сложиш на твоя волан.Но ако твоя не е кожен,а държиш на това вземай го целия комплект.Прекарваш кабелчетата после,както са на схемата и си ти! 

- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
AmW написа:Здравейте,
Благодаря,
Поздрави.
1. Волана става за Е 46.
2. ще ти работи управлението на CD -то .
3. Щом си печка само окабеляване, друго не ти трябва.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
BMW_1914 написа:AmW написа:Здравейте,
Благодаря,
Поздрави.
1. Волана става за Е 46.
2. ще ти работи управлението на CD -то .
3. Щом си печка само окабеляване, друго не ти трябва.
колега с точка 2. грешиш няма да му работи управлението на СД-то без окабеляване, просто ако колата е била без мултиволан нищо от копчетата на мултиволана няма да работи казвам ти го от опит не защото съм го чул, а защото съм вързал доста волани на фей, преди фейса и на почти всички бензинови мотори.
- Totomirov
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW 320D, E46, 2003, 150HP
meraklia_pz написа:Да попитам азмоят е 4 лъчев без бутоните, ако взема "бега" и бутоните няма ли да стане, моят волан е в добро състояние, а тези където гледам са изкривени дори. Идеята ми е дали като взема от такъв с "бег и бутоните" ще мога да ги сложа на моят волан, който е без бутоните ???
Здравей Колега,
Понеже не прочетох някой да ти е отговорил на въпроса ще го направя аз. Става идеално - както се казва plug&play. Казвам го от личен опит, защото и аз си купих цял волан четирилъчев с мултифункия и бега заспа на стария волан без никакви притеснения. Сега ми седи и събира прах един пресно претапициран волан и чисто нов бег, но без мултифункция

Ако имаш нужда от допълнителна помощ - питай на лично.
Поздрави
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
За окабеляването е ясно... чудех се дали ми трябват модули или нещо от сорта...
Но го изпуснах за 3 паунда... още ме е яд
Но го изпуснах за 3 паунда... още ме е яд

66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5