Изкарване на AUX кабел за Business CD E46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: Изкарване на AUX кабел за Business CD E46
rap17ka7a написа:Здравейте, колеги. Прочетох цялата тема от-до, но не можах да намеря отговор на въпроса си. Има ли някакъв начин да си изкарам USB, в което да включа флашка и да мога да я упралявам от волана? Аз съм с Business PH7050(касетка). Ако това не е възможно какви други опции имам? Знам, че Grom винаги е решение, но предпочитам да си спестя 200-те лева, ако мога, тъй като така или иначе няма да използвам половината от опциите на грома. Също така да попитам, ако все пак се стигне до гром, той може ли да се управлява безпроблемно от волана, ако е включена флашка? Благодаря предварително.
a viewtopic.php?f=133&t=375287
- rap17ka7a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E93 335i
- Детайли за колата: Downpipes, DCI, charge pipe+Tail BOV, JB4+BEF
dr.peshev написа:rap17ka7a написа:Здравейте, колеги. Прочетох цялата тема от-до, но не можах да намеря отговор на въпроса си. Има ли някакъв начин да си изкарам USB, в което да включа флашка и да мога да я упралявам от волана? Аз съм с Business PH7050(касетка). Ако това не е възможно какви други опции имам? Знам, че Grom винаги е решение, но предпочитам да си спестя 200-те лева, ако мога, тъй като така или иначе няма да използвам половината от опциите на грома. Също така да попитам, ако все пак се стигне до гром, той може ли да се управлява безпроблемно от волана, ако е включена флашка? Благодаря предварително.
a viewtopic.php?f=133&t=375287
Звучи много добро решение. Качеството добро ли е? Предполагам няма разлика между гром-а и това? И как може да стане така че да си вържа и чейнджъра и това устройство? Благодаря за отделеното време.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
В линка към обявата е обяснено подробно как се връзва! Има в Ebay преходник да работи и чейнджъра!
Качеството на звука е теоретично неразличимо от чейнджър!
Качеството на звука е теоретично неразличимо от чейнджър!

Здравейте колеги, според вас може ли да се изкара AUX кабел? Благодаря предварително
...

- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
e46! написа:
С помощта на тая тема и конкретно с тея снимки си изкарах AUX но моя касетофон:
op1um написа:Здравейте хванах се да изкарвам аукс на тая касетка bmw business ph7950
Ето къде съм вързал жака на ТЕА0676Т на 1 крак ляв канал, на 16 ти крак десен, и на 12 маса
проблема е че когато го включа на касетка и бутна черната пласмаса на механиката започва да чатка което доста дразни пробвах да окъсявам да режа някакви кабели но само се променяха проблемите, та въпроса ми е някой успял ли е да подкара това животно без механиката и какво трябва да се окъси или изреже за да се чува звука от аукса и да мойе да се усилва.
Ето снимки и на механиката
Моля ви помогнете омръзна ми да слизам пред блока за проба грешкаПриемам и препоръки за майстор.
E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Колеги с aux кабела,може ли да се сменят песните от волана ?
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Gamer4etoCS
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 330CI
- Мечтае да кара: Porsche 911
Здравейте колеги,
на моето радио ще сработи ли АUX изход?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Less traction, more action.
- BmwPowerE46
- Потребител
-
- Кара: 316ti
Gamer4etoCS написа:Здравейте колеги,на моето радио ще сработи ли АUX изход?
Би трябвало да става при всички след ако не се лъжа 27 версия (тук не съм сигурен след коя точно версия беше, но ти гарантирам, че беше преди 48, както е при теб). От друга страна направих един кабел и при ме не стана, а версията ми беше 50-та, но и имам съмнения относно това дали съм уцелил правилните кондензатори.
- released
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Детайли за колата: M47D20
Някъде в Бургас, където могат да ми направят Grom или поне един слот за флашка, ще ми върши работа?

- Mirchovski
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F-16
- Детайли за колата: Скоро време Е46
Аз търся някой във Варна да ми направи слот за флашка, знаете ли?
- Gamer4etoCS
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 330CI
- Мечтае да кара: Porsche 911
BmwPowerE46 написа:Gamer4etoCS написа:Здравейте колеги,на моето радио ще сработи ли АUX изход?
Би трябвало да става при всички след ако не се лъжа 27 версия (тук не съм сигурен след коя точно версия беше, но ти гарантирам, че беше преди 48, както е при теб). От друга страна направих един кабел и при ме не стана, а версията ми беше 50-та, но и имам съмнения относно това дали съм уцелил правилните кондензатори.
След като го разглобих излезна че е Alpine, Model CD53, Part Number 65. 12-6 915 711 (Sep 2001) тоест - Ipod Data Capable.
Ipod data capable - някакъв кабел ли е ? И ако е така някои има ли някакви идеи как се свързва и какво е устройството му да имам резервен вариант ако не стане с обикновения aux.
Иначе колата има и кабели за заготовка за сд чеинджър това може ли да помогне някак?
Less traction, more action.
- pivanov
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M4 Competition
Имам чейнджър, купих си кабел, но като свалих CD-то видях че буксата в която трябва да поставя aux кабела няма пинове, пробвах в буксата на чейнджъра но не тръгна /ЦД-то е блаупункт и няма копче mode/ ако на някого му трябва кабел да свирка. Купих го за 9лв, за толкова и го давам.
- goshojijasa
- Потребител
-
Здравейте колеги не е много по темата , но все пак да попитам . Купих си бизнес сд като го свържа и ми изписва disable и след 30 секунди се изключва , някой ако може да ми помогне ... благодаря предварително
- philipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330 d ,204 h.p.
- Детайли за колата: e46 330d touring ,manual 6 speed,204 h.p.
Здравейте колеги ! Силно се интересувам от темата ,тъй като в момента се опитвам да открия решение за моята нафтена печка

Какво устройство е най-удачно и изгодно да свържа към тях,за да ползвам също и управлението от волана.Или по-добрия вариант е с прокарване на кабел директно към cd-то ?
Моля дайте предложения

Прилагам снимки на кабелите,които са 2 броя,в багажника.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.