Софтуер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Re: Софтуер
Всички промени се потвърждават в ,,set vehicle’’, като ,,Yes’’ се натиска след изключване на контакта, без да се включва веднага. Може да се правят няколко промени и да се потвърдят накрая наведнъж
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Много благодаря, утре ще го направя, както трябва

Нещо пак не става. Изключвам от контакт > yes > и започва да мисли за около 1 сек, след което пак дава същите опции, все едно нищо не съм направил. Пробвах: изключавам и веднага > yes, изключвам и след 10 сек > yes, каквото и да направя все едно и също, мисли и се връща на yes/no. Да не е в ДИС-а проблема v55

Нещо пак не става. Изключвам от контакт > yes > и започва да мисли за около 1 сек, след което пак дава същите опции, все едно нищо не съм направил. Пробвах: изключавам и веднага > yes, изключвам и след 10 сек > yes, каквото и да направя все едно и също, мисли и се връща на yes/no. Да не е в ДИС-а проблема v55

- bohcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i 1998 М52B20 / M54B20
- Детайли за колата: ебати бавареца :)
Колеги някой използвал ли е програмата BMW Explorer ? Днес попаднах на няколко клипчета и много ми хареса как се работи с ния файла който изтегляме през НЦС се вижда с обяснение на функцията и опция за активиране.
Та запознати ли сте с какъв кабел може да се ползва и от къде може да се изтегли кракната а и дали въобще може да работи на Е46 и Е39
Та запознати ли сте с какъв кабел може да се ползва и от къде може да се изтегли кракната а и дали въобще може да работи на Е46 и Е39
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
bohcho написа:Колеги някой използвал ли е програмата BMW Explorer ? Днес попаднах на няколко клипчета и много ми хареса как се работи с ния файла който изтегляме през НЦС се вижда с обяснение на функцията и опция за активиране.
http://www.bmw-explorer.ru/?page_id=287&lang=en
Ако ти трябва дискрипция за Нцс експерта NCS Dummy ти трябва:
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... NCS-Expert

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- bohcho
- младши ентусиаст
-
Така и не разбрах как да използвам дъмито на нцс експерта.
Търсиш в Dummy-то необходимия файл, т.е. същия, какъвто четеш от колата, например: LCM.C18
и след като го избереш в Dummy-то, даваш Module -> Export и си го експортваш на десктопа, да речем. След това го отваряш и вътре реално е файла, който четеш от колата, само че всяка опция е с превод на английски и възможни стойности.
и след като го избереш в Dummy-то, даваш Module -> Export и си го експортваш на десктопа, да речем. След това го отваряш и вътре реално е файла, който четеш от колата, само че всяка опция е с превод на английски и възможни стойности.
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
mumford написа:Много благодаря, утре ще го направя, както трябва![]()
![]()
Най-накрая го направих с Експерта. Много съм доволен

- bohcho
- младши ентусиаст
-
Здравейте колеги , тормозя с мойте тъпи въпроси но някъде бях гледал в тази или друга тема как се упдейтва софта на еку през дис. От 4 дена търся описанието и немога да го намеря. Може ли някои да обясни на 2 на 3 какви са стъпките и за какво да внимавам за да не омажа положението. Колата е Е39 1998 М52Б20.
- mustang1986
- ентусиаст
-

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- bohcho
- младши ентусиаст
-
mustang1986 написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=221277&hilit=dme
Благодаря мноооого

- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
Колеги купих си и аз кабел от склад66
. Обаче както се сещате иска ми NAME и KEY. Пробвах със sklad66.com но без успех. Писал съм им ама сега вечерта трудно някой да ми обърне внимание. Знаете ли какво трябва да се напише, или да чакам докато ми отговорят?

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
ALiGaToR написа:Колеги купих си и аз кабел от склад66. Обаче както се сещате иска ми NAME и KEY. Пробвах със sklad66.com но без успех. Писал съм им ама сега вечерта трудно някой да ми обърне внимание. Знаете ли какво трябва да се напише, или да чакам докато ми отговорят?
ще трябва да поизчакаш да ти ги пратят.
- mustang1986
- ентусиаст
-
Чакаш докато ти отговорят.Някое време ако се скапе уиндоуса пак трябва да им пишеш за нов ключ,защото компютър идент се променя 

- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
Е значи трябва да реша на кой компютър ще го слагам и така да го пращам. Защото имам два лаптопа и не знам кой ще устиска повече. Не знам за вас но аз смятам, че един KEY GENERATOR за тези дето са си купили кабел от тях няма да навреди. 

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
ALiGaToR написа:Е значи трябва да реша на кой компютър ще го слагам и така да го пращам. Защото имам два лаптопа и не знам кой ще устиска повече. Не знам за вас но аз смятам, че един KEY GENERATOR за тези дето са си купили кабел от тях няма да навреди.
е да ама нали ти може да дадеш на някой генератора и тогава се обезсмисля кода