mp3 сд за е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Трансмитер и аз имам, но качеството е много по-лошо от ЦД-тата ....удобен е и го ползвам само на извънградско, дълъг път, за да не сменям дискове и да не превключвам радиостанции...за толкова пари кво да искаме 

F**k them all!
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
drinoff написа:Ето решение: (за колегите които имат Ipod) поне аз карам така за сега
Цък
Съяата пишка и аз я имам към ipod-a но в София е много зле звука.
Ако съм на извън градско става. Иначе е много удобно,но неможе да сменяш песните от волана.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- dhany
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
Пичове, ходих до сервиза на бмв в Бургас с цел да си поръчам сиди, което да чете мп3, понеже моето не чете, а слушам предимно сетове т.е. 1 микс = 1 аудио диск, как е?
Та, в сервиза ми казаха, че дори и да си поръчам маняшко сиди, което чете мп3, то може да не баца на моето е46, тъй като то е преди фейс-лифта. Следователно е46 след фейса чете мп3, а преди фейса - не? Не ми се вярва в сервиза да не знаят за кво става въпрос, но съм убеден, че трябва да има някакъв начин. Вие какво мислите, и вие ли сте обречени на аудио? Ужс, не ми се пуца със трансмитерче, сложих 4 мишелинки от медина-мед и ми подариха 2 трансимитерчета, но те така и не влезоха в употреба...

- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
става само разликата е в буксата за антената,и че като изгасиш от контакт и извадиш ключа ще продалжи да свири,и трябва да го гасиш ръчно.а за буксата мисля че продават преходи които обаче са към 45лв.обаче аз смятам от моя касетофон да я разменя с тази на сидито ,ище мина безплатно.моито е с изместения отвор,тоест от феис лифт и пак нечете мп3,трява да е след 2003-10месец зада чете мп3.захранването и буксата е една и съща като на преди феиса.такаче си копувай смело.каква цена ти казаха за ново сд.,колеги има и една нова тактика да ти чете мп3 .диск които е след 2003 се препрограмира но несъм питал наще дилари дали е извършват тази маниполация
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
И аз от няколко месеца съм с grom audio usb. Доволен съм, звукът е добър. Има обява в "Предава" за устройстовото. Човекът е кореткен и дава гаранция. Според мен това е най-удачния вариант.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
dhany написа:Пичове, ходих до сервиза на бмв в Бургас с цел да си поръчам сиди, което да чете мп3, понеже моето не чете, а слушам предимно сетове т.е. 1 микс = 1 аудио диск, как е?Та, в сервиза ми казаха, че дори и да си поръчам маняшко сиди, което чете мп3, то може да не баца на моето е46, тъй като то е преди фейс-лифта. Следователно е46 след фейса чете мп3, а преди фейса - не? Не ми се вярва в сервиза да не знаят за кво става въпрос, но съм убеден, че трябва да има някакъв начин. Вие какво мислите, и вие ли сте обречени на аудио? Ужс, не ми се пуца със трансмитерче, сложих 4 мишелинки от медина-мед и ми подариха 2 трансимитерчета, но те така и не влезоха в употреба...
Става, има малко манипулации и едно програмиране и си 6
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
plamen_hh написа:А с тия модули с usb памет показва ли ви имената на песните на дисплея
По принцип може, ама тоя firmware е малко бъгав и забива с него. Като го оправят мисля да го инсталирам. По принцип устройството играе ролята на чейнджър. Всяка директория на флашката е все едно cd . На дисплея изписва номер на cd-то и пореден номер на песента. Може да се управлява и от мулти волана. Освен usb-то има и line in, така че може да се включи и плеър или телефон.
milennyc написа:dhany написа:........
Става, има малко манипулации и едно програмиране и си 6
Милениус не заблуждавай колегата.... не е нужно да плаща за никакво програмиране или други манипулации ... всичко е плъг енд плей ... слагал съм БМВ Бизнес с МП3 на Е46 318и преди фейса и си работи

И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

- zmeyan
- младши ентусиаст
-
като изгася колата се гаси и радиото..
За да не пускам друга тема, а така и така става въпрос за радио дискове...
Когато изгася колата се гаси и радиото(ЦД-то)
А ако искам да го слушам докато колата не е на контакт? Как се пуска и има ли въобще възможност да свири, без ключа да е пъхнат и врътнат
Не знам дали само при мен е така или е нормален недостатък.
(При натискане на врътката за пускане на радиото не се включва)
Дано да е някаква настройка и ако може да помогнете, много ще се радвам.
Когато изгася колата се гаси и радиото(ЦД-то)
А ако искам да го слушам докато колата не е на контакт? Как се пуска и има ли въобще възможност да свири, без ключа да е пъхнат и врътнат

Не знам дали само при мен е така или е нормален недостатък.
(При натискане на врътката за пускане на радиото не се включва)
Дано да е някаква настройка и ако може да помогнете, много ще се радвам.
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4