Запитвне за обръщане на дирекция
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Re: Запитвне за обръщане на дирекция
И аз определено ще следя темата , мисля лятото да взимам е39 530i или е46 330i , още не съм избрал модела . Но съм карал е39-ка обръщана в Пловдив ии нямаше за какво да се заям , не знам дали е същия човек но беше пипната както си трябва 

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Аз искам да попитам защо трябва да се сменя салона ако е купе
Няма причина да се сменя. Единствено ако е с ел.седалки с памет, копчетата за това остават на дясната седалка 

- danielscot
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E46 320d 2002
Някой знае ли, какво става с километража след смяната на дирекцията? Остава същия в мили или ако се сложи такъв с км/ч трябва да се препрограмира или адаптира таблото или там каквото е?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
danielscot написа:Някой знае ли, какво става с километража след смяната на дирекцията? Остава същия в мили или ако се сложи такъв с км/ч трябва да се препрограмира или адаптира таблото или там каквото е?
Ако не го смениш - остава си стария.
Ако го смениш с "нормален" такъв - просто се прекодира да работи в КМ/ч и л/100км. ... и в целзии температурата - 2-3минутки работа.
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
- danielscot
- кандидат ентусиаст
-
mitrax написа:a защо модула на АБС-а ? да се сменя ?
Само тръбичките мисля, че се сменят.
- the_dentist
- Потребител
-
- Кара: 323ci
Здравейте колеги, запознах се с един собственик на сервиз, който ми предложи да ми донесе една е46 от Англия с предпочитаните от мен екстри и да ми обърне волана, като цената ще е доста по ниска от тази която е по автосалоните, но не знам дали мога да му се доверя. Та питането ми е дали сте доволни колегите, които са си обърнали воланите и дали има място за претиснения? Като цяло вярвам че англичанките са доста по-запазени от италиянските коли , които са масово по автосалоните. Чакам за мнения отличен опит. Мерси предварително!
- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
От личен опит ти казвам че англичанките са много по корозирали от Италиянките. Няма спор че са доста по поддържани, но ако се наложи да сменяш нещо по ходовата част и влизаш във филма. В повечето случай болт по 10-тка се къса. Да не говорим че над 50% от англичанките са с детски пъпчици (на места са се надули от ръждата )
- danielscot
- кандидат ентусиаст
-
oTECa написа:От личен опит ти казвам че англичанките са много по корозирали от Италиянките. Няма спор че са доста по поддържани, но ако се наложи да сменяш нещо по ходовата част и влизаш във филма. В повечето случай болт по 10-тка се къса. Да не говорим че над 50% от англичанките са с детски пъпчици (на места са се надули от ръждата )

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ама е прав
Ами то така или иначе си имаш и скала в километри , борда се препрогамира и започва да си мери в метричната система , само разходомера (тоя със стрелката) остава в мили/галон .

Някой знае ли, какво става с километража след смяната на дирекцията? Остава същия в мили или ако се сложи такъв с км/ч трябва да се препрограмира или адаптира таблото или там каквото е?
Ами то така или иначе си имаш и скала в километри , борда се препрогамира и започва да си мери в метричната система , само разходомера (тоя със стрелката) остава в мили/галон .
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
Dimitroff написа:riki_ написа:колеги 1400 лева е в пловдив като 4астите си ги купува майстора.преди да ги монтира майстора не извика да погледнем 4астите.зна4и и самия майстор ми каза 4е не е толкова сложна процедура.само таблото се сменява и рейката.и инсталацията се прекарва одново.който иска да си сменя дирекцията мога да дам координати. на л.с да не става реклама
Табло, подлакътници, пласмаси по таблото, рейка, кабели, тръбичките на спирачки и още нещо, салон, ако е купе и ръкохватките, барчето с ръчната, пепелника, ключалките, АБС модул-а и още доста неща...проверете ХУБАВО, преди да се решите и най-важното - адски важно е кой я обръща, щото съм се возил в обръщани в час по трудово...ми...не мерси!LArgo50 написа:danielscot написа:Аз се бях отказал да влизам в тия филми, но почвате да ме надъхватеАко някой сподели тука впечатления и е доволен, а не само да се носят някви слухове за "бай Генчо" колко е46-ци обърнал и как са станали като заводски, скачам и аз във филма.
Аз лично ще споделяНека само да ми стане колицата готова и да
А пък ако някой има наблюдения и е карал "обърната" Е46 да сподели. Ама то това е много относително.... няма как да стане добре една кола, "обърната" от някой който го прави за първи път...... лично мое мнение
Умишлено не казвам при кой и къде съм те пратил, за да не правя реклама, но ти гарантирам перфектни резултати, ако не се циганиш за части от порядъка на 50-100-200 лева !
Габриеле...по-добре не се захващай с минито... да кажем, че има автомобили, който се обръщат почти с поглед...е, минито определено не е от тях
И фарове, огледала

А ако е с голям мотор почти сигурно има и ксенон

При положение, че са безпари е46ките вече ми се струва ненужно главоболие

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Dimitroff написа:Габриеле...по-добре не се захващай с минито... да кажем, че има автомобили, който се обръщат почти с поглед...е, минито определено не е от тях
Значи,съм пропуснал да видя коментара отдавна и има за какво да си говорим и да споделиш какво имаш предвид ,да акжем 70% те разбрах,само познавайки те когато се хилиш така по някоя тема => голяма хамалогия да се направи нещо и то едва ли ще е лесно

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Явно ме познаваш достатъчно добре
Минито...става макси проблем при обръщане (казвам го понеже и аз те познавам - ще искаш да се направи както си трябва!-без пропуски)

Минито...става макси проблем при обръщане (казвам го понеже и аз те познавам - ще искаш да се направи както си трябва!-без пропуски)
- danielscot
- кандидат ентусиаст
-
acho.rs написа:Ама е прав
Всеки си е прав за себе си и си има мнение и лични наблюдения според това на какви таралясници е попадал, аз от 10 год. карам английски коли.
За препрограмирането на таблото вече ми беше отговорено, нямаше нужда да се повтаряш, мерси.