Хромирани накрайници за ауспух
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Re: Хромирани накрайници за ауспух
Ами незнам точно...но са по мали от тези целите гарнета кадето ги продават двуцевките - тунинг изъпненията! От тогава не съм виждал никъде такъв накрайник...май го имаше някъде в нета!
яд ме е 4е не им казах да направят външната цеф малко по-къса щеше да изглежда още по добре ми се струва!
яд ме е 4е не им казах да направят външната цеф малко по-къса щеше да изглежда още по добре ми се струва!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Наистина много е хубава тази двуцевка.Бих си купил от Дару черен хром но да е двуцевка а този има две парчета,които стават така
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Оригиналният накрайник ... как се монтира? Рязане, преправяне ... има ли? Аз за друг начин за монтаж освен с рязане не се сещам ...
martin_g60 написа:Наистина много е хубава тази двуцевка.Бих си купил от Дару черен хром но да е двуцевка а този има две парчета,които стават така
четеш ми мислите
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Аз пък отидох и си купих огледална неръждавейка Ф70 ,2 мм. дебелина,
и ми изрязаха перфектни накрайници.Метъра струваше 38 лв.А сега си имам
за около 3 комплекта двуцевки
и ми изрязаха перфектни накрайници.Метъра струваше 38 лв.А сега си имам
за около 3 комплекта двуцевки

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Много добре изглежда но аз искам плътни тръби с дебел ръб
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Е това е! Ей така и аз искам да стане при мен...bojky написа:Аз преди две години като я купих отидох и исках двуцевка и съвсем случайно имаше една която ми хареса и момчетата понеже бяха майстори си играха и го нарпавиха прилично без да стърчи много
Напълно подкрепям.martin_g60 написа:Много добре изглежда но аз искам плътни тръби с дебел ръб

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
Wolfen написа:Оригиналният накрайник ... как се монтира? Рязане, преправяне ... има ли? Аз за друг начин за монтаж освен с рязане не се сещам ...
up
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
Няма рязане. Само изчакваш да изстине ауспуха и нанизваш върху тръбата до където искаш да стърчи. Стягаш болтовете от долната страна и си готов.Wolfen написа:upWolfen написа:Оригиналният накрайник ... как се монтира? Рязане, преправяне ... има ли? Аз за друг начин за монтаж освен с рязане не се сещам ...

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
да, ама това става при бензинките- където тръбата сочи направо! при дизелите, където тръбата е завита надолу- няма да се мине без рязане!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
Хммм, щом е толкова харно с оригиналния накрайник ... май за рожденния ден ще си подаря един 

- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
Много зависи от тръбата и накрайника. За тях също има такива, които ще станат само с нанизване. Но като цяло си прав - при печиците е малко по-криво положението и масово става с рязане...alexsch написа:да, ама това става при бензинките- където тръбата сочи направо! при дизелите, където тръбата е завита надолу- няма да се мине без рязане!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Имайте предвид, че на 318и оригиналния накрайник прави доста интересна "чупка" и ако му нанижеш нов накрайник, ще седи малко клюмнал.
Изрязването не е толкова страшно

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
Колеги, тъкмо се върнах от Крафт: http://kraft-bg.com/contact.php
От стандартната двуцевка за 320 имаха само един чучур и с поръчка ще направят още. Не е с болт, както оригиналния, а се заварява за тръбата на ауспуха. Беше скосен в края, точно както оригиналния; вътрешен диаметър 52 мм и дебелина около 10 мм. Това обаче няма да се наниже на стандартна двуцевка на 320, която си е 48х58 мм и не е цилиндър... Цената на това нещо беше 35 лв. Аз вече май съм на кантар и като че ли ще си поръчам от Дару оригиналния чарк...
П.П. Имат доста неща и изглеждат качествено направени. Могат да изработят по поръчка всичко. Може да погледнете какво се предлага, защото има голяма вероятност да намерите това, което ви трябва...
От стандартната двуцевка за 320 имаха само един чучур и с поръчка ще направят още. Не е с болт, както оригиналния, а се заварява за тръбата на ауспуха. Беше скосен в края, точно както оригиналния; вътрешен диаметър 52 мм и дебелина около 10 мм. Това обаче няма да се наниже на стандартна двуцевка на 320, която си е 48х58 мм и не е цилиндър... Цената на това нещо беше 35 лв. Аз вече май съм на кантар и като че ли ще си поръчам от Дару оригиналния чарк...

П.П. Имат доста неща и изглеждат качествено направени. Могат да изработят по поръчка всичко. Може да погледнете какво се предлага, защото има голяма вероятност да намерите това, което ви трябва...
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
kriso85 написа:Имайте предвид, че на 318и оригиналния накрайник прави доста интересна "чупка" и ако му нанижеш нов накрайник, ще седи малко клюмнал.
би ли пояснил малко, че се обърках. Аз съм с 318и с оригиналния накрайник ... едноцевка - гадна и черна .. каква е тая чупка? Ако нанижа оригналния хромиран накрайник какво точно ще се получи?