Постоянно светещи мигачи - American style
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Постоянно светещи мигачи - American style
Тези мигачи запазват ли функцията си да мигат при маневра? Защото от КАТ може и да понапишат по някой акт.
Мигачите или пътепоказателите имат основна функция да светят само при предприемане на маневра,а в останалото време да не светят. От това следва, че колата е неизправна ако постоянно светят. Дали може да се кара по този начин?
Мигачите или пътепоказателите имат основна функция да светят само при предприемане на маневра,а в останалото време да не светят. От това следва, че колата е неизправна ако постоянно светят. Дали може да се кара по този начин?
гумата написа:Тези мигачи запазват ли функцията си да мигат при маневра? Защото от КАТ може и да понапишат по някой акт.
Като пуснеш мигач си светят нормално, а през другото време светят по-слабо. От доста време съм така и до сега не съм имал проблеми. А и не мисля че има някъде в закона че мигачите когато не се използват, не трябва да светят. А и още нещо това си е оригинално нещо без преправяници (тип рацер) та че куката да ходи да се оплаква в Дару/Камор.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Kris написа:гумата написа:Тези мигачи запазват ли функцията си да мигат при маневра? Защото от КАТ може и да понапишат по някой акт.
Като пуснеш мигач си светят нормално, а през другото време светят по-слабо. От доста време съм така и до сега не съм имал проблеми. А и не мисля че има някъде в закона че мигачите когато не се използват, не трябва да светят. А и още нещо това си е оригинално нещо без преправяници (тип рацер) та че куката да ходи да се оплаква в Дару/Камор.

- drebenj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe 98г.
- Мечтае да кара: ///М
Здравейте колеги. Един приятел има софт с които доста ръчка е46-тиците... та закачихме и моята /320d 2002/ да и направим американски мигачите, но като влезе в модула на фаровете бутона US mode беше неактивен. Възможно ли е модула да не може да се програмира за такъв вид светлини и да трябва да го сменя с друг ?
п.п. Сега ми светят мигачите само когато съм на габарит (ангелски очички) понеже нямам залагалки. Махнали сме индикацията на таблото за нередовни габарити. Но когато пусна късите - мигачите гаснат...

п.п. Сега ми светят мигачите само когато съм на габарит (ангелски очички) понеже нямам залагалки. Махнали сме индикацията на таблото за нередовни габарити. Но когато пусна късите - мигачите гаснат...

drebenj написа:Здравейте колеги. Един приятел има софт с които доста ръчка е46-тиците... та закачихме и моята /320d 2002/ да и направим американски мигачите, но като влезе в модула на фаровете бутона US mode беше неактивен. Възможно ли е модула да не може да се програмира за такъв вид светлини и да трябва да го сменя с друг ?
Модула го поддържа, смени ръчкача.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
stilko написа:drebenj написа:Здравейте колеги. Един приятел има софт с които доста ръчка е46-тиците... та закачихме и моята /320d 2002/ да и направим американски мигачите, но като влезе в модула на фаровете бутона US mode беше неактивен. Възможно ли е модула да не може да се програмира за такъв вид светлини и да трябва да го сменя с друг ?
Модула го поддържа, смени ръчкача.
Колегата е прав

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Колеги и ние закачихме моята е46-ца,но лайт модула явно е постен и не я поддържа тази опция,ръчкача е без грешка (колегата NAPSTERS),също така закачихме и едно купе 2002 година на един приятел,но и той не поддържаше тази опция (значи годината няма значение),какъв лайт модул да търся,че не ми се ще да дупча мигачите и да им слагам допълнителни оранжеви габарити като на бившата ми е34-ка 

/// 6>4

- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
Не ви ли правят проблем полицаите за тези мигачи? Аз искам да активирам дневните светлини (дългите на процент) и понеже лайт модула ми е стар ще светнат и мигачите и това малко ме притеснява. При минаването на технически преглед също е възможно да се заядат, особено ако и дългите светят, когато когато ключа е на положението за габарити.
TheKiller написа:Колеги и ние закачихме моята е46-ца,но лайт модула явно е постен и не я поддържа тази опция,ръчкача е без грешка (колегата NAPSTERS),също така закачихме и едно купе 2002 година на един приятел,но и той не поддържаше тази опция (значи годината няма значение),какъв лайт модул да търся,че не ми се ще да дупча мигачите и да им слагам допълнителни оранжеви габарити като на бившата ми е34-ка
Прати ми файла на модула.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
b_velev написа:Не ви ли правят проблем полицаите за тези мигачи? Аз искам да активирам дневните светлини (дългите на процент) и понеже лайт модула ми е стар ще светнат и мигачите и това малко ме притеснява. При минаването на технически преглед също е възможно да се заядат, особено ако и дългите светят, когато когато ключа е на положението за габарити.
Няма проблеми, две години карам така

TheKiller, явно този, който ти закача колата не е наясно как да ги пусне.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
TheKiller написа:Колеги и ние закачихме моята е46-ца,но лайт модула явно е постен и не я поддържа тази опция,ръчкача е без грешка (колегата NAPSTERS),също така закачихме и едно купе 2002 година на един приятел,но и той не поддържаше тази опция (значи годината няма значение),какъв лайт модул да търся,че не ми се ще да дупча мигачите и да им слагам допълнителни оранжеви габарити като на бившата ми е34-ка
и при теб могат да светнат мигачите, но трюбва да се пуснат дългите на процент и мигачите ще светнат т.н американски, но вие с колега NAPSTERS сте го правили това с навкодера и затова не е станало с НЦС-а няма проблем
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
drebenj написа:Здравейте колеги. Един приятел има софт с които доста ръчка е46-тиците... та закачихме и моята /320d 2002/ да и направим американски мигачите, но като влезе в модула на фаровете бутона US mode беше неактивен. Възможно ли е модула да не може да се програмира за такъв вид светлини и да трябва да го сменя с друг ?
Явно твоя приятел само си ръчка

- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Така е с NCS-a си става. Моята е преди фейса и е с пуснати
Прати файла на някой или в петък съм в Сф ще го активираме 

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Колеги не съм много наясно,а и не искам да занимавам човека (NAPSTERS) с файлове и т.н.,че си има достатъчно работа,а аз кабел нямам,ако някой колега има време да ми съдейства и да свършиме тази работа ще черпя бири

/// 6>4

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
oci написа:и при теб могат да светнат мигачите, но трюбва да се пуснат дългите на процент и мигачите ще светнат т.н американски
Защо трябва да се пускат дългите? ДРЛ-а си е отделна функция от смяната на PROGRAMMPARAMETER от "ece" на "us"