Зимна нафта

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Re: Зимна нафта

Мнение от quickshare » 17 Дек 2011, 14:13

Вчера за сефте от 3 години сипах Лукойл Ecto Diesel (до сега само OMV Premium съм слагал) и останах крайно очарован...колата ми има една идея по-добра динамика,намали разхода 100% съм сигурен за това и мотора работи по мазно.....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тъжно друга марка :(
Мечтае да кара: Пак BMW

Мнение от The Edge » 17 Дек 2011, 14:53

Аз пък когато мога, сипвам на Ромпетрол от все още румънската им нафта .. Както някой колеги вече споменаха - омв, шел, лук - всичките зареждат от Нефтохима, а другия слух който съм чувал, е че добавките на шел не ги смесвали както са технологичните предписания и често се утаявали = на обикновена нафта. Както и да е , въпроса е че ни направиха на луди :ranting: и качествен контрол у нас няма ( не само горивата..) Ако някой иностранец види как обсъждаме слухове кой къде зарежда :kuku: ... онзи ден водих подобен подобен разговор, само че за млечни продукти ( а нямам и 25г. още :mhihi: ) спирам ..

Потребител
Аватар
Кара: Много
Мечтае да кара: По много

Мнение от Valkoni » 17 Дек 2011, 16:20

Да екто дизела на Луко е супер,нов е с добри примеси за почистване на двигатела и разхода пада,вече изпробвано.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 17 Дек 2011, 18:26

kunaa написа:колеги аз само ще кажа НЕ СИПВАЙТЕ ОТ ЛУКОЙЛ голям боклук веднъж сложих от там и колата ми се разхлопа като голф двойка ЕКО И ОМВ са бензиностанцийте за мен, :bang: но всеки сам решава

Аз от както карам кола винаги съм зареждал от ЛУКОЙЛ и до сега съм нямал проблеми!То това разхлопване може да е от друго нещо!За зимата като е студено смятам да зареждам от новите Екто Дизел!

Предишна

Назад към E46