Ветробрани

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Детайли за колата: BMW 320D, E46, 2003, 150HP

Re: Ветробрани

Мнение от Totomirov » 06 Авг 2013, 11:40

Вълк написа:
S7 написа:Колата много арна :yes: ама за една цигара не бих и причинил този "тунинг" :no:

Обяснявам!

Минавам много километри годишно. Нито лятото ми харесва "климатичния" въздух, нито зимата "вкуса" на парно. Когато караш с над 100, вътре влиза свеж въздух за сметка на това, че се получава малка "тоубуенция". С помощта на ветробраните, това е редуцирано максимално и допринася за повишен комфорт на шофиране. Край!

Колега,

Правил ли си профилактика на климатика? Митака 7 ме посъветва да го направя в началато на лятото и съм хипер доволен от резултата. След процедурата от климатика излиза само приятно свеж аромат и най-важното без никакви микроби и бацили в купето. Флакона беше в порядъка на 17лв, но ефекта е WOW.

И за да не съм съвсем offtopic - много добре стоят ветробраните.

Поздрави,
Цецо

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Авг 2013, 23:39

Само по-темата и без лични нападки

ентусиаст
Аватар
Кара: 12' F30 335i

Мнение от taba4ko » 22 Авг 2013, 22:31

uCnaHeTcA написа:Бях те питал на ЛС, ама уви, забравих, че съм с купе и няма къде да ми ги "турят" :banghead: :mhihi:
Иначе и на мен ми харесват :yes:

аз сега като прочетох темата също се замислих за такава екстра, защото наистина, през летния сезон има разлика като влезнеш в кола седяла на слънцето с отворени прозорци и такава със затворени. но уви и аз като теб после се сетих че няма къде да сложа....:) да наистина ветробраните са въпрос на вкус, но не може да им се отрече факта, че са полезни.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 01 Юли 2017, 18:12

Изображение
Изображение

С телефон-толкова. На живо стоят доста приятно и вършат работа, което за мен е по-важно.
Хм,хм...

Предишна

Назад към E46