Коментари, емоции и въпроси по темата "Скрити екстри в
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Коментари, емоции и въпроси по темата "Скрити екстри в
Gqbriel написа:nikolay_cy написа:Минах 1160 километра с един резервоар курса е Сливен (България) - Лаврио (Атина - Гърция) ако е 63 литра как съм успял не знам точно там ми светна лампата
Толкова е,ами карал си много спокойно и колата ти е в много добро състояние - това е разход 5.4
По тия сметки излиза 4,74 л/100км, нещо май ??? (Не е невъзможно, но сигурно сте пътували 2 дни)
Колегата писа че там му е светнала лампата, което значи че са останали около 8л (резервата).
63л-8л=55л / 1160 км = ~0,0474 л/км * 100= 4,74л/100км
Това с каква кола е направено, че ми е интерсно?
По спомен само на 318d му дават такъв разход извън градско.
- donpatrona
- кандидат ентусиаст
-
Gqbriel написа:Тея книжки ги нямате за нищо![]()
Fuel tank including reserve of
approx. 63 (13.9 gal)
approx. 8 (1.8 gal)
Как да го разбирам това "including reserve of...". Ако заредя на макс, до капачката... докато пистолета на колонката откаже напълно. Колко литра е ? 63 или ~64-65л. Питам за да си хвана разликата в меренето на резервоара и разхода по борд. Щото борда може да се адаптира и да започне да показва колко е по колонка

- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d,Peugeot 407SW
- Мечтае да кара: BMW E61
donpatrona написа:Gqbriel написа:Тея книжки ги нямате за нищо![]()
approx. 63 (13.9 gal)
approx. 8 (1.8 gal)
Как да го разбирам това "including reserve of...". Ако заредя на макс, до капачката... докато пистолета на колонката откаже напълно. Колко литра е ? 63 или ~64-65л. Питам за да си хвана разликата в меренето на резервоара и разхода по борд. Щото борда може да се адаптира и да започне да показва колко е по колонка(поне така ми казаха ...)
Включително резервата.

The Power of Dreams!
NicKo_8 написа:donpatrona написа:Gqbriel написа:Тея книжки ги нямате за нищо![]()
approx. 63 (13.9 gal)
approx. 8 (1.8 gal)
Как да го разбирам това "including reserve of...". Ако заредя на макс, до капачката... докато пистолета на колонката откаже напълно. Колко литра е ? 63 или ~64-65л. Питам за да си хвана разликата в меренето на резервоара и разхода по борд. Щото борда може да се адаптира и да започне да показва колко е по колонка(поне така ми казаха ...)
Включително резервата.Това значи, че резервоара е 63 литра включително резервата.
А до капачката сложи още макс 2л, и става ~65л малко преди да прелее.
колеги, имам е46 320д 2004г, и от доста време се питам защо при положение че имам ауто фарове, не могат да се вклучват и изклучват фаровете когато е заклуча и отклуча . Тази екстра има ли е този модел или само по новите ?? и Как бих могал да си е активирам ?
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Авто е за автоматично включване когато е тъмно, а не при включване на колата.
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
tanev.e46 написа:колеги, имам е46 320д 2004г, и от доста време се питам защо при положение че имам ауто фарове, не могат да се вклучват и изклучват фаровете когато е заклуча и отклуча . Тази екстра има ли е този модел или само по новите ?? и Как бих могал да си е активирам ?
И аз питах за същото нещо и ми обясниха, че лайт модула не поддържа такава функция.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
dido0o``` написа:tanev.e46 написа:колеги, имам е46 320д 2004г, и от доста време се питам защо при положение че имам ауто фарове, не могат да се вклучват и изклучват фаровете когато е заклуча и отклуча . Тази екстра има ли е този модел или само по новите ?? и Как бих могал да си е активирам ?
И аз питах за същото нещо и ми обясниха, че лайт модула не поддържа такава функция.
ауто е само за сензора за светлина а това при отключване може да се направи да светнат халогените но само с ел инсталация не с прекодиране
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Re: Коментари, емоции и въпроси по темата
Gqbriel написа:dido0o``` написа:tanev.e46 написа:колеги, имам е46 320д 2004г, и от доста време се питам защо при положение че имам ауто фарове, не могат да се вклучват и изклучват фаровете когато е заклуча и отклуча . Тази екстра има ли е този модел или само по новите ?? и Как бих могал да си е активирам ?
ауто е само за сензора за светлина а това при отключване може да се направи да светнат халогените но само с ел инсталация не с прекодиране
Може и с фаровете: Алармата да пусне "импулс" към светкавицата за дълги и ако има функцията "follow me home" ще стане.

- cenkotoshkov
- Потребител
-
- Кара: 320 D
преди да си сваля акумулатора като вкарам ключа и дам на контакт ангелските очи ми премигваха 3-4 пати а след като го свалях сега вече не го правят това ... как мога да си го вкл. отново 

cenkotoshkov написа:преди да си сваля акумулатора като вкарам ключа и дам на контакт ангелските очи ми премигваха 3-4 пати а след като го свалях сега вече не го правят това ... как мога да си го вкл. отново
Ти сигурен ли си че така е трябвало да прави и като си свалял акумулкатора да се е оправило. Примерно като си е "чеквало" крушките и за това да е премигвало или ако е било от слаб акумулатор да не му е достигало ток и за това да са премигвали.
- cenkotoshkov
- Потребител
-
- Кара: 320 D
Братче виждал съм на други бмв-та да го прави това и си мисля че е някаква настройка ... затова питам ..
cenkotoshkov написа:Братче виждал съм на други бмв-та да го прави това и си мисля че е някаква настройка ... затова питам ..
То не е едно магаре - Марко.
P.S.
До сега не знам дори и един модел (БМВ) при който като се завърти ключа нещо (каквото и да е то, без мигачите ) по колата да започва да примигва, оригинално.
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
моите си премигват от 5 години или 100 000 км насам. И преди габаритите и сега ангелските очи си премигват и със старият акомулатор и сега със сновият. Всеки път като дам контакт си премигват.
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Днес си сложих диоди на светлините на задния номер и забелязах нещо ново - при отварянето или затварянето на врата или багажника диодите светват много слабо, но все пак видимо и остават така 100 секунди, след което гаснат. До сега с обикновените крушки не бях забелязал подобна "екстра". За справка - чекът на лайтмодула не лови изгоряла крушка на номера.