Разбойниците пак удариха ....

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: Разбойниците пак удариха ....

Мнение от b00st » 18 Авг 2011, 5:04

може ли да ти откраднат...волана!?. къде живееме :kuku:
имаше истории за led стопове откраднати срязана ламарината отстрани, за ксенон фарове също, а вече и воланите крадът.... :x

поне колега сложиха ли ти пак същия волан или?

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 18 Авг 2011, 9:10

Мултиволаните са едни от най-крадените елементи на Е46...
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 19 Авг 2011, 10:13

Веднага след навигациите.

Това, че си създал прецедент да сложат липсващ волан е похвално и може да бъде полезно на много хора, така че ти предлагам да сложиш линк към тази тема и завършека й в останалите теми за откраднати части вътре. Сещам се поне за 5 човека тук, които изгоряха много брутално с навигации, че и инсталациите им бяха нарязали...
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lordlosh » 29 Авг 2011, 15:16

Сложиха ми същия волан, че даже и кожен, стария ми беше гумен, казах на човека от сервиза, че волана ми е бил кожен и искам същия, те имат снимки на волана, ама на тях нищо не се види :lol:
Сложили са ми и нова ключалка ....
Само стълкото на дясното огледало ще трябва да си оправя сам, но разбрах, че то не е повече от 10-20 лева ^^
Цялата работа е, че трябва да се разправяш с тия индивиди и то много скандали, защото иначе те пращат от 1 на друг телефон, чакаш като и**от и си късаш нервите яко ...
В договора е написано, че не плащат отделни липсващи части извън салона на колата, така че вътре в колата трябва да плащат всичко, а и извън салона, стига да има следи от кражба, тоест нещо счупено и такива работи ....
Бележката от полицията си я уредих да пише, че става въпрос за кражба и всичко се нареди ....

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 29 Авг 2011, 15:32

И брат ми вчера така пострада - разбили са ключалката и са му гепили волана и сега следва ходене по мъките. Полицаите му казали, че тая вечер много БМВта са изгорели така.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lordlosh » 29 Авг 2011, 17:15

Само ще те посъветвам, ако имаш връзки в полицията да ги накарате да пишат кражба в протокола, явно има значение и от там почват едни мъки .....
Успех ви пожелавам и дано всичко се оправи, знам колко е гадно усещането, на никой не го пожелавам това, да си види колата без волан и разбита, трябва да се дават и пари за пътна помощ, а след това ги получаваш, чак след няколко месеца, след като ти оправят колата ......

Аватар
Кара: Бързо
Мечтае да кара: М3 Е92

Мнение от ludia » 29 Авг 2011, 18:44

Интересно ми е какъв ти беше по точно волана (с кръглия бег или четири лъчев както е от аватара ти) и чисто нов волан ли са ти сложили или втора ръка ?
Изображение
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

http://clip4e.com/play.php?id=45143

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 29 Авг 2011, 19:28

Бас лова, че са сложили волан втора ръка.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lordlosh » 29 Авг 2011, 22:48

Волана го има на първа страница, сложил съм снимки, цепнатия волан, май спорт се води ....
Втора ръка ми сложиха, за нов колата трябвало да ти е над 20 хиляди застрахована, моята е на 16 .....
Около 1 месец колата ми е в сервиза, защото човека не можел да намери такъв волан, имало с махагон и тем подобни, но такъв не намирал и уж тоя го е поръчал от Германия и ме викна да го видя, да ми покаже и топката с бек-а, преди да я сложи и да ме пита дали е същия, много съм доволен от сервиза, забавиха ме с колата, но човека каза, че се е убил да търси .....
Длъжни са да ти сложат оригинален волан втора употреба, същия като твоя и трябва да е в приличен вид, а не скъсан и изтъркан целия, трябва да ти възстановят колата в предишния вид ....
Това на аватара ми е някаква снимка от е39, ей така съм я сложил, сега си сложих стария ми волан на аватара .....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lordlosh » 23 Сеп 2011, 19:41

[quote="lordlosh"]batvlady79, аз я държах на паркинг, но колата ми е застрахована за 16000 лева и каското ми е около 1000 лева, данъци и глупости, а имам и още 1 Ауди и паркинга ми излиза доста солено, а и 1 приятел до скоро си държеше колата на паркинг и си ходеше с нея на работа само и през деня му свили огледалата и емблемата, така че .....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 сажда
Мечтае да кара: CB1000R

Мнение от jojko » 24 Сеп 2011, 12:41

има ли във форума адвокат,които да му се занимава с дела срещу застрахователи,и на мен ми гепиха бега и отказаха да ми го платят,казаха липси не плащат за " Армеец" става дума

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 24 Сеп 2011, 15:25

jojko написа:има ли във форума адвокат,които да му се занимава с дела срещу застрахователи,и на мен ми гепиха бега и отказаха да ми го платят,казаха липси не плащат за " Армеец" става дума

Липси по екстериор да,но има ли следи от насилствено отваряне на автомобила...някак си на едни плащат на други ,не явно ние пропускаме нещо и не правим както трябва :dunno: не те обвинявам ,напротив сигурно има вратички и е хубаво да се запознаем,по-добре с материята и да раберем правата си като потребители,излиза че плащаме по доста пари ,които реално ако няма истински по сериозна щета или кражба няма смисъл :dunno:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lordlosh » 29 Сеп 2011, 12:14

jojko, сподели как точно са ти го гепили, разбита ключалка или ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i
Мечтае да кара: M-POWER
Детайли за колата: бяга яко

Мнение от iani qnkov » 13 Окт 2011, 8:42

Нема да земеш нищо като пари от лев инс...Не можеш да ги осъдиш шеф им е Алексй Петров....
БМВ доставя душевни оргазми..:)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d
Мечтае да кара: Боинг 747

Мнение от vortep » 14 Окт 2011, 16:32

Каквото им изнася това плащат. На мен ми откраднаха бронята М, двата подкалника бяха счупени и пласмасата пред радиатора. И сами се сещета какво ми беше като видях но това както и да е, ще карам по темата за застрахователите. Направиха огледа и за бронята казаха че няма да я платят, но човека който прави огледа каза двата подкалника са заминали. Познайте дали ми платиха нещо :bang:

ПредишнаСледваща

Назад към E46