Ветробрани
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Totomirov
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW 320D, E46, 2003, 150HP
Re: Ветробрани
Вълк написа:S7 написа:Колата много арнаама за една цигара не бих и причинил този "тунинг"
Обяснявам!
Минавам много километри годишно. Нито лятото ми харесва "климатичния" въздух, нито зимата "вкуса" на парно. Когато караш с над 100, вътре влиза свеж въздух за сметка на това, че се получава малка "тоубуенция". С помощта на ветробраните, това е редуцирано максимално и допринася за повишен комфорт на шофиране. Край!
Колега,
Правил ли си профилактика на климатика? Митака 7 ме посъветва да го направя в началато на лятото и съм хипер доволен от резултата. След процедурата от климатика излиза само приятно свеж аромат и най-важното без никакви микроби и бацили в купето. Флакона беше в порядъка на 17лв, но ефекта е WOW.
И за да не съм съвсем offtopic - много добре стоят ветробраните.
Поздрави,
Цецо
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
uCnaHeTcA написа:Бях те питал на ЛС, ама уви, забравих, че съм с купе и няма къде да ми ги "турят"![]()
![]()
Иначе и на мен ми харесват
аз сега като прочетох темата също се замислих за такава екстра, защото наистина, през летния сезон има разлика като влезнеш в кола седяла на слънцето с отворени прозорци и такава със затворени. но уви и аз като теб после се сетих че няма къде да сложа....

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

С телефон-толкова. На живо стоят доста приятно и вършат работа, което за мен е по-важно.
Хм,хм...
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3