Tрудно палене сутрин
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Re: Re: Tрудно палене сутрин
adovet написа:Aкумулатора е нов от миналата година. Съмнява ме горивото, но винаги си сипвам на лукоил. А и гледах клипчета че лампата за подгряването при студено време свети 5-6 сек. докато при мене 1-2сек. Ще вида тези дни да направа една диагностика. А ако се стигне до релето и е над 3 градуса и се даде на контакт дали ще подгрява?
Няма връзка,при мен също гасне толкова бързо - вчера гледахме колата,имах нещо наум - и ни грешка ни спомен от нея...това с акумулатора е нов и моя е нов но за съжаление е мноого слаб за тази кола,предния бе железен 100А 960mAh - стартов
Трябва да е над 7 градуса- отделно ако не си гледал за грешки - погледни - там може да има жокери

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- ckrumov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31, 320D
- Мечтае да кара: Каквото и да е, но да е BMW :)
Re: Tрудно палене сутрин
Мойта също пали трудно сутрин. Свещите и акумулатора са ми ок.При мен се вижда лек теч от ГНП-то. От там вече налягането на горивото пада, колкото повече колата стои без да се кара и трябва малко време, докато качи нафта помпата при палене. Виж дали и при теб не е това проблема.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
ckrumov написа:Мойта също пали трудно сутрин. Свещите и акумулатора са ми ок.При мен се вижда лек теч от ГНП-то. От там вече налягането на горивото пада, колкото повече колата стои без да се кара и трябва малко време, докато качи нафта помпата при палене. Виж дали и при теб не е това проблема.
Бях я оставил миналата седмица 3 дни без да я карам и на 1 градус запали без никакъв проблем. Не е това проблема.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
adovet написа:ckrumov написа:Мойта също пали трудно сутрин. Свещите и акумулатора са ми ок.При мен се вижда лек теч от ГНП-то. От там вече налягането на горивото пада, колкото повече колата стои без да се кара и трябва малко време, докато качи нафта помпата при палене. Виж дали и при теб не е това проблема.
Бях я оставил миналата седмица 3 дни без да я карам и на 1 градус запали без никакъв проблем. Не е това проблема.
Ми няма как да е от това - при теб няма ГНП

- adovet
- старши ентусиаст
-
Dimitroff написа:adovet написа:ckrumov написа:Мойта също пали трудно сутрин. Свещите и акумулатора са ми ок.При мен се вижда лек теч от ГНП-то. От там вече налягането на горивото пада, колкото повече колата стои без да се кара и трябва малко време, докато качи нафта помпата при палене. Виж дали и при теб не е това проблема.
Ми няма как да е от това - при теб няма ГНП
Как няма ГНП

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
- adovet
- старши ентусиаст
-
outworld написа:Фейсовите дизели са комън рейл и там няма ГНП
А стига бе е това не го знаех

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
adovet написа:outworld написа:Фейсовите дизели са комън рейл и там няма ГНП
А стига бе е това не го знаех. Е как се нагнетявя нафтата? Сори за оффа ама ми стана интересно
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- adovet
- старши ентусиаст
-
Е това High presure pomps не е ли всъщност ГНП?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
По колко различни начина искаш да ти се каже, че нямаш ГНП, преди да го осъзнаеш
ГНП (гориво нагнетителна помпа) и комън рейл са две коренно различни системи - буквално общото им е единствено, че снабдяват мотора с гориво! - само това!
Във форума има писано адски много и за двете - потърси, почети и ще ти стане ясно

ГНП (гориво нагнетителна помпа) и комън рейл са две коренно различни системи - буквално общото им е единствено, че снабдяват мотора с гориво! - само това!
Във форума има писано адски много и за двете - потърси, почети и ще ти стане ясно

- adovet
- старши ентусиаст
-
Вчера направихме диагностика с колегата Оci с помоща по телефона и на колегата Димитроф.Най вероятно ще се окаже дюза. Имаше записана грешка за rough controller. Също така имаша грешка за подгряването на свеща на 4 цилиндър. Тази свещ преди да ги сменя не работеше. Интересно е, че след като я изчистихме се появи пък грешка за свещ на 1 цилиндър. Димитров препоръча преди да правя дюзата да пробвам с добавка за почистване Pro-tec. Ще потърся добавката и ще пиша след това за резултата. Иначе на диагностиката дюзата на 2 цилиндър ми отиваше към +.
- adovet
- старши ентусиаст
-
А някой може ли да каже къде мога да намеря тази добавка, че гледам я има с поръчка по интернет - дали я има по някоя от веригите бензиностанции?
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Тук във форума се продава от колегата Митака
viewtopic.php?f=63&t=171163
viewtopic.php?f=63&t=171163

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3